FEDERER vsetko to je o pristupe musis sa naucit mat dostatocne v pitchi tiez mavam dni ked sa mi nedari a mam chut zo vsetkym seknut, ale sadnem na bike vyvetram hlavu a mam pitchi
Ja som si včera nachystal všetko na ráno na cestu bajkom, načančal bajk, vydrhol retaz, pripravil vyprate veci a ráno pozrel na teplomer a ze 3 stupne. Tak som to vzdal. Rano kosa, naobliekany ako pinguin, do +5 mi treba aj návleky na tretry a poobede 18 a uvarim sa alebo si musim nosit "letne" oblečenie v ruksaku. Tak som to dnes vzdal. Radšej pôjdem po práci V KANCELÁRII sa previezť.
FEDERER, každému človeku vyhovuje niečo iné. Mal som prácu, kde som celý deň sedel pri PC a priznám sa , že ešte nikdy predtým v živote sa mi nestalo že by som zaspal pri práci posediačky tak ako pri tejto . Pre mňa to bolo niečo hrozné, ja som chodil do práce nie s tým že sa budem premáhať aby som pracoval, ale s tým že sa budem premáhať aby som nezaspal . Mne totiž vyhovuje práve manuálnejšia práca, pohyb. Momentálne pracujem ako elektro-montážnik vo veľkej hale, v suchu, v teple. Kopec ľudí okolo, je s kým pokecať. Občas sedím, občas stojím...čo mi vyhovuje . Práca je rôznorodá, takže žiadne 8-hodinové strkanie bieleho káblika do bielej zástrčky.
To, že som tiež musel obmedziť cyklistiku, mi nevadí. Aspoň si ju viac vychutnám keď mám čas...to je cez weekend. Na novučičkom cesťáku som bol vonku len 2-krát....a to ho mám už 4 mesiace. No a čo . Práca a stály finančný príjem je dôležitý a kôli tomu som ochotný obmedziť aj cyklistiku na minimum. Nie však vzdať sa jej úplne. Pretože cyklistika ma neživí, ale živí ma práca.
Ja som si nastavil budik na 2:00 rano. Sadol na bike a siel si pojazdit. Vyliezol som na Kojsovsku holu kde bolo -5 a fukal brutalne silny severak. Nevydrzal som tam cely vychod slnka. Ale aspon kusok... Teraz nedokazem dostat cit do noh. O pol hodinky skola...
Sediet na pi.. v kancelarii, to je teda tazka robota....
Poď si to skúsiť...sedieť 10-12 hodín, komunikovať v dvoch jazykoch, lietať zo služobnej na služobnú, mať na zodpovednosť 30-40 ľudí v celej Európe + zákazníkov a riešiť ich problémy. Takýchto frflošov mám najradšej...prd do toho vidia, ale budú vypisovať sprostosti.
A ja zas vidim vedúcich, co za celý deň robia na pc možno 2 hodiny a ostatny cas prekecaju, prefajcia a prekavickuju... je to uhol pohladu... a ja keby som bol zdravy, tak robím napr. na voziku, odrobim 8 hodin zarobim 800€ a tralala......a tu kancelariu som pisal v tom zmysle, ze je rozdiel 8 hodin sediet na prdeli a 8 hodin makat...Ten čo sedi ma ešte kopú energie na iné veci...
Robil som vedúceho v obchode, šéfa nezaujimalo, ake mam vzdelanie, teraz ideš niekde a každého zaujima, akú mas skolu...prax ich nezaujíma...a nemám na vyber, účty treba platit...
