prave dosiel moj foter z lesa na dlhych dieloch a ratoval tam bikera..chalan sa asi dost dodrbal vyletal na jump a spadol nebol sa schopny ani pohnut od bolesti..zaval mu zachranku no bohvie co mu bude ci nema poranenu chrbticu .je tma vela ludi uz nechodi kludne tam mohol ostat a zmrznut...davajte si pozor ludia lebo nie vzdy sa niekdo najde kdo moze pomoze
Natiahnuty drot/silon .. to je pokus o vrazdu, rovnako ako soferi, ktoru prefrcia v aute 2cm od riaditok, ked nikde nikto nie je .. by som vrazdil tych ludi
no je vsetko pravda ale tento uraz nebol nicim takym zapricineny. v ten den som tade siel aj ja. skor to bolo z neakych inych pricim ci tam alebo zle odhadnutie. zatim o stave nic neviem toho dotycneho
btw nevie niekto akym sposobom sa v tychto situaciach riesi bike?
mne sa tak raz pred barakom dochramal jeden biker. v prudkom zjazde ho v zatacke vynieslo a zachytil mur. tiez ho zobrala zachranka. bike som mu vzal do garaze a zachranarom som dal vizitku. jeho otec sa pon na druhy den zastavil. vravel, ze chalan ma nastastie chrbticu celu...
Sa priznam, ze pre mna tiez uz musela prist do lesa sanitka. Mal som stastie, ze som isiel s partakom. Pustali sme sa pri Kosariskach a nasiel ma lezat nehybneho dole hlavou. Z jeho rozpravanie len viem, za sa ma pokusal prebrat, co sa mu aj podarilo. Bol som v soku a musel zavolat sanitku. Ja si nic nepamatam, len moment, ked som sa zobudil v Ruzinovskej nemocnici. Tusim mesiac som musel brat Mg injekcie, mal som tazky otras mozgu. Doteraz sa smejem ked mi spominal, ako som dokolecka mlel o biku, ci je v poriadku (drahy spas). Stale som opakoval to iste dookola, nepamatal som si co som povedal predtym.
Takze tie otazky typu "co je s bikom?" plne chapem (je to citova zalezitost)
toto bol zatial jediny a dufam, ze aj posledny fatalny pad. Inak tiez vzdy dojdem po vlastnych.
Bike je ako milenka. Treba sa o neho starat a kazde odretie zamrzi
O Werichovi(?) sa rozprava historka, ze raz po predstaveni namiesto kytice dostal flasu konaku. Cestou z javiska spadol, citil daco mokreho a zvolal "Pane Boze, nech je to krv!"
tak som sa dopocul ze chlan je na ARE na zlomene rebra a zistuju ci nema poranenu chrbticu. tot vse
edit: chalan ze je zo ziliny a ma zlomeny stavec. ale ze moze hybat nohami
... ale pridam este jeden o Werichovi ked raz prevzal dve flasky irskej ako dar pre neho a Voskovca a ked ich niesol tak zrazu jedna flaska spadla a rozbila sa a on skrikol "Chudak Voskovec!".
PS Alebo to bolo mozno naopak.
PF 2010 a mnoho kilometrov, jeden krajsi od druheho a nech nas zeny pustaju von ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne sa tak raz pred barakom dochramal jeden biker. v prudkom zjazde ho v zatacke vynieslo a zachytil mur. tiez ho zobrala zachranka. bike som mu vzal do garaze a zachranarom som dal vizitku. jeho otec sa pon na druhy den zastavil. vravel, ze chalan ma nastastie chrbticu celu...
Takze tie otazky typu "co je s bikom?" plne chapem (je to citova zalezitost)
Bike je ako milenka. Treba sa o neho starat a kazde odretie zamrzi
edit: chalan ze je zo ziliny a ma zlomeny stavec. ale ze moze hybat nohami
PS Alebo to bolo mozno naopak.
PF 2010 a mnoho kilometrov, jeden krajsi od druheho a nech nas zeny pustaju von ...