nie konzervativisti, ale administrator, moderator a webmaster. Sloboda pohybu tvojej ruky konci pri lici niekoho ineho. Tak je to aj so slobodou prejavu; ked to budu nezmyselne kraviny, pripadne vulgarizmy, pojde to prec a dostanes ban. Primarny ucel fora je diskusia a nie prehrabavanie sa v tonach odpadu...
demokracia na slovensku má blízko k anarchyi. hraničí s drzosťou a nasilu využívaniu a špekuláciami s ľudskými právami. káždý je protivný, lebo môže. a mám takých *****ov hipisáckych, čo si takých ľudí zastávajú plné zuby. žiadny strach - určite nič s tochto nebolo venované vám, le je to môj pocit zo situácie vo svete(čím daľej viac zo slovenska). najmä francúzko pred pár týžd. neobmedzené práva pre mldistvých a pod. prepáčte ale niekto mi zo slobodami brngol n strunu. čao
Junáčkovia, patrím medzi tých starších, niektorými nedorastenými puberťákmi navštevujúcimi tieto stránky považovaný možno už za dôchodcu. Som menším riaditeľom a asi všetkým postpubertálnym kolegom som už musel oznámiť - demokracia končí pri dverách mojej kancelárie. Tí normálnejší to vedia aj bez upozornenia. Uvedomte si, že demokracia nie je absolútna voľnosť - to s volá anarchia. Demokracia je to, že môžem robiť čo chcem, avšak pokiaľ je to v hraniciach písaných aj nepísaných zákonov a zvykov, pokiaľ to druhého neuráža a neponižuje a ani druhým nebráni pohybovať sa v medziach zákonov a zvykov.
Skončil som s poučovaním.
o funkciu nejde. ale ja mám tiež právo na kľud. mám právo a chcem aby niekto nesiahal na mňa a môj majetok. je to moje a len moje.je to zakotvené aj v tých slávnych ľudských právach čo sa všetci hrajú že za ne bojujú. nejdem byť konkrétny, ale kto siaha na tieto veci?? ... mám taký pocit že tu názvy týchto skupín už odzneli. Pali G, prečo do mňa hňeď skáčeš, že sa mám krotiť. viac rokov akoo sa vieš ty bicyklovať som strávil v spol. pankáčov. stačilo mi aby som si urobil názor. nahovárajú si slobodu. keď im niekto niečo povie už je nacista, komunista, diktátor a policajt. tvrdia že bojujú proti násiliu, viď ich správanie. všetko čo každý s nich niekedy rozbil alebo ukradol si musel niekto kúpiť a zarobiť si nato. odopierať si mnohé veci. ako napríklad ty s bicyklom. a naozaj starší ľudia ako JoKo nemajú záujem sa o takýchto detinskostiach ani baviť. môžeš mi povedať, že nie všetci sú taký, ale to potom niesu zďaleka tý začo sa pokladajú. že niekto chodí strapatý a vo výťehu cestou domov si ponapráva vlásky povyťahuje zicherky a zroluje nohavice, on asi fakt toho veľa nepokazí ale aj tak je pod vplyvom tých čo niečo pokazia. drogy detto. nejdem ani rozprávať radšej.
-
-
-
PaliG môžme sa dohodnúť že spolu nebudeme rozoberať takéto vulgarizmy. ja sa nechcem handrkovať s nikým.
-
-
-
-
ABY TI NEUŠLA POINTA: NIK TI NEBERIE SLOBUDU. NEBER JU ANI TY NIKOMU. ODSUDZUJEM ĽUDÍ KTORÝ TO ROBIA, NIE TÝCH KTORÝ CHCÚ LEN SLOBODNE ŽIŤ. AJ MOJA MAMA MÁ RADA SLOBODU MIER A NIEKEDY NESÚHLASÍ S POLITIKOU. VADÍ JEJ McDON... A ZATO NIE JE ANARCHYSTA. A KEĎ SA VZBÚRI TAK NEROZBÍJA NEŠÍRI NÁSILIE A NIKDY NEKRADNE. A NEUTEKÁ PRED SKUTOČNOSŤOU POMOCOU DROG!
môžte oponovať ale argumentov mám dosť. sorry a sloh
nechcem ti brať tvoje práva. pokiaľ ich nebudeš obmedzovať a brať anity nikomu, ostaň žiť v tejto spoločnosti a podvedome si ťa budeme všetci vážiť.
je to správne????
podša mňa všetci normálni ľudia uznajú že áno.
pokiaľ buďeš obmedzovať iných a brať im ich práva, podľa bodu jedna by ti v tom mal niekto zabrániť, a to ver že sa stane. možno nie hňeď.
je to správne????
podľa mňa všetci normálny ľudia uznajú že áno.
toto je pravda a bolo by dobré to dodržiavať.
príklad rozbíjanie majetku súkromných osôb-následný atak od polície.kto? ak nie oni-občania im majú zato nalámať to by chýbalo aby anarchysti boli proti normálnym občanom
keby tu neboli fízli bolo by to horšie. z nechuťou, ale musíme to uznať. viem, že sú medzi nimi aj zlý aj viem že keď spomeniem slovo policajt všetkým pankáčom vrie krv. možno aj tým ktorý policajta ešte ani nevideli
2jano: ak som na teba utocil tak sorry. v urcitych veciach s tebou suhlasim - vidiet ze mas celkom rozumne nazory, ale o tom punku s tebou celkom nesuhlasim...ale to je jedno.
