V poslednom case sa uroven fora vdaka istym individuam a nezmyselnym temam dostala na uroven, na ktorej nikdy predtym nebola... Nemyslim si to len ja, zhodli sme sa na tom viaceri.... Takze, dakujeme za snahu....
Urcite je tu celkovo o dost viac aktivne prispievajucich ludi ako napr.pred rokom a tym samozrejme ovela viac prispevkov a to aj tych off topic,spam atd.Myslim,ze forum preziva take male boom a nevnimam to zle,je na moderatoroch aby sledovali temy a stale dookola napominali...samozrejme niektory clenovia(hlavne ty novsi...)sa chcu ukazat a budu sa bezhlavo hadat so vsetkymi,ale to sa tu nevyriesi-treba to riesit individualne,popripade ss.Ale taky postreh-na BF to bolo myslim,ze ked ides zadat prispevok vyhodi sa ti nad textom velkym cervenym,ze skor nez daco zalozis alebo placnes,tak mas prejst historiu,nebolo by zle take daco aj tu...
som to rikal tu: http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p ... ght=#70582
... proste v teme co ma nazov : ram do 10k by mali byt len typy na dobru kupu ramu... nie, co kto kde robil, ake ma z toho pocity a kto je aky sulin...
Na taketo veci je tu zvlast sekcia... Uznavam, aj ja som pod naporom nezmyslenych postov par krat "zhresil", ale slavnostne slubujem, ze hovadiny budem pisat uz len na miesta na to vyhradene....
istu mieru na tejto urovni maju aj modi (temy mohli locknut, ked sa schilovalo k najhorsiemu), ale aj my sme radsej mohli niekedy radsej zdrzat emocie (viem, lahko sa to hovori)
a co sa tyka toho, ze su aj fora na horsej urovni: nemusime patrit k tomu spodnemu priemeru
toť môj postoj
myslim ze uroven fora mozes posudit subjektivne a nie objektivne.. co niekomu pride podstatne a zaujimave tak sem nieco prihodi, nacne novu temu.. tebe a mozno mnohym z nas to pride fatalne ale.. aj o tom je forum.. a ked sa niekomu nieco nepaci, alebo ho irituje tak to proste preskoc, ignoruj alebo sa vyjadri ci mysli si svoje.. nemyslim teraz nikoho konkretneho.. aj o tom je sloboda slova.. a kolko ludi, tolko chuti..
Vidim, ze sa musim rychlo zastat modov. Ako sa vravi, zadarmo ani kura nehrabe. Kaslal by som ja na to, cely den obetovavat svoj pracovny cas len na to, aby som neustale mazal primitivne prispevky. Keby som mal z tejto prace aspon nejake vyhody, pripadne bol nezamestnani, nepoviem. Vzhladom na odobornu uroven modov vsak asi chapete, ze to nie su ziadny mamlasi, pracuju v specifickych odboroch, takze nehrozi, ze by boli nezamestnani. Budte radi, ze si aspon sem tam najdu trochu casu popri robote a trochu vas usmernia, poradia. Ja im dakujem za ich pracu co tu robia. Rovnako by som na tomto mieste chcel podakovat ludom ako bikenur, turbi a podobnym mechanikom, ktori vedia skutocne odborne poradit aj so vselijakymi vychytavkami, klobuk dolu za ich trpezlivost dookola vysvetlovat to iste a hlavne na urovni. Take veci sa clovek len malokde docita.
Vdaka za postrehy.... takze za to mozu moderatori.... Asi podam demisiu...
robis dobru robotku... but PUSH HARDER !!! Mozno by to chcelo viac MODov a kazdy aby mal na starosti nejaku sekciu (sem tam si to presiel a vymazal OT prispevky.... Notorickych OT prispievacov zabanoval na urcitu dobu... moznosti je vela...)
Vdaka za postrehy.... takze za to mozu moderatori.... Asi podam demisiu...
dufam, ze to pises zo srandy (alebo si vztahovacny?), pokial viem, nikto nic take nepovedal, ale nemozes popriet fakt, ze ste tu od toho, aby to istu uroven malo, demokracia je dobra vec, ale...a okrem toho, mate pravomoci veci menit a korigovat, napominat...atd
ja uz som absolvoval sebareflexiu (vid. hore...) ale mozno by to chcelo viac MODov a kazdy aby mal na starosti nejaku sekciu (sem tam si to presiel a vymazal OT prispevky.... Notorickych OT prispievacov zabanoval na urcitu dobu... moznosti je vela...)...
kolko je tu vlasne MODov ???
