Na bajkovanie hore kopcom mám Koss bt221i, na počúvanie podcastov sú ok, na muziku pre mňa príliš plechové. Hore ich vždy odkladám, pretože pri vyššej dolekop rýchlosti jednak fúka tak že by som musel zvyšovať hlasitosť a druhak to nemám bezpečné ...
mam momentalne Sennheiser Sport true wireless, problem je, to samotne telo sluchadiel je dost velke a do mojich malych usi moc nie su fit (bezne musim napravat, uz sa mi pocas chodze po meste aj stalo ze 1 vypadlo), cize hladam nieco vhodne do mensich usi, pripadne za usi, co tiez byvaju aj sportove. niekto odporucania (do posilky/obcas na bike)?
vymena silikonovych stuplikov za mensie by ti nepomohlo?
ja pouzivam https://www.jbl.sk/jbl-endurance-race-tws a som spokojny - maju vystupeny silikonovy kruzok ktory sa zaprie a prisposoby uchu takze drzia aj pri drncavom zjazde
Ľudia, hľadám radu:
Môj takmer hluchý otec si kúpil k televízoru bluetooth slúchadla Panasonic RB-HX330B (parametre tu). Ale sú mu slabé, počuje v nich televízor veľmi slabo. Tak sme ich vrátili a kúpil by som mu nejaké "silnejšie", teda "hlasnejšie". Aký parameter mám sledovať? Ktorý parameter vyjadruje maximálnu "hlasitosť" slúchadiel?
Díky
štandardne je to citlivosť v dB pri kábli, pri BT to bude chcieť asi skôr nejaký slúchadlový zosil.
prípadne sa pohrať s equalizérom na telke ak je taká možnosť
hladal by som sluchadla s impedanciou maximalne 35-36 Ohmov. Tie zvycajne maju aj citlivost taku, ze vysledna hlasitost je dostatocna aj pre tych na rocnejsich na hlasitost a netreba ziadny dodatocny zisilnovac. Alebo inak - vsetko nad citlivost 110dB/1v osobne subjektivne povazujem za hlasne sluchadla. Zo skusenosti vsetko pod 110dB/1v mi nikdy nestacilo na iPhone a ani na zvukovu kartu. Zalezi samozrejme aj od zosika v danom zariadeni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
netlacia ta okuliare/prilba?
ja pouzivam https://www.jbl.sk/jbl-endurance-race-tws a som spokojny - maju vystupeny silikonovy kruzok ktory sa zaprie a prisposoby uchu takze drzia aj pri drncavom zjazde
Môj takmer hluchý otec si kúpil k televízoru bluetooth slúchadla Panasonic RB-HX330B (parametre tu). Ale sú mu slabé, počuje v nich televízor veľmi slabo. Tak sme ich vrátili a kúpil by som mu nejaké "silnejšie", teda "hlasnejšie". Aký parameter mám sledovať? Ktorý parameter vyjadruje maximálnu "hlasitosť" slúchadiel?
Díky
prípadne sa pohrať s equalizérom na telke ak je taká možnosť
hladal by som sluchadla s impedanciou maximalne 35-36 Ohmov. Tie zvycajne maju aj citlivost taku, ze vysledna hlasitost je dostatocna aj pre tych na rocnejsich na hlasitost a netreba ziadny dodatocny zisilnovac. Alebo inak - vsetko nad citlivost 110dB/1v osobne subjektivne povazujem za hlasne sluchadla. Zo skusenosti vsetko pod 110dB/1v mi nikdy nestacilo na iPhone a ani na zvukovu kartu. Zalezi samozrejme aj od zosika v danom zariadeni.