Po upozornení kamošom a kuknutí hlavnej stránky MTBiker som narazil na tento manager pre bikerov http://www.trm.sk Tak som sa tam regol a moje prvé pocity sú veľmi dobré.Pekné grafy,štatistiky, možnosť porovnávania atd. Dnes som tam zhliadol aj GaryhoFishera ako založil klub MTBiker takže hor sa do porovnávania
Nexce sa mi celý thread čítať, tak len pár poznámok a otázok. Ak to tu už bolo sorry.
-najprv pochvala autorom: celkom dobre ste to vyšpekulovali chlapi. Ako nultá verzia fasa. Časom sa to dá vylepšovať.
-otázka1: čo je to ten EXPLORAČNÝ VÝJAZD?
-otázka2: čo je lesný trail? ja tam zatiaľ radím aj dosť rozdrbané a fest strmé lesné cesty. môžem? (zn. starý poctivec )
-otázka3: xcel by som tam nasúkať výjazdy od začiatku roku. Nech to mám aj tu v kope. Ale nepustí ma zadávať výjazdy ani za minulý mesiac. Dá sa to nejako cez adminov narvať do toho programu? napr. export do csv, alebo čosi.
Návrhy na zlepšenie:
-určite oddeliť databázovo dátum a čas začiatku výjazdu
- zadávanie toho dátumu a času následne vyriešiť cez tabuľku a nie furt to vypisovať.
- nový výjazd zaradiť aj do MOJ UCET.
- možnosť nejakých templates (aby sa opakovaný výjazd nemusel znovu celý naklepávať)
1. exploracny vyjazd je taky, kde ides bikovat do neznama, spoznavas nove trasy
2. lesny trail je nieco ako singltrack s korienkami a kamienkami, ale aj roztrtkana lesna cesta moze byt. Ak budem mat nato cas, tak nafotim nejake priklady terenov, ztoho by to uz skoro kazdemu malo byt jasne
3. natom sa pracuje. Zevraj mozno uz cez vikend bude tato funkcia doplnena a budes si moct ulozit vsetky vyjazdy z minulosti.
[/quote] Návrhy na zlepšenie:
- zadávanie toho dátumu a času následne vyriešiť cez tabuľku a nie furt to vypisovať.
- možnosť nejakých templates (aby sa opakovaný výjazd nemusel znovu celý naklepávať)[/quote] ...dobre navrhy to by som aj ja prijal,hlavne tie opakovane trasa-a oddeleny datum a cas
Matheos už odpovedal na všetky otázky a nemôžem inak ako súhlasiť...
Návrhy na zlepšenie:
- možnosť nejakých templates (aby sa opakovaný výjazd nemusel znovu celý naklepávať)
Dátum a čas začiatku - súhlasím.
Templates (resp. Presets) - tiež súhlasím.
Viacmenej všetko sú to detaily, ktoré zvýšia užívateľský komfort, no teraz pracujem na kritických veciach ako je práve možnosť uloženia všetkých historických výjazdov, čo je pomerne veľká zmena, ale zato absolútna priorita - možno to bude už tento víkend hotové.
a ešte jedna vec ma napadla. preformátovať čas len na hh:mm. Myslím že pri našom športe sú sekundy zbytočné. Aspoň u mňa.
i agree
...a co sa tyka motivacie je to veru silna vec taky otvoreny dennik jazd..-hned som zacal davat väcsie kopce a dlhsie trate,motto "less brakes more bike!"...aj ked to bude aj bliziacim sa sulovom..
No neviem ci to je rozumna vec pustit tam tu historiu dosť to zavrti s rebrickami lebo vela ludi nevedie az taku konkretnu statistiku pre mna neni problem to nahodit zo stareho TTM ale co ostatní?
2 Stink nemohol by si mi potom nejako transportnuť treningy z TTM do TRM ak nastane ta zmena ze sa budu dať nahodit aj vyjazdy starsieho data ako mesiaca maj
Chlapci vraňare, no pekne. Myslím, že to čo robíte je maximálne úbohé. Neviem nakoľko je do toho zapletený vedúci tímu - buno, ale nerobí to vôbec dobrý dojem. Absolútne tým zhadzujete myšlienku celej veci, môžem si aj ja s mattom písavať každý deň 300 - 400 km túry na žiletkách, ale na takúto úroveň nezlezieme.
