Tento rok je ťažko tipovať. Favoritov je hodne. A ešte viac zamieša kartami Operation Puerto. Niektorí sa určite zľakli a prestanú sypať, ďalším možno dôjde sypanica a nestihnú nájsť nového dodávateľa. Uvidíme, koľkým náhle odíde forma.
zdroj cyclingnews.com:
Astaná-Würth: Michele Scarponi, Marcos Serrano, David Etxebarria, Joseba Beloki, Angel Vicioso, Isidro Nozal, Unai Osa, Jörg Jaksche
CSC: Ivan Basso
Caisse d'Epargne-Illes Balears: Constantino Zaballa
Saunier Duval: Carlos Zarate
AG2R: Francisco Mancebo
T-Mobile: Jan Ullrich, Oscar Sevilla
Phonak: Jose Enrique Gutierrez, Jose Ignacio Gutierrez
Comunidad Valenciana: Vicente Ballester, David Bernabeu, David Blanco Rodriguez, Jose Adrian Bonillla, Juan Gomis Lopez, Eladio Jimenez, David Latasa, Javier Pascual, Ruben Plaza, J.Luis M. Jimenez
Unibet.Com: Carlos Garcia Quesada
Retired/suspended riders: Roberto Heras, Angel Casero, Santiago Perez, Tyler Hamilton
proste vsetko to najlepsie co svet ma ...ok, tak nech to vytriedia na tych co nezobu a mozno sa pomaly dostanem na Tour aj ako jazdec ...myslim ze najblizsie hodiny pred Tour budu este zaujimave!!! OK, kedze sa tam objavil aj Ivan...tak mojimi favoritmi a "oblubencami" na tuto Tour budu Valverde a Landis Inak tie teamy Astana-Wurth a Comunidad Valenciana su "cool" sypaci
Sypu vsetci, len si asi davaju viac bacha. S tym Janom mi to normalne pokazilo naladu. A ci to nie je len nejaky marketingovy tah, aby sa zvysil zaujem verejnosti? Ako som uz niekde tvrdil, sypat by malo byt povolene (rovnake moznosti vsetkym, kto nechce, nech nesype).
jasne ze tam sypu vsetci...ved kto by potom prezil tour a podobne atrakcie...asi by im to mali fakt "dovolit",nech mozme pozerat na novodobych gladiatorov ktori pretekaju na zivot a na smrt...ale potom to uz nebude sport, ale jeden velky zlegalizovany PODVOD!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a rassmusen nema sancu..ten zase v tristvtke odpadne chudak
http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/a ... liste.html
CSC:
Ivan Basso (Italien)
Astaná-Würth: Michele Scarponi, Marcos Serrano, David Etxebarria, Joseba Beloki, Angel Vicioso, Isidro Nozal, Unai Osa, Jörg Jaksche
CSC: Ivan Basso
Caisse d'Epargne-Illes Balears: Constantino Zaballa
Saunier Duval: Carlos Zarate
AG2R: Francisco Mancebo
T-Mobile: Jan Ullrich, Oscar Sevilla
Phonak: Jose Enrique Gutierrez, Jose Ignacio Gutierrez
Comunidad Valenciana: Vicente Ballester, David Bernabeu, David Blanco Rodriguez, Jose Adrian Bonillla, Juan Gomis Lopez, Eladio Jimenez, David Latasa, Javier Pascual, Ruben Plaza, J.Luis M. Jimenez
Unibet.Com: Carlos Garcia Quesada
Retired/suspended riders: Roberto Heras, Angel Casero, Santiago Perez, Tyler Hamilton