hehe toto jedno chvalabohu nepoznam. moj shar pei mal 3 za 9 rokov a chodime aj po lese po lukach a podobne. ako je to mozne neviem, a ci davame advocate alebo nie je to jedno. asi kliestom cinske psy nechutia
No vidíš, ja zas zoberiem psa prebehnúť len fakt raz za uherský rok a mačka si behá voľne kde chce, väčšinou ale iba po okolí, je to bývalý týraný bezďák tak sa asi aj bojí voľakde ďaleko ísť. No ale aj len na dvore máme dosť možností, chytiť kliešťa... Pritom sliepky to čistia dosť poctivo...
astro trávu nie, môže v nej chytiť kliešťa a taká babezióza nic moc
dobré spacie polohy majú jednej kamošky flat coated retrieveri a ďalšej beauceronky u mňa je to nudné "na prasa", ale ako správny severan v mojej posteli (najnovšie začala sledovať ten seriál o skrachovaných športovcoch na jojke, neviem, čo ju na tom tak zaujíma)
Babezioza ozaj nic moc. Minuly rok nam tak pes po 7 rokoch odisiel v podstate zo dna na den. Jeden tyzden bol taky, ze nemal chut jest, bol vycerpany, tak viac menej len lezal. Veterinar mu dal nejake tabletky, ak si dobre pamatam, ale dodal, ze moze mu to pomoct a nemusi. Tak asi nepomohlo a nasi ho nasli uz tuheho v jedno poobedie, pricom rano bol este culy a aj sa zdalo, ze mu je lepsie...
vďačíme za ňu globálnemu otepleniu, v 80tych si si to mohol pořídiť tak niekde v Bulharsku...
bez adekvátnej liečby môže skončiť smrťou v priebehu pár desiatok hodín, pričom inkubačná doba je 1-3 týždne
lieči sa Imizolom a pes by mal byť počas liečby na veterine kvôli sledovaniu, pri nástupe hemolýzy býva potrebná transfúzia; ak vezmem do úvahy, že Imizol je podkožne podávaná injekcia, tak vo vašom prípade bol veterinár nejaký, ehm, nedovzdelaný...
gronkjear velmi pekny exterier na prvej foto. valecek podla hlavy hadam nebol cisty vlciak ? Vidi sa mi kratka papula, ale foto mozno skresluje. My sme mali s menom Rusty cinskeho nahaca, tiez uz pozdravy do neba, super pes. A pozdravy do Klacna snad este funguje chovatelska stanica, aj ked uz su to roky
bol cistokrvny vlciak, skresluje to obrovska az levia "podharlina" mal tak nariasenu srst okolo hlavy ze vyzerala hlava opticky kratsia. mal kratsie laby no bol zas mohutnejsi... pan pes dozil sa 18 rokov.... aj veterinar mu uz vykal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dobré spacie polohy majú jednej kamošky flat coated retrieveri a ďalšej beauceronky
bez adekvátnej liečby môže skončiť smrťou v priebehu pár desiatok hodín, pričom inkubačná doba je 1-3 týždne
lieči sa Imizolom a pes by mal byť počas liečby na veterine kvôli sledovaniu, pri nástupe hemolýzy býva potrebná transfúzia; ak vezmem do úvahy, že Imizol je podkožne podávaná injekcia, tak vo vašom prípade bol veterinár nejaký, ehm, nedovzdelaný...
Naša vlčica už trošku od Vianoc podrástla..
Nekúpili ste mu o niekoľko čísiel väčšie oblečko?
valecek podla hlavy hadam nebol cisty vlciak ? Vidi sa mi kratka papula, ale foto mozno skresluje. My sme mali s menom Rusty cinskeho nahaca, tiez uz pozdravy do neba, super pes. A pozdravy do Klacna snad este funguje chovatelska stanica, aj ked uz su to roky