Po upozornení kamošom a kuknutí hlavnej stránky MTBiker som narazil na tento manager pre bikerov http://www.trm.sk Tak som sa tam regol a moje prvé pocity sú veľmi dobré.Pekné grafy,štatistiky, možnosť porovnávania atd. Dnes som tam zhliadol aj GaryhoFishera ako založil klub MTBiker takže hor sa do porovnávania
Ako vravel trener karate: "Klames len sam seba." Uz sa, prosim, nehadajte pre take banality. Vsak si pripadneho podozriveho odmyslite z rebricku (o to ide, nie?) a zivot ide dalej.
PS: Ale poctenicko je to tu very good.
Moj prvy prispevok a uz asi pojdem niekomu proti srsti, ale akozto stinkova TRM podrztaska nemozem nereagovat.
Za prve - az si chlapci chcu 'nieco vydiskutovat' tak zalozme novy topic, v tejto fazi zatial aj ja som za konfrontaciu dat ktore sa mozu javit ako nepresne, pripadne nepravdive. Dobre citajte co pisem, nestojim za nikym, len hovorim ze toto by mohlo ist na novy topic.
Hlavnu vec co ale skor treba riesit je nie ci ten alebo henten individual ma take alebo onake data, ale to ako to je mozne riesit 'in the long run', tj. nejakym efektivnym semi-automatizovanym postupom ktory bude garantovat vacsiu presnost dat. Pretoze asi sa tu na Fore vseci zhodneme ze riesit kazdy jeden vyjazd a kazde jedno cislo takuto debatou je hovadina. Takze mate niekto navrhy?
Jo a Buno no veru neuskodilo by si po sebe citat a co to sa naucit, tu mi to ani moc nevadi (okrem "prezunkcie neviny", na tom som sa fakt zasmial (minimalne v cestine je to "presumpce neviny" z anglickeho "presumption", takze v slovencine to bude bud preZumpcia alebo preSumpcia, to ani ja neviem)) ale na TRM sme sa uz na zakladnej gramatike dohodli takze tam na to asi budeme gezovat...
joj kua ma stvete s tou gramatikou. Ja ak ma niekto dokaze naucit pisat gramaticky spravne tak spravy zazrak v zivote som nemal z diktaku inu znamku ako 5 moj rekord je 53 chyb v 10riadkoch taze toto tu je este nic
Joj buno môj milovaný.ešteže máš mňa na našom fóre,že ti to nezištne opravím žeby neboli reči na klub
chica neriešte už lebo to nemá zmysel.poznám ho už nejaký rok a viem,že je to bájkar a nie len o veciach,čo sa biku týkajú.tak mier a jazdime spolu.Na slanskom dáme duel.ked uvidíte prichádzať do cieľa niekoho 3hodiny po prvom tak nech sa vpohode ozve a dáme pivec
Hlavnu vec co ale skor treba riesit je nie ci ten alebo henten individual ma take alebo onake data, ale to ako to je mozne riesit 'in the long run', tj. nejakym efektivnym semi-automatizovanym postupom ktory bude garantovat vacsiu presnost dat. Pretoze asi sa tu na Fore vseci zhodneme ze riesit kazdy jeden vyjazd a kazde jedno cislo takuto debatou je hovadina.
K tomuto doplním len toľko, že viacerí a nezávisle od seba kontrolujeme každý jeden uložený výjazd na podozrivé dáta - niekoľko "nedorozumení" sme už týmto spôsobom rýchlo vyriešili.
Každopádne z drvivej väčšiny uložených výjazdov je cítiť, že to by človek nedokázal robiť naschvál - v tomto považujem členov TRM za solídnych a zodpovedných bikerov. S viacerými sa poznáme a už sú autorizovaní - v tomto trende chcem pokračovať, a na základe spoločných maratónov, spoločných výjazdov, akcií atď autorizovať ďalších.
Čo sme sa ale už teraz z poslednej "kauzy" naučili, je to, že ak by niekto v budúcnosti mal podozrenie na nepravdivé dáta - ocením súkromnú správu, alebo mail mne, nech sa tým zbytočne nezahlcuje fórum a pod. V neposlednej rade, je to napísané aj v pravidlách...
