Pišta, normálne som sa po tvojom príspevku na pár sekúnd zamyslel, že či vlastne nie som sviňa, ale prišiel som rýchlo na to, že nie. Keby to bol chatár, ktorý vezie zásoby na horskú chatu, technik, čo kontroluje elektrické vedenia, údržbár mobilnej siete alebo skrátka niekto v zmysluplnej práci, tak do tej dediny po ten traktor na biku zbehnem sám... ale maník, ktorý si myslí, že keď na svojom ATV prechádza cez dobre zabahnené kaluže, tak je pán tvorstva a robí to len tak, ako hobby, uprostred pekného lesa, len tak z pasie, tak potom sorry, nemôžem poslúžiť ...
Inak, ministerstvo životného prostredia ide novelizovať zákon o ochrane prírody a krajiny. Tento zákon zásadným spôsobom upravuje jazdenie na bicykli v prírode a to de facto od úrovne chránenej krajinnej oblasti cez národný park až po rezerváciu.
Verejnosť môže napísať, čo by v novom zákone chcela/nechcela, napríklad cez online dotazník (je možno ho aj stiahnuť, vyplniť offline a poslať mailom).
Takže ak máte nejaké nápady, ako pomôcť bikovaniu v prírode, napíšte ministerským úradníkom ...
osobne si nemyslim ze keby pomoze takyto dotaznik, ale pre pokoj v dusi a dobry pocit som ho vyplnil mozno sa nieco z toho ujme. myslim vsak ze lesnicka, polovnicka a ina lobby bude silnejsia
Nie, nehanbim. Ako mi pomoze informacia, ktory stupen ochrany je ktora cast nejakeho kopca? Rovno Ti aj odpoviem - nijako.
A k tym mapam - pouzivam len http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ a tam ziadny stupen ochrany nevidim. Len ze je to CHKO. Teraz uz viem, ze CHKO = 2. stupen, ale aj tak mi ta informacia v principe nijak zivot nezlepsi.
Ako mi pomoze informacia, ktory stupen ochrany je ktora cast nejakeho kopca? Rovno Ti aj odpoviem - nijako.
Info pride vhod, ked niekto s preukazom po tebe vybehne, ze tam nemas na biku co hladat, ci sa mas hadat (lesny zakon, zakon o ochrane prirody), alebo sa kajat, tvarit sa, ze netusis o com hovori a omylom si zabludil:)
Pozrel som aj jedno z tych dalsich videi - je to z nasej lokality Drienica,Jakubovany http://www.youtube.com/watch?v=Q0wk_v-ZQgQ&feature=related
To snad nie je ani pravda... este stale sa mi trasie zaludok ... - moja ucta k Vam - ale idem radsej prec z tohto vlakna...
Banda dementnych *****.A kde su ti hrdinovia v zelenych mundurikoch zo zbierkov odznacikov?
Komancov neznasam, ale prisam Bohu toto pred 20 rokmi nebolo.Kde sme sa to dostali?
Info pride vhod, ked niekto s preukazom po tebe vybehne, ze tam nemas na biku co hladat, ci sa mas hadat (lesny zakon, zakon o ochrane prirody), alebo sa kajat, tvarit sa, ze netusis o com hovori a omylom si zabludil:)
Ja by som mu mal problem ten preukaz uverit. Ale ked uz, tak teraz je uz snad vsetkym jasne, ze netusim kde som. Aspon mam sancu, ze mi to ten uvedomely strazca uveri.
Vies co je na tom najsmutnejsie ? Ze keby si chlapci zobrali Ladu Nivu, tak to tam cele prejdu a ani by sa nespotili .. hento je ukazka s akymi autami sa do terenu nema jazdit, pretoze to nema fakt zmysel. Su to sice terenne auta, ale do takehoto terenu uz nie.Tam patria ine auta a ine dovody jazdy (zachranari,lesaci,atd...) .. preco je to dnes takto ? No, ked uz 4kolka sa da kupit za cenu slusneho fulla (bike), tak potom kazdy m***** s tym jazdi.
myslel som to tak, ze ked RNDr. je podpisany pod stanoviskom, tak určite rovnako "vzdelaní" panáčikovia predsa vedia čo prirode neškodí a preto sa smelo krochnia.
lto, Castro na Slovensku raz za cas, ale inak v jednom kuse.............
Slovensko bolo plne okresných tajomníkov a kedejakej inej chamrade co mala pocit ze su nieco viac ako robotnici.....
a potrebovali to okato davat najavo svojemu okoliu
Hmm, kedysi davali reportaze na CT z podobnych zavodov, Truck Trial a Auto Trial. Niektore boli medzi stlpiky hlavne na presnost a ine zase klasicky offroad okruhovy zavod na 6, ci 12 hodin. Ak sa chcu henti offroaderi vyblazit tak nech idu na taky zavod a nie vo verejnom lese. To je podobne ako ked ma niekto sportove auto a rovnako ako na okruhu by s nim jazdil aj v premavke...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Verejnosť môže napísať, čo by v novom zákone chcela/nechcela, napríklad cez online dotazník (je možno ho aj stiahnuť, vyplniť offline a poslať mailom).
Takže ak máte nejaké nápady, ako pomôcť bikovaniu v prírode, napíšte ministerským úradníkom ...
sa nehanbíš?
Máš to napísané aj na tých orientačných mapách.
A k tym mapam - pouzivam len http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ a tam ziadny stupen ochrany nevidim. Len ze je to CHKO. Teraz uz viem, ze CHKO = 2. stupen, ale aj tak mi ta informacia v principe nijak zivot nezlepsi.
To snad nie je ani pravda... este stale sa mi trasie zaludok ... - moja ucta k Vam - ale idem radsej prec z tohto vlakna...
Banda dementnych *****.A kde su ti hrdinovia v zelenych mundurikoch zo zbierkov odznacikov?
Komancov neznasam, ale prisam Bohu toto pred 20 rokmi nebolo.Kde sme sa to dostali?
Ja by som mu mal problem ten preukaz uverit.
Vies co je na tom najsmutnejsie ? Ze keby si chlapci zobrali Ladu Nivu, tak to tam cele prejdu a ani by sa nespotili .. hento je ukazka s akymi autami sa do terenu nema jazdit, pretoze to nema fakt zmysel. Su to sice terenne auta, ale do takehoto terenu uz nie.Tam patria ine auta a ine dovody jazdy (zachranari,lesaci,atd...) .. preco je to dnes takto ? No, ked uz 4kolka sa da kupit za cenu slusneho fulla (bike), tak potom kazdy m***** s tym jazdi.
Sedlovkou na nich
tak dobre, RSDr
myslel som to tak, ze ked RNDr. je podpisany pod stanoviskom, tak určite rovnako "vzdelaní" panáčikovia predsa vedia čo prirode neškodí a preto sa smelo krochnia.
lto, Castro na Slovensku raz za cas, ale inak v jednom kuse.............
Slovensko bolo plne okresných tajomníkov a kedejakej inej chamrade co mala pocit ze su nieco viac ako robotnici.....
a potrebovali to okato davat najavo svojemu okoliu
https://www.youtube.com/watch?v=bquqWzZAg5A
Zoberte si len hniezdace vtactvo aky z toho musi mat stres..
A ta znicena krajina
Dostali sme sa do Eurotyurmy.