Podľa toho kódu zo zásielky by nevedeli identifikovať odosielateľa aj adresáta?
Na zásielku dáš kód X, podľa ktorého nalepia štítok, resp. mali by. Niekto druhý dá na svoj balík kód Y. Podľa kódu X aj Y si musia vedieť vytiahnuť údaje. Alebo priradiť adresáta ku kódu X či Y. Majú číslo aj email, a teda teoreticky by mali vedieť kontaktovať adresátov, ktorým boli zamenene zásielky.
Podľa toho kódu zo zásielky by nevedeli identifikovať odosielateľa aj adresáta?
Na zásielku dáš kód X, podľa ktorého nalepia štítok, resp. mali by. Niekto druhý dá na svoj balík kód Y. Podľa kódu X aj Y si musia vedieť vytiahnuť údaje. Alebo priradiť adresáta ku kódu X či Y. Majú číslo aj email, a teda teoreticky by mali vedieť kontaktovať adresátov, ktorým boli zamenene zásielky.
To mi tiez napadlo. Zo svojho kodu si pamatam len jeden znak, ale ten druhy, na prijatom baliku, som dnes posunul na support Packety, tak hadam sa dopatraju k odosielatelovi.
Edit: Uz sa ho dopatrali. Moj balik je naspat v Packete, este stiahnu ten, ktory prisiel omylom namiesto mojho. Zda sa, ze je to na dobrej ceste.
Este mi napadlo zopar pouceni z mojho pripadu s posielanim cez Z-BOX, aj ked k zamene/strate balika nemusi dochadzat casto.
Pisem specificky k Z-BOX, lebo stitok nalepuje kurier/depo hromadne, kde je vacsia sanca na omyl.
- odfotte si posielanu vec v otvorenom baliku
- odfotte si posielany balik zatvoreny
- zapiste si podaci kod - po odoslani/doruceni (aj na nespravne miesto) sa k nemu v aplikacii uz nedostanete
- nezaskodi napisat odosielatela a adresata na balik, idealne na miesto kde by nedoslo k prelepeniu s potencialne zlym stitkom. - ked uz nie vas adresat, tak aspon ten druhy bude vediet, ze ho nikto neoklamal zaslanim zlej veci, ale ze doslo k zamene balikov
- zakladne poistenie v cene je na 15e hodnoty, a za kazde pripoistenie o 5e stoji 0,02e. Je to na zvazenie.
- Packeta ma formular na reklamaciu zameny/straty. Ak dojde k zamene, prv by som kontaktoval Packetu cez formular "Problém s doručením" a ak sa do 24h neozvu, zavolat. Cez toho ich robota sa da slovne prekluckovat az k cloveku
odkedy som okolo jedneho pobehoval a tancoval indianske tance aby sa otvoril a on sa ani po 20 min neotvoril tak som povedal ze Z-box never. packeta odberne miesto mam aj tak blizsie ako akykolvek zbox
Dva dni po sebe zasielky cez postovych kurierov a teda rozhodne najhorsia skusenost. Prvy, totalny bordel v aute, krabice krizom krazom, hodnu chvilu nevedel najst ani moj balik. Musel vylozit par krabic na cestu aby sa nakoniec uspesne dostal k tomu mojmu. Ale sak dobre. aspon bol slusny...
Druhy, nestihol som zdvihnut mobil, po dvoch minutach sa mi podarilo dovolat naspat:
-"Jaaj to ste vy, ja uz som tam neni... Tak ja sa teda vratim no, pockajte vonku"
-Hovorim to nemozte zazvonit ze ste tu, to kolko tam mam ako cakat.
-"Tak za take 2-3minuty, pockajte nech nemusim vystupovat..." Uz po hlase totalna neochota, mam pocit ze zamestnavaju tu najambicioznejsiu elitu...
Odteraz sa budem tejto moznosti zdaleka vyhybat, nanestastie som v tomto pripade nemal na vyber...
Ja ináč nechápem, že máte toľko negatívnych skúseností, lebo ja mám drtivú väčšinu pozitívnych /michalovce/, krížom -krážom cez rôzne služby....niekedy neochota dopraviť na inú adresu /práca/, ako bolo objednané, ale to nepovažujem za nejak moc negatívne, lebo keď má presne naplánovanú trasu, tak je to logické, že chce ísť podľa plánu, aby stíhal....
Možno som len málo náročný
Ja mam tiez drvivu vacsinu skusenosti pozitivnych, ale ten dnesny ma tym dovetkom nasral. Absolutne nemam problem zasielku prijat cez okno ked uz cakam vonku, ale ked uz si to popredu vyziada? A to som ho chcel poprosit ci by to nevyniesol ku dveram, ale ked som pocul uz ako dvihol telefon som od toho upustil. Tiez by ma zaujimalo kde by balik skoncil, zjavne nemal zaujem dalej dorucenie riesit. Apropo, nemal by sa nahodou ozvat zazvonenim pri dverach a mat vobec snahu dorucit balik? Ci staci ze sa nedovola a tym padom vybavene...?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To mi tiez napadlo. Zo svojho kodu si pamatam len jeden znak, ale ten druhy, na prijatom baliku, som dnes posunul na support Packety, tak hadam sa dopatraju k odosielatelovi.
Edit: Uz sa ho dopatrali. Moj balik je naspat v Packete, este stiahnu ten, ktory prisiel omylom namiesto mojho. Zda sa, ze je to na dobrej ceste.
Pisem specificky k Z-BOX, lebo stitok nalepuje kurier/depo hromadne, kde je vacsia sanca na omyl.
- odfotte si posielanu vec v otvorenom baliku
- odfotte si posielany balik zatvoreny
- zapiste si podaci kod - po odoslani/doruceni (aj na nespravne miesto) sa k nemu v aplikacii uz nedostanete
- nezaskodi napisat odosielatela a adresata na balik, idealne na miesto kde by nedoslo k prelepeniu s potencialne zlym stitkom. - ked uz nie vas adresat, tak aspon ten druhy bude vediet, ze ho nikto neoklamal zaslanim zlej veci, ale ze doslo k zamene balikov
- zakladne poistenie v cene je na 15e hodnoty, a za kazde pripoistenie o 5e stoji 0,02e. Je to na zvazenie.
- Packeta ma formular na reklamaciu zameny/straty. Ak dojde k zamene, prv by som kontaktoval Packetu cez formular "Problém s doručením" a ak sa do 24h neozvu, zavolat. Cez toho ich robota sa da slovne prekluckovat az k cloveku
My sme tu mali medzi sviatkami kopu prevadzok docasne zatvorenych a dalej sa mi trepat nechcelo.
Druhy, nestihol som zdvihnut mobil, po dvoch minutach sa mi podarilo dovolat naspat:
-"Jaaj to ste vy, ja uz som tam neni... Tak ja sa teda vratim no, pockajte vonku"
-Hovorim to nemozte zazvonit ze ste tu, to kolko tam mam ako cakat.
-"Tak za take 2-3minuty, pockajte nech nemusim vystupovat..."
Odteraz sa budem tejto moznosti zdaleka vyhybat, nanestastie som v tomto pripade nemal na vyber...
Možno som len málo náročný