Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Edit: Akurat zistujem, ze v skutocnosti mam tych 16x16 uz od 4.12.2021. Za 14 dni som sa moc nepohol.
Ja viem ešte obehnúť z 3KK smerom na BK popri ohrade ale asi mi niečo bude chýbať v jeho strede.
Dookola už samé kopce, tak budúci rok bude rozširovanie max cluster o dosť pomalšie s expedičným nádychom...
Je to len prepojenie na stravu. Na tej stranke sa lognes na stravu a ona natiahne statistiky tvojich aktivit a podla toho uvidis ktore stvorceky mas prejdene a ktore nie.
Dokonca je doplnok do chrome browsera kde si to vies implementovat do mapy.cz a lepsie sa tak planuje.
Takze dostal som odpoved. Zatial neexistuje ziadna ficura, ktora by umoznovala oznacit konkretny stvorcek ako legalne nedostupny.
Jedina moznost, pokial nechcete riskovat zastrelenie alebo pokutu, je vytvorit "fejkovy gps zaznam" alebo pre trpezlivych, cakat kym vrchnost dovoli vstup (to plati aj pre vstup do chranenych uzemi) .
niekedy som jazdil tak, ze som chcel prejst kazdu cestu u nas na vychodnom vychode, aj sa mi to viacmenej podarilo, len som nemal vtedy stravu a prejdene trasy som si len vyklikaval v cykloserveri (proste aby som videl celkovo kde som vsade bol), na strave som teraz cca 2roky, stathunters som objavil toto leto a teraz mi to aspon pekne zakresluje vsetko do jednej mapky
A na margo deti, ked raz pridu na svet, aj tie sa do toho pokusim zatiahnut. Ved nielen dospelaci, ale aj deti predsa potrebuju sem-tam vytrhnut z kazdodennej rutiny, a objavovanie novych miest je podla mna dobry sposob.
Ak ich to chyti, budem rad, ze techniku budu vyuzivat aj na zmysluplnejsie veci, nez na hranie hier, tik-tok alebo podobne somariny