Môj budík zvoní 6:35 a 6:40.... Reálne vstanem 6:55, rýchla hygiena, frištuk do ruky, mala do auta a 7:35 uz pijem kávičku v robote pod altankom ... FEDERER vydrž ešte... Tu robotu dostaneš len treba chvíľu strpenia... Aj dnes budem s tým kamosom tak budem vyzvedat ako to vyzerá.... A skús na to pozerať trochu pozitívne.... Lebo naozaj je to tak že nič nieje dobre ani zle, len naše myslenie to takým robí
Tenista, Ty sa strasne vyzivas v tej sebalutosti, ze? Nikto Ta nenuti chodit do prace, ani jazdit na bicykli. Mozes pokojne zit ako cigani v osadach a nebudes sa musiet stazovat, ze mas pracu a byvanie a peniaze a mozes si dovolit cyklistiku a internet a vlastne vsetko co chces. Tolko ludi by bolo vdacnych, len Ty sa na vsetko stazujes, vsetko je problem a cely svet Ti ublizuje. Sa spamätaj, alebo vyhladaj odbornu pomoc. Depresia je diagnoza a da sa liekmi kontrolovat.
Hovno dakoho zaujima skola... Nikoho to netrapi. Maximalne ked si maju vybrat medzi dvoma rovnocennymi uchadzacmi. Kazdeho normalneho zamestnavatela zaujima to co dokazes a to, ako si ta vie vlozit do svojho kolektivu.
A ja zas vidim vedúcich, co za celý deň robia na pc možno 2 hodiny a ostatny cas prekecaju, prefajcia a prekavickuju... je to uhol pohladu...
Je rozdiel medzi tvojim veducim co PC pouziva len na citanie mejlov a napr. spominanymi ludmi z IT oblasti ktori sa vdaka tomu PC pripajaju vzdialene na systemy klientov a riesia ich problemy, vyvijaju aplikacie a pod. Klient za nich plati 30-100 eur za hodinu, tak je jasne ze za tie peniaze ocakava aj vysledky a nejaky flakac bez vysledkov by rychlo skoncil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som si včera nachystal všetko na ráno na cestu bajkom, načančal bajk, vydrhol retaz, pripravil vyprate veci a ráno pozrel na teplomer a ze 3 stupne. Tak som to vzdal. Rano kosa, naobliekany ako pinguin, do +5 mi treba aj návleky na tretry a poobede 18 a uvarim sa alebo si musim nosit "letne" oblečenie v ruksaku. Tak som to dnes vzdal. Radšej pôjdem po práci V KANCELÁRII sa previezť.
To, že som tiež musel obmedziť cyklistiku, mi nevadí. Aspoň si ju viac vychutnám keď mám čas...to je cez weekend. Na novučičkom cesťáku som bol vonku len 2-krát....a to ho mám už 4 mesiace. No a čo . Práca a stály finančný príjem je dôležitý a kôli tomu som ochotný obmedziť aj cyklistiku na minimum. Nie však vzdať sa jej úplne. Pretože cyklistika ma neživí, ale živí ma práca.
len si to niekedy vyskúšaj
Poď si to skúsiť...sedieť 10-12 hodín, komunikovať v dvoch jazykoch, lietať zo služobnej na služobnú, mať na zodpovednosť 30-40 ľudí v celej Európe + zákazníkov a riešiť ich problémy. Takýchto frflošov mám najradšej...prd do toho vidia, ale budú vypisovať sprostosti.
FEDERER vydrž ešte... Tu robotu dostaneš len treba chvíľu strpenia... Aj dnes budem s tým kamosom tak budem vyzvedat ako to vyzerá.... A skús na to pozerať trochu pozitívne.... Lebo naozaj je to tak že nič nieje dobre ani zle, len naše myslenie to takým robí
no to nie je úplne pravda, sú pozície kde je určité vzdelanie podmienkou
Je rozdiel medzi tvojim veducim co PC pouziva len na citanie mejlov a napr. spominanymi ludmi z IT oblasti ktori sa vdaka tomu PC pripajaju vzdialene na systemy klientov a riesia ich problemy, vyvijaju aplikacie a pod. Klient za nich plati 30-100 eur za hodinu, tak je jasne ze za tie peniaze ocakava aj vysledky a nejaky flakac bez vysledkov by rychlo skoncil.