Na druhej strane, toto nie je skolka aby kazdy vykrikoval co ho prve napadne. Niekedy by bolo dobre sa aj zamysliet nad tym co chcem napisat. A ja som o pritvrdeni modov hovoril uz davno, urcite sa to vsak uz odvtedy pohlo dobrym smerom. Tu by som chcel apelovat na cerva. Predsa len, je to jeho forum, aj na neho by ste mohli byt kriticky, napisat mu nejake pripomienky, nech on zase vyvinie tlak na modov, pripadne im urci nove pravidla smerovania fora (ako napriklad tolko omielane vaznice a banany), pripadne ich nejak inak motivovat. Lebo myslim, ze sucasni modi su vysoko kvalifikovany (naposledy ma prijemne prekvapil geroy svojimi opileckymi vylevmi, bolo to super, uz som myslel, ze je z kamena ), lebo viaceri sa urcite pamatate na chaos, ktory tu vladol pred casom (mazanie, editacie, cize celkova neprehladnost).
no root, pochopil si ma zle, samozrejme ze chvalim vasu pracu, no som vam chcel len navrhnut, ze by sa niekedy oplatilo locknut danu temu uz v jej zarodku (tym nechcem naznacit aby tu bola sama zamknuta tema)
ale niektore (hlavne ta s tym toluenom) sa mohli zavriet hned
to root, riesime forum a piseme nazory, chapem, ze niekto si tie slova, co hovoris vezme k srdcu, je to tak a ja to beriem, ale stale bude niekto, co bude "znizovat uroven fora" , bez ohladu na to, ako casto a intenzivne nanho bude niekto apelovat...a o tom hovorim ja, takze ci chces alebo nie, riesime aj teba, tolko k tejto teme
ano, chapeme sa, ved som to aj tak napisal, ze istu mieru maju na tom aj modi, ale ze AJ MY BY SME SI MOHLI NIEKEDY SEKNUT DO PRSTOV a zbytocne sa nerozculovat nad nejakym.....
AJ MY BY SME SI MOHLI NIEKEDY SEKNUT DO PRSTOV a zbytocne sa nerozculovat nad nejakym.....
ako myslis nerozculovat sa nad OT prispevkami ? Mno ja by som sa nerozculoval, keby bol OT prispevkov rozumnej miere... ale v niektorych dredoch prejdes 2-3 strany a ani jeden prispevok k teme... same hovadiny... a to ma uz rozculi... nemam cas sa prehrabavat hovadinami (ale robim to, lebo nechcem aby mi nahodou neuslo nieco dolezite, co mohol prispievatel do nich zakopat...)...
treba to proste mazat, az v drede nieje nic pouzitelne (a nieje to v sekcii O HOCICOM)- cele to zamknut/zrusit, a pouzit Lipsicovu zasadu 3x a dost , teda notorikov OTckarov na zaciatok na tyzden zabanovat...
Ja nesledujem vsetky temy, ale skor mi pripada ze sa tu vytvorila taka domacka atmosfera. Secia sa poznaju po mene a niektori aj osobne, stretli sa tu rozne vekove kategorie a mozno tu je kamen urazu. Mladi chalani sa na mnohe veci kukaju jednoducho, optimisticky a mozno trosku bez respektu k ludom co sa pokusaju dodrzat akusi svoju predstavu o super bikerskej stranke a casto pisu len kvoli ciselku pod svojim menom, i ked je to prijemna inspiracia raz som sa prichytil ako spekulujem, akoby som pridal prispevok, temu len aby sa zvacsilo to cislo a ty mlady si myslim ze to tak beru a potom napisu hoc jaku blbost len aby sa zvacsilo to ich cislo. Ja to moc nesledujem ale nevadia mi niektore prispevky bo sa na nich niekedy aj zasmejem a myslim si ze to nie je az take strasne. Ak to moderatori beru proficky jasne ze narazia na plno problemov s urovnou prispevkov ale predsa ked prichadzam na tuto stranku nechcem tu najst len plno technickych dat a poznamok k veci, casto je prijemne mozno trosku odbocit od temy ale ja by som to az tak nedramatizoval. Som spokojny i ked moderatori a par jedincov mozno nie.