len tak mimochodom ake skupiny(punkove) poznas???
strašne veľa, dokonca hrávam na bassgitare takže pár ich viem aj zahrať, ale to len od E!E konfliktu pistolsu lebo nikdy som nemal rád prebratú tvorbu tak sme hravali svoje. poznám ich viac: najobľúbenejšie boli psychóza, E!E, bystrický toy pištoľs, houba a šibenica. asi počas celého života ma sprevádzajú tři sestry. nikdy som nemal nejaký široký obzor, lebo som nemal toľko času počúvať nové veci. viacmenej museli kvalitnejšie hrať a nemohli to byť až také trosky. aj texty museli byť kus k veci. dosť som si vyberal aj s "počutia" -či sú to narkomani alebo nie lebo drogy nenávidím s celého srdca. potom som sa opäť vrátil k metalu ....teraz ale hráme taký pokus o fusion jazz. asi sa mi skvalitnil obzor. takisto počúvam swing fusion jazz ale často kvalitný symfonický metal. v tedy som odmietal ten názor ale teraz vidím že som fakt len prechádzal nejakým obdobím. nikdy som nefetoval, bol som slušný a vživote som nikomu neublížil. nie je to machrovanie ale som rád že ma to prešlo a že som nerobil počas hrania sa na pankáča žiadne chyby. tebe sa ktorá zas najviac páči? dík za diskusiu PaliG
sorry zabudol som na toy dolls. jeden album som omielal dva týždne dookola keď som bol v anglicku. je to bomba a teraz som sa po nich nedávno pozeral, ale nevidel som ich nikde.
podla mna je treba sem-tam nejako vypustit zo seba energiu a úreto pocuvam punk...hlavne davovku a zonu ale vlastne vsetko slovenske...ked si ich raz za nejake 2 tyzdne pustim tak si uvedomim v akom svete zijeme a trochu sa nad sebou zamyslim. na punkovej hudbe sa mi strasne pacia texty a samozrejme šťava z tej hudby
ani ja nefetujem a ani by som nechcel,ani nefajcim (cigarety) a myslim ze trava raz za cas "nezaskodi". ja si myslim ze mlady clovek sa potrebuje obcas rozbit(alkohol,pogovanie,..) a zazit tu slobodu, ale tieto myslienky asi vekom trochu vyprchnu - skoda:(
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skončil som s poučovaním.
-
-
-
PaliG môžme sa dohodnúť že spolu nebudeme rozoberať takéto vulgarizmy. ja sa nechcem handrkovať s nikým.
-
-
-
-
ABY TI NEUŠLA POINTA: NIK TI NEBERIE SLOBUDU. NEBER JU ANI TY NIKOMU. ODSUDZUJEM ĽUDÍ KTORÝ TO ROBIA, NIE TÝCH KTORÝ CHCÚ LEN SLOBODNE ŽIŤ. AJ MOJA MAMA MÁ RADA SLOBODU MIER A NIEKEDY NESÚHLASÍ S POLITIKOU. VADÍ JEJ McDON... A ZATO NIE JE ANARCHYSTA. A KEĎ SA VZBÚRI TAK NEROZBÍJA NEŠÍRI NÁSILIE A NIKDY NEKRADNE. A NEUTEKÁ PRED SKUTOČNOSŤOU POMOCOU DROG!
môžte oponovať ale argumentov mám dosť. sorry a sloh
nechcem ti brať tvoje práva. pokiaľ ich nebudeš obmedzovať a brať anity nikomu, ostaň žiť v tejto spoločnosti a podvedome si ťa budeme všetci vážiť.
je to správne????
podša mňa všetci normálni ľudia uznajú že áno.
pokiaľ buďeš obmedzovať iných a brať im ich práva, podľa bodu jedna by ti v tom mal niekto zabrániť, a to ver že sa stane. možno nie hňeď.
je to správne????
podľa mňa všetci normálny ľudia uznajú že áno.
toto je pravda a bolo by dobré to dodržiavať.
príklad rozbíjanie majetku súkromných osôb-následný atak od polície.kto? ak nie oni-občania im majú zato nalámať to by chýbalo aby anarchysti boli proti normálnym občanom
keby tu neboli fízli bolo by to horšie. z nechuťou, ale musíme to uznať. viem, že sú medzi nimi aj zlý aj viem že keď spomeniem slovo policajt všetkým pankáčom vrie krv. možno aj tým ktorý policajta ešte ani nevideli
len tak mimochodom ake skupiny(punkove) poznas???
ani ja nefetujem a ani by som nechcel,ani nefajcim (cigarety) a myslim ze trava raz za cas "nezaskodi". ja si myslim ze mlady clovek sa potrebuje obcas rozbit(alkohol,pogovanie,..) a zazit tu slobodu, ale tieto myslienky asi vekom trochu vyprchnu - skoda:(