Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
dírer je hrdina len keď ide o jeho práva.to keď tam pozvali tú rusácko štbácku lúzu obhajujúcu putina tak ani necekol.
on si poplietol úlohu,redaktora a komentátora.
A potom v Bratislave na hradzi pocuvas ako stary dedo presviedca Ukrajinku ze vlastne dobre ze tam vojna je. Na zvracanie uz sa to nedalo pocuvat tak som ho do toho Ruska poslal, on ma poslal do Ameriky. a este mi hovoril ze by som mal sledovat dianie aby som mal prehlad ))) Potom samozrejme agrumentoval tym, ze je urcite stary ako moj otec (asi aby som mu akoze preukazoval respekt a neoponoval ). Uplna tragedia je ked mu pani vravela ze na Ukrajine nechce Rusov a on jej na to povie ze on tu nechce Ukrajincov. Totalny odpad.
A potom v Bratislave na hradzi pocuvas ako stary dedo presviedca Ukrajinku ze vlastne dobre ze tam vojna je. Na zvracanie uz sa to nedalo pocuvat tak som ho do toho Ruska poslal, on ma poslal do Ameriky. a este mi hovoril ze by som mal sledovat dianie aby som mal prehlad ))) Potom samozrejme agrumentoval tym, ze je urcite stary ako moj otec (asi aby som mu akoze preukazoval respekt a neoponoval ). Uplna tragedia je ked mu pani vravela ze na Ukrajine nechce Rusov a on jej na to povie ze on tu nechce Ukrajincov. Totalny odpad.
To treba zdielat, nech vidia. Opytal by som sa ich, ci povazuju utoky a zabijanie civilistov za spravnu vec. Ak by zacali acohnetizmom, ze aj USA zabijali, opytal by som sa este raz, dvakrat ,100x ...
Black Hawk, Viper, Falcon - nem zlá výzbroj Či už je pre Slovensko potrebná, využiteľná, to nie som spôsobilý hodnotiť
Pár rokov medzi lietadlami, pilotmi vo mne vytvorilo takýto názor.
Pre Slovensko je nadzvuk zbytočný, vzhľadom na malú rozlohu. Bolo by prospešnejšie a ekonomickejšie zdielať vrámci NATINADS (ochrana spoločného priestoru) stíhačky so susedmi. Podzvukové letectvo by význam malo, ako podpora pozemných síl.
Vrtuľníky - áno, vzhľadom na členitosť terénu a rozlohu. Najlepšie univerzálne, ako Black Hawk, ktoré vedia byť použité ako bojové, hasičské, na evakuáciu. No aj takto, keďže máme agresívnych dementov v susednom štáte, je fajn mať čisto moderné bojové vrtuľníky, plus teda zvyšné Black Hawky a Mil-17 a 171 (Mil sú síce ruské, avšak na rozdiel od Migov, ich vieme servisovať aj modernizovať v LOTN v Trenčíne (či to robíme, je druhá vec ).
Nakoniec dopravné letectvo, tak ako máme rozumne kúpené Spartany - kargo armády, pri živelných pohromách...
https://dennikn.sk/minuta/3296831/?ref=mwat
Prvé štyri slovenské migy sú už na Ukrajine. Krátko po dvanástej vzlietli zo základne Sliač a smerovali na východ. Podľa informácií Denníka N si po ne na Slovensko prišli ukrajinskí piloti spoločne s mechanikmi, ktorí na nich pred odletom urobili čiastkové úpravy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
on si poplietol úlohu,redaktora a komentátora.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/661229-cire-zufalstvo-rusi-na-ukrajinu-poslali-tanky-t-54-vyrabane-za-stalina/
v akych srackach musia byt
atomofky hrdzave, aby im to ne-eblo hned na rampe
https://twitter.com/i/status/1638507947243319297
A potom v Bratislave na hradzi pocuvas ako stary dedo presviedca Ukrajinku ze vlastne dobre ze tam vojna je. Na zvracanie uz sa to nedalo pocuvat tak som ho do toho Ruska poslal, on ma poslal do Ameriky. a este mi hovoril ze by som mal sledovat dianie aby som mal prehlad
https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1638597552273588224?cxt=HHwWgIC8kdnyu70tAAAA
To treba zdielat, nech vidia. Opytal by som sa ich, ci povazuju utoky a zabijanie civilistov za spravnu vec. Ak by zacali acohnetizmom, ze aj USA zabijali, opytal by som sa este raz, dvakrat ,100x ...
Ak chce niekto bojovať s dezinfoscénou, mal by sa zamyslieť nad metódami, ktoré využívajú sekty, a podľa toho zvoliť nástroje boja. Pravdivé informácie nepomôžu, pretože v tomto prostredí hrajú hlavnú rolu emócie.
Nemusis argumentovat, len sa opytat, ci to schvaluje. Bud povie ano, alebo povie nie.
https://www.icjk.sk/238/Tok-klamstiev-Telegram-je-priestorom-neobmedzenych-moznosti-pre-dezinformacie-a-konspiracie?fbclid=IwAR0-qyaqIO7q2ZVcKZ_HWePHeIUp-c97Mr17uSkwhzheVhR8xOWIinwLiSM
Pár rokov medzi lietadlami, pilotmi vo mne vytvorilo takýto názor.
Pre Slovensko je nadzvuk zbytočný, vzhľadom na malú rozlohu. Bolo by prospešnejšie a ekonomickejšie zdielať vrámci NATINADS (ochrana spoločného priestoru) stíhačky so susedmi. Podzvukové letectvo by význam malo, ako podpora pozemných síl.
Vrtuľníky - áno, vzhľadom na členitosť terénu a rozlohu. Najlepšie univerzálne, ako Black Hawk, ktoré vedia byť použité ako bojové, hasičské, na evakuáciu. No aj takto, keďže máme agresívnych dementov v susednom štáte, je fajn mať čisto moderné bojové vrtuľníky, plus teda zvyšné Black Hawky a Mil-17 a 171 (Mil sú síce ruské, avšak na rozdiel od Migov, ich vieme servisovať aj modernizovať v LOTN v Trenčíne (či to robíme, je druhá vec
Nakoniec dopravné letectvo, tak ako máme rozumne kúpené Spartany - kargo armády, pri živelných pohromách...
Prvé štyri slovenské migy sú už na Ukrajine. Krátko po dvanástej vzlietli zo základne Sliač a smerovali na východ. Podľa informácií Denníka N si po ne na Slovensko prišli ukrajinskí piloti spoločne s mechanikmi, ktorí na nich pred odletom urobili čiastkové úpravy.
https://www.flightradar24.com/23155/2fa146c0