http://www.cycle-helmets.com/
V skratke ide o to ze vraj podla statistik prilby nemaju az taky pozitivny a jednoznacny vplyv na bezpecnost ako si myslime...
nasiel som link na tomto blogu
http://blogy.etrend.sk/pavel-sibyla/hur ... 39068.html
Co vy nato? (tyka sa to bicyklovania vseobecne, MTB je v tomto asi kategoria sama o sebe a tam by tie statistiky vyzerali inac)
posledný komentár: 25. 7. 2017 o 15:46
...no ale zas na druhej strane, ked si koncom augusta budem kupovat novu prilbu fakt to bude mozno aj giro....a clovek nikdy nevie ako bude vyzerat ked bude mat 33 rokov
...este v ten isty rok ako som dostal prvy bike, stihol som na nom aj spadnut a presne si pamatam aj miesto kde to bolo..takze padat som zacal od 4 rokov
Laci, zase nubud az taky paranoidny. Vsucasnosti vsade kde sa pozres, vidis (a teda aj deti vidia) bikera s prilbou...no a ja som uz len posledny mohikan, ktoremu od septembra odzvoni
uz len kvoli poctu konarov, ktorymi som dostal v lese po hlave..
Kamos si kupil prilbu, a pri jazde sa mu do otvoru na prilbe zapichol jeden konar
Keby ju nemal, nic sa nestane, takto mal krvavu lebenu
no a ja som uz len posledny mohikan, ktoremu od septembra odzvoni
co ty vies , do septembra mozno este stihnes padnut...
Kamos si kupil prilbu, a pri jazde sa mu do otvoru na prilbe zapichol jeden konar
Keby ju nemal, nic sa nestane, takto mal krvavu lebenu
.....a este ju nosi, abo mu uz zapada prachom niekde pod skrinou
btw: na ziletke by som to este vedel pochopit, ale ked vidim niekoho v lese bez prilby tak to fakt nechapem...
Jo, budeš mať aj ty ten presypaný výraz. Mne je vždy na grcanie keď vidím Lanceho nasypaný ksicht v tvojom avatare. Asi navrhnem červovi, že to rozkladá morálku fóra, nech ti ho vymaže
Jo, budeš mať aj ty ten presypaný výraz. Mne je vždy na grcanie keď vidím Lanceho nasypaný ksicht v tvojom avatare. Asi navrhnem červovi, že to rozkladá morálku fóra, nech ti ho vymaže
Ale no.... veď on jazdil na hroznový cukor
...podla toho usudzujem, ze ked si si pozeral predchadzajucu stranu tak si sa porihal
Vsak sa kukni aky pekny napis sa mi vynima na prilbe v avatare.
držím prsty v liečbe a aby si sa nedokatoval do septembra.
...no asi to bude tym ze uz 2 mesiace nemozem behavat
....vsak v kazdej dobrej spolocnosti musi existovat opozicia
...pekne od teba, diky
ja len doplnim ... prilbu urcite ano aj ked existuju specificke pady kedy moze byt skor nebezpecna ako uzitocna ... sme mali havarku na motorke, samo ze sme jazdili bez prilieb a zachranari tvrdili ze to bolo asi stastie ... dotycnemu by vraj najskor zlomilo vezy keby ju ma ...
ale to uz tu pisem trosku od veci - prepacte
Niet vacsieho frajera od teba