Lokalizácia
Formulár sa odosiela
vytiahnite z diskusie na Denniku N, pre tyych z nas, co nesleduju spravy RTVS a vedia preco

"Ja osobne pamírovu tv vôbec nepozerám, ale dnes som si náhodou pozrel kúsok tlačovky s ministrom Rážom a tam ma vyplo, keď mu po nepríjemných otázkach z Enka, Smečka atď, položil otázku neskutočne servilný análny akrobat z pamìr tv - "pán minister, kto navrhol tak výrazne zvýšiť odškodnenie pre zranených z vlakov ? - Pán premiér. Takže pán premiér sa postaral o takéto vysoké odškodnenie ?""

PS:
link ma neodvysielanu reláciu Reporteri
https://www.facebook.com/ivan.brada.5/posts/10231509935266520/

https://dennikn.sk/4962422/stvr-zastavila-dalsiu-reportaz-reporterov-nebol-na-to-dovod-kritizuje-vedenie-autor-reportaze-brada

Naposledy upravil Marli dňa 13.11.2025 - 00:38:18, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 12.11.2025 - 22:59:26
06
Dovolim si tvrdit, ze RK je klamár, nehovori pravdu, toto nepovazujem za pripustne zvelicovanie. 100.000-krat (a viac) tie veci určite nestratil, nezabudol ;)

„Keby moja mama, vždy keď som stratil čapicu, šál alebo zabudol tašku, dostala desať korún, tak je milionárka,“ povedal Kaliňák a dodal, že na mieste sudcu by pri takto profilovej kauze poslal pre istotu výzvu aj listom.

BTW, k druhej časti:

Naopak, viacerí právnici pre Denník N potvrdili, že ak by sudca postupoval inak ako tak, že posielal listiny ministrovi do elektronickej schránky, porušoval by tak zákon. Zvýhodňoval by tým Šutaja Eštoka. Nesedia teda ani výroky ďalších členov vlády, že súd v tomto prípade pochybil. Naopak, sudca Hradský konal tak, ako mu zákon prikazoval.

https://dennikn.sk/4964602/pochybil-sudca-ked-rozhodol-bez-vedomia-ministra-vnutra-kedy-dostane-jan-curilla-s-kolegami-90-tisic-eur-od-sutaja-estoka-otazky-a-odpov/
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 23:34:41
06
arrow_leftraJcz napísal:
Kamo ale ze ty si nepochopil ze vobec nic. Fakt ze vobec nic z toho co som napisal. Chvala bohu vacsina ano.

Kludne kresli sem a nie do sukr sprav. Ja nemozem za to ze si neskoncil ked tak pri tretom prispevku bez dovetku ze mal by tam byt zlty listok podla teba. Si siel dalej a zacal obhajovat svoju chybu, miesto toho aby si mal pokoru a podakoval sa svetu ze si sa nieco naucil a nastavil si si to skorej ako nastal nejaky vazny problem.
Ty si pokracoval dalej... A ano, preco by niekto tvojou logikou potom nemohol rovnako spochybnovat zlte listky? Alebo telefon, alebo svetelnu postu? Ako vravim, empatia a tvrda ruka. Ty svoju "chybu" zjavne mas problem uznat a posunut sa dalej. Vsak ani nevies co si sam napisal a potom vypisujes sukromne spravy s tym istym obsahom ako tuna....
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 05:39:45
01
arrow_leftstanos4 napísal:
Kludne kresli sem a nie do sukr sprav. Ja nemozem za to ze si neskoncil ked tak pri tretom prispevku bez dovetku ze mal by tam byt zlty listok podla teba. Si siel dalej a zacal obhajovat svoju chybu, miesto toho aby si mal pokoru a podakoval sa svetu ze si sa nieco naucil a nastavil si si to skorej ako nastal nejaky vazny problem.
Ty si pokracoval dalej... A ano, preco by niekto tvojou logikou potom nemohol rovnako spochybnovat zlte listky? Alebo telefon, alebo svetelnu postu? Ako vravim, empatia a tvrda ruka. Ty svoju "chybu" zjavne mas problem uznat a posunut sa dalej. Vsak ani nevies co si sam napisal a potom vypisujes sukromne spravy s tym istym obsahom ako tuna....

Lenze ja som o tej chybe nevedel a ked som na to prisiel, priznal som to. Preto ti stvrty krat vravim ze si nepochopil vobec nic. A tymto koncim tuto debatu z mojej strany.

