zdravim. robim jeden projekt do skoly o FR/DH, tak by som tam chcel zaradit malu anketu, ze preco ti, co tento styl jazdia, ho jazdia. prosim vyjadrite sa.
kludne mozte pisat aj ti, co z nejakeho dovodu nejazdia priamo tento najdrsnejsi styl, ale nejake AM.EN alebo tvrdsie XC, proste ti co maju radi take nebezpecnejsie druhy cyklistiky. dakujem.
No ja by som asi dodal len tolko(stručne),že tento štýl jazdy ja osobne vnímam
ako životný štýl nie ako hobby a pod...Proste dávka adrenalínu
už patrí u niektorých ludí ako samozrejmost',proste,niečo ako "droga"=potreba.
Ked mna niečo trápilo alebo som si potreboval niečo prejst' v hlave,tak
som sa snažil výjst' na najstrmší kopec a potom ho zjazdovat' a kurdes
ono to pomáhalo,-vtedy som prichádzal na úplne iné myšlienky,hlava bola vtedy
úplne na inej frekvencii,bola to moja "záchrana".Na biku som nesedel už dlho(pretože som rozdrbal za tri roky
štyri bicykle a to sa nedá sponzorovat')ale nadalej sa venujem životnému štýlu
zvaný adrenalín,teraz v podobe skialp a lezenie a pod.
Ale dúfam že nažgrloším nejaké € a zas si niečo kúpim,nejaký bicykel.
Tod vše.
njn, ten adrenalin, odkedy nemam bike, hladam ho inde , prve co mam dostupne je moto,(250cc 4t pitbike) a hm ma to nieco doseba :] ale okrem blata , tam nemam taky pocit ako na bike, a pritom rychlosti su na moto vacsie
Čao ragaci.No bol som...
Ako som už spomenul=nemám bike a začal som sa venovat'
niečomu čo ma ešte viac naplna(v jednom kuse inde).Lenže posledný mesiac som
dostal neuveritelný abst'ák íst' si niekam zabicyklovat' proste,-nostalgia
A ty si vari na mna pamatáš katko???
tmax: smerom na hor urcite nie, viem si predstavit ako niekto ide na 20kg DH biku do kopca. ale k veci : nie rovno DH ale premna je EN to ze vytlacim si na kopec hore si sadnem, oddychnem, nieco pofotim, a potom zjazd: obcas si skocim, uhybam sa konarom atd...
podobne. hore to s velkym usilime nejako vyslapem/vytlacim a dole... isto, niekedy adrenalin, a po zvladnuti nejakej technickejsej pasaze urcite endorfin. proste pre pocit. xc je o nicom. proste clovek slape jak besny... bez rozmyslania... pri en treba obas aj rozmyslat, co ak a ty starsi aj zvazit svoje moznosti a riziko. ty mladsi samozrejme, nakolko nemaju pud sebazachovy, tak to pustia strmhlav dole, v horsom pripade sa zlamu, ale kedze nemaju ani zavazky ani povinnosti, je im to ukradnute...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
brain sa nosi iba na E*****
ako životný štýl nie ako hobby a pod...Proste dávka adrenalínu
už patrí u niektorých ludí ako samozrejmost',proste,niečo ako "droga"=potreba.
Ked mna niečo trápilo alebo som si potreboval niečo prejst' v hlave,tak
som sa snažil výjst' na najstrmší kopec a potom ho zjazdovat' a kurdes
ono to pomáhalo,-vtedy som prichádzal na úplne iné myšlienky,hlava bola vtedy
úplne na inej frekvencii,bola to moja "záchrana".Na biku som nesedel už dlho(pretože som rozdrbal za tri roky
štyri bicykle a to sa nedá sponzorovat')ale nadalej sa venujem životnému štýlu
zvaný adrenalín,teraz v podobe skialp a lezenie a pod.
Ale dúfam že nažgrloším nejaké € a zas si niečo kúpim,nejaký bicykel.
Tod vše.
Ako som už spomenul=nemám bike a začal som sa venovat'
niečomu čo ma ešte viac naplna(v jednom kuse inde).Lenže posledný mesiac som
dostal neuveritelný abst'ák íst' si niekam zabicyklovat' proste,-nostalgia
A ty si vari na mna pamatáš katko???
podobne. hore to s velkym usilime nejako vyslapem/vytlacim a dole... isto, niekedy adrenalin, a po zvladnuti nejakej technickejsej pasaze urcite endorfin. proste pre pocit. xc je o nicom. proste clovek slape jak besny... bez rozmyslania... pri en treba obas aj rozmyslat, co ak a ty starsi aj zvazit svoje moznosti a riziko. ty mladsi samozrejme, nakolko nemaju pud sebazachovy, tak to pustia strmhlav dole, v horsom pripade sa zlamu, ale kedze nemaju ani zavazky ani povinnosti, je im to ukradnute...