Za seba hovorím, že ostanem extra šokovaný ak v marci nikto nepoukáže na očividný rozpor reálnych výsledkov s týmto „reprezentatívnym“ prieskumom (a teda jasnú ESET manipuláciu)
cakam kedy zacne Harabin mavat s tymto "prieskumom" pred kamerami ako s dokazom o tom, ze prieskumy zverejnovane mainstreamovymi mediami su zmanipulovane aby mu co najviac uskodili
jedna štatistika z 2016, už roky vravím že vzdelanejší ľudia by mali mať silnejší hlas ako menej vzdelaný, inak sa spoločnosť nikdy nepohne ďalej, lebo blbcov bude vždy viac. Nevravím že človek bez maturity nemôže byt inteligentnejší ako človek s VŠ, určite existujú výnimky ale zo širšieho spektra to tak proste je.
jedna štatistika z 2016, už roky vravím že vzdelanejší ľudia by mali mať silnejší hlas ako menej vzdelaný, inak sa spoločnosť nikdy nepohne ďalej, lebo blbcov bude vždy viac. Nevravím že človek bez maturity nemôže byt inteligentnejší ako človek s VŠ, určite existujú výnimky ale zo širšieho spektra to tak proste je.
jedna štatistika z 2016, už roky vravím že vzdelanejší ľudia by mali mať silnejší hlas ako menej vzdelaný, inak sa spoločnosť nikdy nepohne ďalej...
Hm, tak som si od roku 1989 spocital tych JUDr., ktori ***** tuto krajinu...
Ked uz krutit podstatu demokracie, tak navrhujem vahu volebneho hlasu priamo umerne zvysovat objemom odvedenych dani. Strasne ma serinka, ked niekto chce rozhodovat neustale o mojich peniazoch (manzelku nepocitam)
Problém je práve toto. Za komunizmu nejaké sociálne rozvrstvenie určovala prísušnosť k strane, dnes je to chtiac - nechtiac vzdelanie. To je samozrejme neúmerne spravodlivejšie. Ale. V dnešnom svete ak človek nemá VŠ, alebo dokonca maturitu, tak veľa dverí ostáva pre neho zatvorených. Čiže človek, čo má len vyúčny list si môže myslieť, že vzdelaní od neho chcú, aby držal zobák, do riadenia štátu vôbec nezasahoval a počúval vzdelanejších. V takomto človeku, rastie frustrácia a hnev. Takýto človek nehľadá pravdu, ale rešpekt a ten žiaľ nájde na pofidérnych weboch a v komunite voličov ĽSNS-SNS-SMER. Pravda a argumentácia sú pre nich len zbrane vzdelaných, ktorí im chcú zapchať hubu. Tým som chcel povedať len toľko, že sa treba správať rovnocenne ku každému a rešpetkovať aj to, že hlas menej vzdelaných má rovnakú váhu ako hlas človeka bez vzdelania.
Ak myslis cigosov (nielen z osad) tak tych je odhadom 8% realne sa k nim hlasi 2% populacie. Tak neviem ci ma zle ucili na skole ale nejak mi nevychadza aby mensina bola nepomerne vacsia oproti vacsine.....
pokiaľ bude mat vs vzdelaný človek rovnaký hlas ako indián z osady ktorý nenapočíta ani do 5 a ktorých je nepomerne viac, tak tu nikdy nebude dobre
Lenže indián z osady sa narodí do prostredia, kde vzťah a prístup k vzdelaniu je diametrálne iný ako napríklad u decka, ktoré sa narodí rodičom zo strednej vrstvy. A napriek tomu je indián z osady rovnaký človek ako ty, či ja a má mať rovnaké práva.
Lenže indián z osady sa narodí do prostredia, kde vzťah a prístup k vzdelaniu je diametrálne iný ako napríklad u decka, ktoré sa narodí rodičom zo strednej vrstvy. A napriek tomu je indián z osady rovnaký človek ako ty, či ja a má mať rovnaké práva.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za seba hovorím, že ostanem extra šokovaný ak v marci nikto nepoukáže na očividný rozpor reálnych výsledkov s týmto „reprezentatívnym“ prieskumom (a teda jasnú ESET manipuláciu)
Akoze ustavna vecsina ?
Neboj sa, východ zaberie, tak ako vždy doteraz, a výsledky volieb budú úplne iné...
zdroj http://www.sociologia.sav.sk/pdf/Working_Papers_in_Sociology_012016.pdf
Do statistiky urcite nebola zaratana Vysoka skola zivota
voličov s VŠ je len okolo 16% +- čo je veľmi malý počet aby dokázali niečo ovplyvniť
Prevadzkovatel
http://www.mibe.sk/slovak/index.php
si len robi PR...
Hm, tak som si od roku 1989 spocital tych JUDr., ktori ***** tuto krajinu...
Ked uz krutit podstatu demokracie, tak navrhujem vahu volebneho hlasu priamo umerne zvysovat objemom odvedenych dani. Strasne ma serinka, ked niekto chce rozhodovat neustale o mojich peniazoch (manzelku nepocitam)
Problém je práve toto. Za komunizmu nejaké sociálne rozvrstvenie určovala prísušnosť k strane, dnes je to chtiac - nechtiac vzdelanie. To je samozrejme neúmerne spravodlivejšie. Ale. V dnešnom svete ak človek nemá VŠ, alebo dokonca maturitu, tak veľa dverí ostáva pre neho zatvorených. Čiže človek, čo má len vyúčny list si môže myslieť, že vzdelaní od neho chcú, aby držal zobák, do riadenia štátu vôbec nezasahoval a počúval vzdelanejších. V takomto človeku, rastie frustrácia a hnev. Takýto človek nehľadá pravdu, ale rešpekt a ten žiaľ nájde na pofidérnych weboch a v komunite voličov ĽSNS-SNS-SMER. Pravda a argumentácia sú pre nich len zbrane vzdelaných, ktorí im chcú zapchať hubu. Tým som chcel povedať len toľko, že sa treba správať rovnocenne ku každému a rešpetkovať aj to, že hlas menej vzdelaných má rovnakú váhu ako hlas človeka bez vzdelania.
Slováci 80,7%
Maďari 8,5
Rómovia1 2,0
Česi 0,6
Rusíni 0,6
Ukrajinci 0,1
Ostatní 0,4
Nezistené 7,0
A povinnosti už nemusí mať rovnaké?
Ktoré máš navyše?