Ešte k tejto téme: už je na každom výjazde možnosť priamo "podať protest".
BTW v rámci jednej várky aktualizácií je od dnes možné ukladať aj všetky svoje historické výjazdy (tj z minulých mesiacov) . Viac na http://www.trm.sk/index.php?go=news&id=10007.
Ešte k tejto téme: už je na každom výjazde možnosť priamo "podať protest".
BTW v rámci jednej várky aktualizácií je od dnes možné ukladať aj všetky svoje historické výjazdy (tj z minulých mesiacov) . Viac na http://www.trm.sk/index.php?go=news&id=10007.
možno by som ich ale zaratal do absolutneho rebricku, nakolko aj to je urcite zaujimavy rebricek (myslim body zo starsich vyjazdov )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ja som tam bol ten krat poprve tak som to kus prehnal ale to co tu piseme je uz fakt OT
20-st.c.21...fakt o nic nejde..len som porovnaval-trening a prax...-nic v zlom...
V pohodke ked dakde na maratone uvidis ciernu astru z vranovskou (VT) SPZ tak sa ozvi pokecame
V pohodke ked dakde na maratone uvidis ciernu astru z vranovskou (VT) SPZ tak sa ozvi pokecame
ja som ta videl-v PE si stal vedla nas...tusim
PS: Ale poctenicko je to tu very good.
Za prve - az si chlapci chcu 'nieco vydiskutovat' tak zalozme novy topic, v tejto fazi zatial aj ja som za konfrontaciu dat ktore sa mozu javit ako nepresne, pripadne nepravdive. Dobre citajte co pisem, nestojim za nikym, len hovorim ze toto by mohlo ist na novy topic.
Hlavnu vec co ale skor treba riesit je nie ci ten alebo henten individual ma take alebo onake data, ale to ako to je mozne riesit 'in the long run', tj. nejakym efektivnym semi-automatizovanym postupom ktory bude garantovat vacsiu presnost dat. Pretoze asi sa tu na Fore vseci zhodneme ze riesit kazdy jeden vyjazd a kazde jedno cislo takuto debatou je hovadina. Takze mate niekto navrhy?
Jo a Buno no veru neuskodilo by si po sebe citat a co to sa naucit, tu mi to ani moc nevadi (okrem "prezunkcie neviny", na tom som sa fakt zasmial
chica neriešte už lebo to nemá zmysel.poznám ho už nejaký rok a viem,že je to bájkar a nie len o veciach,čo sa biku týkajú.tak mier a jazdime spolu.Na slanskom dáme duel.ked uvidíte prichádzať do cieľa niekoho 3hodiny po prvom tak nech sa vpohode ozve a dáme pivec
K tomuto doplním len toľko, že viacerí a nezávisle od seba kontrolujeme každý jeden uložený výjazd na podozrivé dáta - niekoľko "nedorozumení" sme už týmto spôsobom rýchlo vyriešili.
Každopádne z drvivej väčšiny uložených výjazdov je cítiť, že to by človek nedokázal robiť naschvál - v tomto považujem členov TRM za solídnych a zodpovedných bikerov. S viacerými sa poznáme a už sú autorizovaní - v tomto trende chcem pokračovať, a na základe spoločných maratónov, spoločných výjazdov, akcií atď autorizovať ďalších.
Čo sme sa ale už teraz z poslednej "kauzy" naučili, je to, že ak by niekto v budúcnosti mal podozrenie na nepravdivé dáta - ocením súkromnú správu, alebo mail mne, nech sa tým zbytočne nezahlcuje fórum a pod. V neposlednej rade, je to napísané aj v pravidlách...
možno by som ich ale zaratal do absolutneho rebricku, nakolko aj to je urcite zaujimavy rebricek
možno by som ich ale zaratal do absolutneho rebricku, nakolko aj to je urcite zaujimavy rebricek
diera pre spekulantov
diera pre spekulantov
preto ich nebudem doplnat
EDIT: konecne ide to