V poslednom case sa uroven fora vdaka istym individuam a nezmyselnym temam dostala na uroven, na ktorej nikdy predtym nebola... Nemyslim si to len ja, zhodli sme sa na tom viaceri.... Takze, dakujeme za snahu....
A hlavne si treba uvedomit, ze toto je forum a nie chat. Mozno by nebolo zle popri fore otvorit aj chat, aby sa hovadin-chtivi a komunikacie-chtivi jedinci mohli vyblaznit tam, a nezneprehladnovalo sa tak samotne forum.
v klude by mohli mat pravo rating pridelovat len modi pripadne par "vyvolenych" ktory su tu dlhsie a maju nejake slovo a rozumeju veci.. tym padom je osetreny utok minusovymi aj plusovymi bodmi voci jednej osobe.. a modi uz predsa niesu deti aby sa tu stvali na niekoho a rusili mu body..
len obmedzit pocet prispevkov na cely den je obcas problem lebo ak clovek chyti dobru temu a vela ludi zacne diskutovat tak sa vam minu reakcie a mozte ist do prec..
Vyjadrim sa k tym horskym sadam. Naco to vobec je novacikovi? Ide si skladat sam bike aby vedel, ze XT je viac ako LX alebo sram x7? Ak si ho dokaze sam poskaldat, potom do toho urcite trochu vidi. Navyse, tie odkazy na stranky vyrobcov si najda hadam kazdy po precitani par prispevkov. Za dalsie, v sekcii komponenty je po ... tem kde sa porovnavaju jednotlive horske sady. Za dalsie, novacik aj tak bude obmedzeny mnozstvom financii, z ktorych rychlo pochopi co je lepsie. Za dalsie, pri vybere bude aj tak obmedzeny tym, co mu ponuknu v domacom shope. Tych sad zas nie je tak vela, aby isiel na DH stroj kupovat casovkarske paky. Navyse, vacsina novacikov, co chcu kupovat bike, tak sa priamo opytaju co by sme im poradili, neterba im vysvetlovat, ze XT je viac ako LX. Tymto som chcel povedat, ze duves tu temu mal zacat uplne inak, dalej nepisat kopu kravin, ktorymi vyvolal taku reakciu aka nastala a najma pouzit nieco aktualne.
suhlas s CraOBs-om. Pridelovanie ratingu by mohli len modi.
Ja si ich prácu vážim, nie raz ma upozornili na preklep aby som si ho opravil .... ked som z časti zareagoval na niečo iné a myslené to bolo inak ...
tie horske sady bol len priklad, ze takych tem je tu viac, ktore sa zvrhli na nieco ine, mne osobne sa dost blbo cita desat stran prispevkov, kde tri z piatich su od veci, ak nieco hladam, ak sa chcem pobavit, tak ok, je to v pohode
a nechcime od novacika, aby sa pytal to,c o sa nam hodi, je jeho vec na co mu to bude, ved na to je forum, novacik mozno kupil bicykel s istymi komponentami a v obchode ho ani nenapadlo pytat sa na sady, mozno nemal odvahu alebo ani nemal tusenia, ze su sady (napr. moj znamy, pre ktoreho je celoodpruzeny "special" z metra za sest papierov velmi dobra kupa: "...ved to ma shimano...") a druha vec, obchodnik ma tendenciu casto "opit rozkom hlavne novacika"
a do toho novacik narazil na forum a povedal si, ze tu by mohol zistit, co ho zaujima,
duvesa nezastavam, ale myslim, ze je to prave pripad toho, ze uz ma privlastok, ktory sa s nim bude vliect, pritom ta jeho centrovacka je celkom sikovna vecicka, ak to je jeho napad
v kazdom pripade, uroven fora je aj obraz moderatorov, ze ako to tu chcu mat a aj obraz prispievatelov, ako to tu vyzera, tym na nikoho nechcem utocit
jedna vec je niečo vedieť a rozmumieť tomu a druhá je podať to normálne k pochopeniu.. niekto napr. má dobrý úmysel ale tak napíše to úplne OT. takže ide aj o prejav člena.. konkrétne horské sady bola sranda.. som sa osmial a ani mi veľmi pôvodná téma nechýbala...