Edit:a do pm som ti to napisal lebo si bol zjavne jediny kto to nepobral. Chcel som ti to nakreslit a uz som tym nechcel obtazovat zbytok komunity.
Este ani toto si nepochopil?
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 06:32:01
00
To si mal urobiť po druhom príspevku.
Nie všetci, čo nenapadlo, súhlasia
edit: nenapísali

Naposledy upravil dotm dňa 13.11.2025 - 07:52:01, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 13.11.2025 - 06:47:00
20
arrow_leftdotm napísal:
To si mal urobiť po druhom príspevku.
Nie všetci, čo nenapadlo, súhlasia

Pre boha ziveho.
Nemam stroj casu
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 07:28:00
00
To vidíme, aj pokazený kompas ...
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 07:48:13
12
Pampúšik si púšťal hubu na špacír-pevne verím,že tentokrát silne narazí (kopírujem status z FB:

https://www.facebook.com/infosec.sk/posts/pfbid0WFv6Ju2V29YfJM96KF2yPLh84My2NoLnrEsipog6hqomsmxewnNatebU35xDY7CJl

🇷🇺 MICHAL BARTEK A JEHO PRIATEĽ Z AMBASÁDY 🇷🇺
🇷🇺 Kým Matúš Šutaj Eštok, ktorého dnes Bartek obhajuje vystupoval v rokoch 2010 – 2012 ako falošný diskutér pod prezývkou TOSMA3 (z ruského то смотри – „tu pozeraj!“), o desať rokov neskôr, v roku 2020 sa Michal Bartek nechal odfotografovať s asistentom ruského vojenského pridelenca z ambasády v Bratislave.
🇷🇺 V roku 2023 bol autor dezinformačného portálu Hlavné správy, Bohuš Garbár, právoplatne odsúdený za trestný čin vyzvedačstva, keď sa ponúkol poskytovať informácie práve ruskému vojenskému pridelenecovi v Bratislave Sergejovi Solomasovovi - plukovníkovi ruskej vojenskej rozviedky GRU (Hlavná spravodajská správa Generálneho štábu ozbrojených síl RF).
👨🏻‍⚖️ Poslanec Bartek sa postavil na obhajobu svojho straníckeho šéfa a vo videu bez dôkazov obvinil sudcu z prepojenia na Moniku Tódovú, sudkyňu Pamelu Záleskú a bývalého predsedu Súdnej rady Jána Mazáka. Naznačil manipuláciu s prideľovaním spisov, čím fakticky vyslovil podozrenie zo spáchania trestného činu. Zverejnil meno sudcu, označil konanie za „progresívnu frašku“ a spochybnil nezávislosť súdnej moci. Podľa odborníkov, vrátane Via Iuris, jeho výroky prekročili rámec prípustnej politickej kritiky a môžu mať právne následky.
🤷🏻‍♂️ Kde sa to naučil?
(Link k celému článku je v komentári)

https://infosecurity.sk/domace/michal-bartek-ma-minulost-ku-ktorej-sa-dnes-neprizna/
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 07:48:41
16
Ja osobne sa pripájam, začínam mať na tohto klauna v poslednom období vážnu alergiu - hlavne keď si zvážim jeho profesionálnu históriu v kontraste s nadrapenými komentármi v podstate na ľubovoľnú tému.

Naposledy upravil gebula dňa 13.11.2025 - 08:36:50, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 13.11.2025 - 08:17:56
016
jj, expert na vsetko, pritom presiel rovno zo skoly do stranickych struktur Hlasu. Skusenosti ziadne, ale rozumy rozdava. Neskutocne slizky a drzy clovek. Mohol by narazit podobne ako TOSMA3, mozno by sa potom spamatal.
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 08:20:11
08
Som velice zvedavý,či sa ozve súdna rada a hlavne pani "precedkiňa" M.Kosová,alebo sa budú tváriť,že o ničom nevedia :^) ...
Smrad sopľavý Bartek,fuj,ale som naňho alergický :punch:
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 08:52:15
011
"uznal svoju chybu" a presne pre to x prispevkoch o tom aky je to hlupy system a ze aspon zlte listky maju byt, a aj si si ho radsej zrusil.... Mhmmmm
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 09:36:51
00
Nemali ste v minulosti taku skusenosti ako ja? Kedysi som pravidelne sledoval politicke diskusie (uz asi 3 roky nie) a obcas sa stalo, ze tam prisiel diskutovat niekto koho som nepoznal. A vzdy sa opakoval ten isty scenar...ak to bol kultivovany clovek s normalnym verbalnym prejavom neskor som zistil, ze patril k nejakej normalnej strane.
Ak to bol na prvy pohlad agresivny slizak, pripadne verbalne posobil ako debil a ja som po nom patral kto to je, tak sa ukazalo, ze to bol smerohlasak, SNS, ci Repbulika(LSNS).

Fakt si neviem spomenut, ze ci niekedy nastal opacny pripad..

Spominam to preto, ze ked som videl 1x pampusika tak si hned hovorim, ze co to za debila, odkial ten chlapec je? A potom, ze aha on je od nich, tak to dava zmysel.
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 09:53:59
07
Drucker a Pellegrini prišli do Košíc. Študenti ich privítali kriedovými odkazmi
image.smedata.sk
image.smedata.sk
https://korzar.sme.sk/kosice/g/kriedove-odkazy-pri-technickej-univerzity-v-kosiciach?exit=eb70616d-339d-41d9-af9a-94107a530646#1f0c06d2-dd95-6ab0-a239-916afb033a5f
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 10:28:25
49
Tak v hlase síce existujú 3 typy ľudí, ale majú spoločné DNA a to, že sú "smeráci". A ktoré sú tie 3 typy ľudí v hlase? No predsa tí, čo sa už obohatili na VF, tí, čo sa práve obohacujú a tí, čo by sa tiež radi obohatili na VF.
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 11:13:00
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up