Som spokojny i ked moderatori a par jedincov mozno nie.
beriem Tvoj nazor... Ja som zamestnany, mam 2 deti a este popri praci zivnost... Casu nieje vela... Chcel som sa nieco dozvediet, a ako dobre vychovany navstevnik z inych for som najprv zacal prehladavat existujuce dredy, co by mi mozno pomohli (aby som zbytocne nezakladal novy dred na nieco, co sa uz riesilo...)... ale v tych dredoch som nic nenasiel (len same OT), len som zabil kopu casu... mozno by to bolo prijemne, ak by som mal cas... ALE CAS JE TO, COHO MAM NEDOSTATOK... Preto mam rad, ked je dred K VECI... samozrejme som za aby sa tu urobila CELA SEKCIA (nie len 1 dred), kde budu hovadinky...
Tot moj nazor... som len MTB Lama (vid moj podpis a datum zalozenia konta), ale podobne fora (len s inymi temami) navstevujem uz dost dlho... a objektivne musim povedat, ze toto je najznecistenejsie OT prispevkami....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p ... ght=#70582
... proste v teme co ma nazov : ram do 10k by mali byt len typy na dobru kupu ramu... nie, co kto kde robil, ake ma z toho pocity a kto je aky sulin...
Na taketo veci je tu zvlast sekcia... Uznavam, aj ja som pod naporom nezmyslenych postov par krat "zhresil", ale slavnostne slubujem, ze hovadiny budem pisat uz len na miesta na to vyhradene....
a co sa tyka toho, ze su aj fora na horsej urovni: nemusime patrit k tomu spodnemu priemeru
toť môj postoj
robis dobru robotku... but PUSH HARDER !!!
dufam, ze to pises zo srandy (alebo si vztahovacny?), pokial viem, nikto nic take nepovedal, ale nemozes popriet fakt, ze ste tu od toho, aby to istu uroven malo, demokracia je dobra vec, ale...a okrem toho, mate pravomoci veci menit a korigovat, napominat...atd
ja uz som absolvoval sebareflexiu (vid. hore...) ale mozno by to chcelo viac MODov a kazdy aby mal na starosti nejaku sekciu (sem tam si to presiel a vymazal OT prispevky.... Notorickych OT prispievacov zabanoval na urcitu dobu... moznosti je vela...)...
kolko je tu vlasne MODov ???
ale niektore (hlavne ta s tym toluenom) sa mohli zavriet hned
ako myslis nerozculovat sa nad OT prispevkami ? Mno ja by som sa nerozculoval, keby bol OT prispevkov rozumnej miere... ale v niektorych dredoch prejdes 2-3 strany a ani jeden prispevok k teme... same hovadiny... a to ma uz rozculi... nemam cas sa prehrabavat hovadinami (ale robim to, lebo nechcem aby mi nahodou neuslo nieco dolezite, co mohol prispievatel do nich zakopat...)...
treba to proste mazat, az v drede nieje nic pouzitelne (a nieje to v sekcii O HOCICOM)- cele to zamknut/zrusit, a pouzit Lipsicovu zasadu 3x a dost , teda notorikov OTckarov na zaciatok na tyzden zabanovat...
beriem Tvoj nazor... Ja som zamestnany, mam 2 deti a este popri praci zivnost... Casu nieje vela... Chcel som sa nieco dozvediet, a ako dobre vychovany navstevnik z inych for som najprv zacal prehladavat existujuce dredy, co by mi mozno pomohli (aby som zbytocne nezakladal novy dred na nieco, co sa uz riesilo...)... ale v tych dredoch som nic nenasiel (len same OT), len som zabil kopu casu... mozno by to bolo prijemne, ak by som mal cas... ALE CAS JE TO, COHO MAM NEDOSTATOK... Preto mam rad, ked je dred K VECI... samozrejme som za aby sa tu urobila CELA SEKCIA (nie len 1 dred), kde budu hovadinky...
Tot moj nazor... som len MTB Lama (vid moj podpis a datum zalozenia konta), ale podobne fora (len s inymi temami) navstevujem uz dost dlho... a objektivne musim povedat, ze toto je najznecistenejsie OT prispevkami....