Zdarec... Ma napadlo, ze aky prevod pouzivate najcastejsie, trebars ked je bezvetrie, mierny vietor do chrbatu a do facu... S akym dosahujete najvacsi uspech, resp. s akym sa Vám najlepšie jazdí...
a to je ta zrada , lebo ak zlava doprava z ktorej strany biku ?? a aj ked si vyberiem jednu stranu tak predne koliecka idu tymto systemom zlava doprava od najmensieho po najvescie ale zadne uz idu od najvacsieho po najmensie coz sa mi moc nezda, je to dost nelogicke ....
JOKO: Ak sa nemýlim, tak oveľa menej ľudí by si vedelo predstaviť, o aký prevod ide, keby sme písali napr. 44-18, ako keď napíšeme 3-5. Podľa fóra "MTB" tiež predpokladám, že väčšina bude mať 44-32-22 a 11-32. Uznávam však, že uviesť presne rozteč kľúk a kazety sme mohli.
jak nelogicke? 1x1=1 najmensie cize najlahsie.. 3x9=27 najvyssie cize najtahsie..
Ja mám na prevodníkoch najmenší 30 zubový, na kazete najväčší pastorok má 30 zubov.
Ty použiješ 1-1 (čiže 1x1=1), ja použijem 1-1 (čiže 1x1=1) a predsa nemáme rovnako ťažký prevod... Ja mám o cca tretinu ťažší...
Ja mám na prevodníkoch najmenší 30 zubový, na kazete najväčší pastorok má 30 zubov.
Ty použiješ 1-1 (čiže 1x1=1), ja použijem 1-1 (čiže 1x1=1) a predsa nemáme rovnako ťažký prevod... Ja mám o cca tretinu ťažší...
tu slo o "logiku" preco je jednotka jednotkou u teba to bude ale takisto.. najmensi vpredu aj ked ma 30 zubov bude 1 a na kazete takisto najvacsi aj ked ma 30 zubov bude 1
btw to uz su zasa raritky.. MTBforum=>MTB biky.. vacsinovy standard pre MTB si myslim je ako som pisal.. kludne mozte spravit statistiku, mozno sa mylim..
Nemusíme... Väčšinou to je 42-32-22, najväčší prevodník býva aj 44 alebo 48 zubový
Mne bolo tých 42x11 dosť ľahké a 22x30 som ani nepoužíval - keď som ho mal zaradiť, tak pešo som bol rýchlejší. A vymenil som ho za cestný stred 52-42-30.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyberte si
1 vzadu je najvacsi pastorok 32z
no nist dnes som dal a na prekvapkanie to islo celkom oukej : 1/6 aj rychlost dobra aj kadencia skoro ze ratatata ....
les 1-2,1-4
dole les 2-7 , 2-9
na froggym
a vpredu mam 22-36
vzadu nvm ...9kolo
No ale 1x2=2 a 2x1=2 a nie je to to isté
na BMX 42/14
singlespeed to isti
tu slo o "logiku" preco je jednotka jednotkou
btw to uz su zasa raritky.. MTBforum=>MTB biky.. vacsinovy standard pre MTB si myslim je ako som pisal.. kludne mozte spravit statistiku, mozno sa mylim..
Mne bolo tých 42x11 dosť ľahké a 22x30 som ani nepoužíval - keď som ho mal zaradiť, tak pešo som bol rýchlejší. A vymenil som ho za cestný stred 52-42-30.