Nechápem čo ste si mysleli. Napísať 197 km túry na 14 kg MTB s časom 7 a pol hodiny.
Ja mám za svoj tím svedomie čisté. Matt je dokonca autorizovaný člen (ako jediný od nás), ja s dutchmanom dodávam GPS dáta z tréningov, nemyslím, že by boli pochybnosti. Budem žiadať nápravu u stinka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z toho si nic nerob ja som sa radseje degradoval do pokojnejsich hladin strednej obtiaznosti
Napr členovia teamu maju rozky z TESCA po 18 hodine za 0,8
heh...od piatku idem robit v tescu za pokladnou
-najprv pochvala autorom: celkom dobre ste to vyšpekulovali chlapi. Ako nultá verzia fasa. Časom sa to dá vylepšovať.
-otázka1: čo je to ten EXPLORAČNÝ VÝJAZD?
-otázka2: čo je lesný trail? ja tam zatiaľ radím aj dosť rozdrbané a fest strmé lesné cesty. môžem? (zn. starý poctivec
-otázka3: xcel by som tam nasúkať výjazdy od začiatku roku. Nech to mám aj tu v kope. Ale nepustí ma zadávať výjazdy ani za minulý mesiac. Dá sa to nejako cez adminov narvať do toho programu? napr. export do csv, alebo čosi.
Návrhy na zlepšenie:
2. lesny trail je nieco ako singltrack s korienkami a kamienkami, ale aj roztrtkana lesna cesta moze byt. Ak budem mat nato cas, tak nafotim nejake priklady terenov, ztoho by to uz skoro kazdemu malo byt jasne
3. natom sa pracuje. Zevraj mozno uz cez vikend bude tato funkcia doplnena a budes si moct ulozit vsetky vyjazdy z minulosti.
Za navrhy dik
- možnosť nejakých templates (aby sa opakovaný výjazd nemusel znovu celý naklepávať)[/quote]
...dobre navrhy to by som aj ja prijal,hlavne tie opakovane trasa-a oddeleny datum a cas
Dátum a čas začiatku - súhlasím.
Templates (resp. Presets) - tiež súhlasím.
Viacmenej všetko sú to detaily, ktoré zvýšia užívateľský komfort, no teraz pracujem na kritických veciach ako je práve možnosť uloženia všetkých historických výjazdov, čo je pomerne veľká zmena, ale zato absolútna priorita - možno to bude už tento víkend hotové.
normalne to cloveka donuti viac jazdit
normalne to cloveka donuti viac jazdit
to je pravda, vcera som siel von, ze si dam 40 km. Vratil som sa so 60
i agree
...a co sa tyka motivacie je to veru silna vec taky otvoreny dennik jazd..-hned som zacal davat väcsie kopce a dlhsie trate,motto "less brakes more bike!"...aj ked to bude aj bliziacim sa sulovom..
Hm, na pretekoch to teda nieje zbytočné, ale zvážim, či to nezaokrúhlim na minúty pri tréningoch / výjazdoch.
2 Stink nemohol by si mi potom nejako transportnuť treningy z TTM do TRM ak nastane ta zmena ze sa budu dať nahodit aj vyjazdy starsieho data ako mesiaca maj
Nechápem čo ste si mysleli. Napísať 197 km túry na 14 kg MTB s časom 7 a pol hodiny.
Ja mám za svoj tím svedomie čisté. Matt je dokonca autorizovaný člen (ako jediný od nás), ja s dutchmanom dodávam GPS dáta z tréningov, nemyslím, že by boli pochybnosti. Budem žiadať nápravu u stinka.
Malý výcuc aj pre ostatných
27.5. 138 km 26,8 km/h
28.5. 238 km 29 km/h
29.5. 75 km 18,3 km/h
30.5. 125 km 32,6 km/h
Podotýkam že na mtb 13,5 kg s plášťami do terénu