predpokladám,že toto úžasné video ako legálny držitel strelnej zbrane prišiel ku kontrole odovzdal zbraň ochranke do úschovy sa šíri ako vlny.
Lebo o čo tu vlastne išlo?...stalo sa to isté čo sa stane na každom jednom súde kde prejdete detekčným rámom a ak máte zbraň tak vám ju justičná stráž rovnako
zoberie do úschovy.
Lepsi Prochazka v peknom saku objimajuc sa s pekne oholenym Kalinakom, ako nesympaticky clovek, z ktoreho mam strach, lebo legalne nosi zbran. No, hlavne plno reci pred volbami, aky je Fico zly, ako kradne, atd. No aspon mate koho nenavidiet ... krasne to odzkadluje realitu zivota .. saty robia cloveka (v tomto pripade aj ine veci, ale podstata je nezmenena). /toto je technicka poznamka nezavisleho pozorovatela /
"Poslanci Národnej rady SR Viera Dubačová a Ondrej Dostál (obaja OĽaNO-NOVA) si na dnešnej ustanovujúcej schôdzi parlamentu žltou hviezdou na hrudi pripomínajú premenu Nemecka na nacistickú diktatúru. Židovskú hviezdu si pripli aj preto, aby upozornili na nebezpečenstvo fašistov v parlamente."
Šokujúca správa - kontroverzný poslanec ĽSNS, ktorý vulgárne nadával moslimskej rodine na bratislavskej stanici by mal pôsobiť vo výbore pre ľudské práva a menšiny.
Remišová prišla na bicykli
Poslankyňa Národnej rady SR Veronika Remišová (OĽaNO-NOVA) plánuje chodiť do parlamentu na bicykli. Prišla tak aj na dnešnú ustanovujúcu schôdzu parlamentu. Bola by rada, keby sa k nej pridali aj ďalší zákonodarcovia.
Šokujúca správa - kontroverzný poslanec ĽSNS, ktorý vulgárne nadával moslimskej rodine na bratislavskej stanici by mal pôsobiť vo výbore pre ľudské práva a menšiny.
Keď môže predsedať výboru pre ľudské práva v OSN (či ako sa to volá) Saudská Arábia, prečo by nemohol Mazurek byť v podobnom výbore v našom parlamente?
Mimochodom, možno sa vyfarbí... Ale mám ciťák, že tam bude podj...bávať a snažiť sa u svojich súkmmeňovcov zbierať body. Už tuším, čo bude jeho témou. (Pomôcka = O.Dobrovodský).
Čo je podľa vás väčší fail: To, že členom parlamentného výboru za ľudské práva bude člen ĽSNS Milan Mazúrek, ktorý útočil na moslimskú rodinu, alebo to, že tomu výboru bude predsedať Erika Jurinová z OĽaNO, ktorá hlasovala za zákon, ktorý by posielal ženy na 12 rokov do basy za umelé oplodnenie?
Remišová prišla na bicykli
Poslankyňa Národnej rady SR Veronika Remišová (OĽaNO-NOVA) plánuje chodiť do parlamentu na bicykli. Prišla tak aj na dnešnú ustanovujúcu schôdzu parlamentu. Bola by rada, keby sa k nej pridali aj ďalší zákonodarcovia.
Ak jej nepridelia izbu na poslaneckej ubytovni a nebude sa mať kde osprchovať a prezliect, tak počas zasadnutí bude pekne *****ť potom. Tak sa mi zdá, že v poslaneckých kanceláriách sprchy nemajú. Na druhej strane, lepšie *****ť potom ako predtým...
Poslankyňa Remišová to je taký Matovič v sukni.To ako sa dopraví do parl.ma v podstate nezaujíma.Podstatné je čo z nej vypadne a tam nečakám kvalitu.A čo sa týka výborov tak je úplne jedno kto kde sedí.Výbory majú nulový vplyv.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo o čo tu vlastne išlo?...stalo sa to isté čo sa stane na každom jednom súde kde prejdete detekčným rámom a ak máte zbraň tak vám ju justičná stráž rovnako
zoberie do úschovy.
Len z nich treba robiť martýrov....gratulujem.
Tí ktorých kritizujú sedia v parl.úplne z iných dôvodov.
Keď môže predsedať výboru pre ľudské práva v OSN (či ako sa to volá) Saudská Arábia, prečo by nemohol Mazurek byť v podobnom výbore v našom parlamente?
Mimochodom, možno sa vyfarbí... Ale mám ciťák, že tam bude podj...bávať a snažiť sa u svojich súkmmeňovcov zbierať body. Už tuším, čo bude jeho témou. (Pomôcka = O.Dobrovodský).
Ak jej nepridelia izbu na poslaneckej ubytovni a nebude sa mať kde osprchovať a prezliect, tak počas zasadnutí bude pekne *****ť potom. Tak sa mi zdá, že v poslaneckých kanceláriách sprchy nemajú. Na druhej strane, lepšie *****ť potom ako predtým...