Ľudia to nedokážu, ale mimozemšťania áno a čím, silou mysle? Ja "neverím" ani v to, čo som videl. Napríklad, niekoľkokrát som zažil tunel, svetlo, hlasy na konci tunela a prebiehajúcu ohromnú blaženosť, ale aby som na základe toho veril vo vyššiu moc (Boha, Alaha či Jahve), tak to nie Ani nie je treba, keď sa to dá pekne vysvetliť.
A k téme. Podľa toho ako chápeš otázku. Ak tak, že či niekde vo vesmíre existuje nejaký organizmus, schopný sa rozmnožovať, tak áno. Ak tak, že tu pobehujú nejaký maskovaný mužíci, tak nie.
Mna tak napadlo, napisem to uplne jednoducho a je mi jedno ci urazim nejakeho fanatika, Boha tiez nikto nevidel a veria v neho takze z tohto pohladu je to rovnaka absurdnost aj ked omnoho realnejsia kedze planet podobnej nasej je vo vesmire xy kde by sa mohol ten inteligentnejsi zivot vyvinut...
Už Bohumil Stejskal povedal: "Já jsem vaši píču taky neviděl, a věřím, že ji máte."
pravdepodobnosť, že je vo vesmíre nejaký druh živých organizmov je hraničiaca s istotou..
ono je dosť zvláštne preletia stovky svetelných rokov no a ked pridu ku nám havarujú.....
a tie klasy... človek je tvor senzáciechtivý, či to nieje jak s Lochnesskou
Áno, svojím spôsobom áno. Aspoň tie príznaky, ktoré opisujú ľudia po klinickej smrti, lebo tie veci sa neobmedzujú len na ňu, keďže hlavnú úlohu tu zohráva mozog a jeho celková ischémia (strata prísunu kyslíka a živín).
Boh neexistuje v tej forme, ako si ho vymodelovala církev, preto ho nemožno zhliadnúť. Ak by v takej forme existoval, tak by najprv nakopal do rici všetkých falošných farárov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: Oprava, aby som sa neocitol v astrovej téme
Už Bohumil Stejskal povedal: "Já jsem vaši píču taky neviděl, a věřím, že ji máte."
ono je dosť zvláštne preletia stovky svetelných rokov no a ked pridu ku nám havarujú.....
a tie klasy... človek je tvor senzáciechtivý, či to nieje jak s Lochnesskou
Podľa mňa je to úplná istota. Však len na našej planéte je ich spústa.
ale ved uz nam to napis co si zazil. tema zacina upadat.
Ano, Bohous moze iba verit pretoze pani moze mat prave "Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser" syndrome
milos21 - ty si uz niekolkokrat mal klinicku smrt alebo ako mame chapat ten tvoj vyrok
Boh neexistuje v tej forme, ako si ho vymodelovala církev, preto ho nemožno zhliadnúť. Ak by v takej forme existoval, tak by najprv nakopal do rici všetkých falošných farárov.
Do pravidiel fóra sa bude musieť dať že všetci čo sa budú snažiť z tohto fóra spraviť sektu dostanú ban
EDIT: No cobra povieš nám čo si s tými mimozemšťanmi zažil?