"Pripravovaná štátna dotácia na kúpu elektrobicykla je zameraná na podporu elektromobility s cieľom zníženia uhlíkovej stopy. O dotáciu v národnom programe znižovania emisií sa budú môcť uchádzať fyzické a právnické osoby. Dotácia bude určená pre bicykle, elektrobicykle a trojkolky. Štát by mal prispieť do 50 % z ceny, až do výšky 1000 € a ročne by malo ísť o viac ako 15 000 e-bikov. "
totti7210 Nerozumiem takýmto príspevkom. Napíšeš neaktuálnu informáciu bez uvedenia zdroja, nulová výpovedná hodnota. V roku 2020 to bol plán, ktorý neskôr sa mal prerokovať a prípadne schváliť alebo neschváliť. Nič z toho zatiaľ nie je.
Vo viacerych krajinách to už funguje (stačí sa pozrieť do AT), u nás sa o tom hovorí roky, ale pri aktuálnom stave verejných financií by som na toto veľmi nevsadil. “Naši predajcovia” napísali blogpost v roku 2021 a je to dobré pre SEO a pritiahnutie zaujemcov ale zatiaľ je to veľmi predčasné oznamovať.
Hej, ten clanok ma niekolko rokov. A je prvy co gugel najde, tuto diskusiu mi ukazuje ako druhu. Ak vychadzas len z tohto, tak si dovolim skonstatovat, ze je to neaktualne a pri momentalnych predajoch a sluzbach zdielanych bikov v mestach aj nezmyselne. Co by sa sice medzi opatrenia terajsej vlady krasne zapasovalo, ale snad to tu necitaju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.startitup.sk/stat-planuje-dotacie-pre-bicykle-a-trojkolky-kolko-eur-ti-moze-prispiet/
Aj nasi predajcovia sa chystaju https://www.najsport.sk/dotacia-na-elektrobicykel