iron.hide, sorry, ale odkial ty tahas tie videa? Snad iba videa, ktore sem davas ty, mi nikdy nejdu prehrat na mobile ani v EDGE na PC. Ako ITckar by si sem mohol davat nieco modernejsie
mne to neprehráva len safari (na imacu aj na iphone) chrome s tým problém nemal
ta krizovatka nebola stavana na taky traffic ako tam je .. brutalny ,a hlavne, na totalnu absenciu rozumu u vodicov .. henta nehoda o tom tiez dost vypoveda
prerobit sa to ma,lenze .. kto to zaplati,obzvlast,ked sa ma stavat obchvat,po ktorom to bude zbytocne
Skor novinarov. Ine znacky nespravia wow efekt a klikacie hody. Zopar krat zopakovat v texte BOLD pismom a je to...skatulka na svete.
Nieco podobne ako mrtvi Cesi v Tatrach.
skor wow efekt na majitelov tejto znacky...mam bmw som kaaapo.hlavne tí 19rocní na tuning ročnikoch r.v.96 až 2000. ale aj audinky a golgiky su oblubene.no ale jasne su aj ine značky oblubene u dochodcov ako felicia.
BMW je popularna znacka, ci sa to niekomu paci alebo nie. Stare aj nove. Jazdi ich vela, kazdy o tom hovori, kazdy sa za nimi otoci, kazdy to chce mat (ked tak aspon chvilu), aj mladi nevytancovani chlapci to uznavaju a kupuju si stare bavoraky na ktore im stacia peniaze. Potom vznikaju taketo situacie a predsudky u ludi. A novinari radi lacno podkuria.
Ja som dlho bol na audi, s vekom sa mi paci skor mercedes. Ale kupil som si radsej toyotu a dalsie by mohlo byt subaru. Mercedes si kupim az na dochodok
Do tejto štatistiky musím bohužiaľ súhlasne prispieť aj ja, po strete s BMW 420i xDrive som ťahal za kratší koniec. Chlapec prešiel plynulo priamo z parkoviska pri Bory mall krížom cez pripájací a pravý jazdný pruh až do ľavého, v ktorom som bol ja. Dnes som sa dozvedel odhad ceny opravy - 8,900 EUR....môj Peugeot, nie to BMW Čakám na stanovisko jeho poisťovne
Povinnym aktom obcianskeho aktivizmu cyklistov bude zobrat si raz za polrok volno a ponahlasovat na policii nezodpovednych na zaklade zozbieranych videi, ono sa to podda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne to neprehráva len safari (na imacu aj na iphone)
Mladsia vodicka na BMW 😁
https://m.topky.sk/cl/10/2091423/Hroziva-nehoda-v-Bratislave--FOTO-Jedno-z-aut-skoncilo-po-naraze-na-streche--svedkyna-opisala-detaily?fbclid=IwAR2Gutq4tgUTVTMTBZ8wvEiPym_Ho-UF8-Al6*****-LJa9vV6CD4
prerobit sa to ma,lenze .. kto to zaplati,obzvlast,ked sa ma stavat obchvat,po ktorom to bude zbytocne
Skor novinarov. Ine znacky nespravia wow efekt a klikacie hody. Zopar krat zopakovat v texte BOLD pismom a je to...skatulka na svete.
Nieco podobne ako mrtvi Cesi v Tatrach.
Toto je odvážne tvrdenie 😉
Tazko sa pise nieco co je "obrazne povedane".
BakelitMotorWagen ma nebral asi nikdy
Kua to nás....e mám rovnakého pazontka...
Řidiči budou muset při předjíždění cyklistů dodržet vzdálenost 1,5 metru
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-predjizdeni-cyklistu-zakon-o-provozu-na-silnicnich-komunikacich-exekuce.A210414_080518_domaci_kop
Toto je vec co treba dostat v prvom rade do hlavy a nie na papier