Dnes s dvomi babami na "light" vyjazde. Vsetky stojky dali. Aj bobrovisko nad Danovym mostikom, aj Muchotravka trail popri besiedke na cervenu, aj co ja viem co este. A o tom ako sli v blatovom Vapennom jarku spoza Pajstuna na Stare hajne (modra) ani nehovorim. A este im na konci dna nestacilo a prinutili ma ist na Kamzik tou najhorsou trasou. Zeny treba lubit a nie ich tahat do lesa, tam vas znicia!
a co su to za baby? to bobrovisko nedam ani ja, ale to preto, lebo tadial vzdy idem po celodenke, ked uz som zniceny na totalku.
a co to vobec je "muchotravka" trail?
inak sa mas ze jazdis s babami. mna zas zajtra caka mordor s chrtmi, uz teraz mi je z toho zle.
Mata, mas privela volneho casu ked stihas este aj take stare temy.
iron: Uplne normalne baby co nijak specialne netrenuju ani nic podobne. Len sa obcasne vozia. Aj my sme sa uz tadial vracali na zaver. Nie je to zas az take tazke. Stacilo aby som im povedal ako maju ist, posluchli a bolo.
Muchotravka trail volam tu kratku stojku ked ides od Slivu k Spariskam a cca v polovicke odbocis doprava hore popri besiedke na cervenu. Rastli tam rok ci dva spät tri krasne muchotravky, aj sem na forum sme ich davali viaceri.
iron: Korene sme obisli zlava, cez ne sa ide hore fakt blbo. A co si. Sice sa s Juhaskami poznam, ale ved tym by som ani neuvisel. Vsak oni jazdia uplne inu ligu. Ja som sratchka a len sa vozim.
takže dáma a páni, on je skutočný dnes po sereďmaratóne som zbadal nejakú povedomú bytosť a potom mi to v hlave docvaklo odkiaľ mi je známa, tak som ho natajnáša mobilom cvakol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lol, kukam ze si ten status uplne pomenil od obeda
a co su to za baby? to bobrovisko nedam ani ja, ale to preto, lebo tadial vzdy idem po celodenke, ked uz som zniceny na totalku.
a co to vobec je "muchotravka" trail?
inak sa mas ze jazdis s babami. mna zas zajtra caka mordor s chrtmi, uz teraz mi je z toho zle.
iron: Uplne normalne baby co nijak specialne netrenuju ani nic podobne. Len sa obcasne vozia.
Muchotravka trail volam tu kratku stojku ked ides od Slivu k Spariskam a cca v polovicke odbocis doprava hore popri besiedke na cervenu. Rastli tam rok ci dva spät tri krasne muchotravky, aj sem na forum sme ich davali viaceri.
Iron a ty si čo už konečne nejakú nenájdeš? Aby si nemusel chlapcom závidieť, veď si vraj švárny šuhaj, isto nemáš problém
Mata: Pozrime aka investigativka z Teba.
mna by nechcela ani Martinka z Turca