to dotm: (teraz budem trocha OT, ale ked mne to neda ) s tym opijanim rozkom od obchodnikov mas do bodky pravdu, dam taky mensi pr. minule som bol vo velosprinte, ze reku kupim si tie moje vysnivane skulky (brat hovoril, ze este cez tyzden ich tam mali, co v piatok nebola pravda) pridem tam, pozeram aj s bratom ze reku ci sa prepadli, pride ku mne predavac, tak mu poviem, ze pozeram nejake skulky a HNED zacne omielat o skulkach s vymenitelnymi sklami, ze ake maju vyhody no ja ho v polovici jeho reciciek zastavim a poviem mu konkretny nazov tych skuliek (a to boli pevne - bez vym.sklicok), potom zobere katalog, lebo ako som postrehol, bol uplne zmateny ake su to, tak som mu ich teda este aj ukazal aby som zbytocne nestracal cas a povie, ze nech pridem o tyzden (pravdaze som neprisiel, co tam brat bol, tak zas ich nemali, ale teraz pojdem naisto, bo brat ich tak nezavezne objednal, uz len aby boli dobre ako aj kratasy)
tolko k opijaniu rozkom od obchodnikov
tie horske sady bol len priklad, ze takych tem je tu viac, ktore sa zvrhli na nieco ine, mne osobne sa dost blbo cita desat stran prispevkov, kde tri z piatich su od veci, ak nieco hladam, ak sa chcem pobavit, tak ok, je to v pohode
a nechcime od novacika.............
Novacik v com?
....., pritom ta jeho centrovacka je celkom sikovna vecicka, ak to je jeho napad...
dotm: novacik na fore neznamena automaticky novacik na biku. ak sa mylim, kludne napis. moze byt, ze tu mate ine "svoje"pravidla, ktore su neprekrocitelne. nieco ako v kasarnach.
to je pravda... žiadne tajné pravidlá tu niesú a ani kasárne tu nemáme..
ale tak čítať nejaké veci od nováčikov je ozaj sila... som tu už dosť dlho a nemám 1000 príspevkov pretože skrátka nepíšem tam, kde nemám čo povedať.. a to je problém niektorých členov, hlavne nováčikov, že píšu somariny alebo úplne od veci...
to duves, ved to ani netvrdim, co sme tu debatovali, tak sme mali na mysli novacika na fore a este viac sa to mozno tykalo novacika na fore, ktory je aj novacik na bicykli
pozri, kolko mam prispevkov ja a kolko ty, ved aj ja sa povazujem za novacika, nemyslim, ze by som niekde utocil na teba, iba som pisal, co si myslim na temu ze toto forum sa zvrhava
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len obmedzit pocet prispevkov na cely den je obcas problem lebo ak clovek chyti dobru temu a vela ludi zacne diskutovat tak sa vam minu reakcie a mozte ist do prec..
Ja si ich prácu vážim, nie raz ma upozornili na preklep aby som si ho opravil .... ked som z časti zareagoval na niečo iné a myslené to bolo inak ...
a nechcime od novacika, aby sa pytal to,c o sa nam hodi, je jeho vec na co mu to bude, ved na to je forum, novacik mozno kupil bicykel s istymi komponentami a v obchode ho ani nenapadlo pytat sa na sady, mozno nemal odvahu alebo ani nemal tusenia, ze su sady (napr. moj znamy, pre ktoreho je celoodpruzeny "special" z metra za sest papierov velmi dobra kupa: "...ved to ma shimano...") a druha vec, obchodnik ma tendenciu casto "opit rozkom hlavne novacika"
a do toho novacik narazil na forum a povedal si, ze tu by mohol zistit, co ho zaujima,
duvesa nezastavam, ale myslim, ze je to prave pripad toho, ze uz ma privlastok, ktory sa s nim bude vliect, pritom ta jeho centrovacka je celkom sikovna vecicka, ak to je jeho napad
v kazdom pripade, uroven fora je aj obraz moderatorov, ze ako to tu chcu mat a aj obraz prispievatelov, ako to tu vyzera, tym na nikoho nechcem utocit
tolko k opijaniu rozkom od obchodnikov
a nechcime od novacika.............
Novacik v com?
O tom nepochybuj.
ale tak čítať nejaké veci od nováčikov je ozaj sila... som tu už dosť dlho a nemám 1000 príspevkov pretože skrátka nepíšem tam, kde nemám čo povedať.. a to je problém niektorých členov, hlavne nováčikov, že píšu somariny alebo úplne od veci...
pozri, kolko mam prispevkov ja a kolko ty, ved aj ja sa povazujem za novacika, nemyslim, ze by som niekde utocil na teba, iba som pisal, co si myslim na temu ze toto forum sa zvrhava