Nerozumiem jednej veci - čo také ponúka ĽSNS, keď má toľko následovníkov? Program nereálny, obsadenie kandidátky - kriminálnici, bývalí skíni, neonacisti, žiadny ekonóm, odborník na medicínu, školstvo.... Čo im tá strana ponúka, že ju tak bezhlavo chcú voliť? Ochranu proti migrantom? Ktorí sem neprídu, aj keď budú musieť? Tradičná rodina? To sú veci, čo potrebujeme riešiť, keď upadá školstvo, zdravotníctvo melie z posledného a najvyšší politici sú spojení s mafiou? Naozaj, bez nejakého vysmievania, vyrývania sa pýtam, čo také ponúka Kotlebova strana, aby ma to donútilo ju voliť?
Mas pravdu.
Recept je jednoduchy:
- nic extra nerobit
- trochu ripnut
- a hlavne zbierat hlasy kazdym vyrokom politikov, aby nevolili Kotlebu
Som presvedceny, ze keby vsetci nevykrikovali “nevolte Kotlebu” tak nema ani polovicu percent.
82,8% SaS. Roky som ich aj volil, stále súhlasím s ich názormi, len mi stále viac začína vadiť osoba Richarda Sulíka. Uvidím, ešte je čas rozhodnúť sa.
programy som zatial nečítal, ale predpokladám že tá naša pravica je velmi blízko pri sebe.. SAS ti výjde 91%, PS či Kisku budeš mať kvôli nejakej otázke napr 85% alebo tak..
edit: tak oprava.. bude to dajaký SAS shit žena moja si teraz spravila a napriek značnému rozdielu v odpovediach má 81%, ja nejakých 87?
Do ankety idem dať hlas SNS... Nech majú rovnako ako Smer. Aby kpt. plag. Andrej Danko, Ctrl/C-Ctrl/V, nemusel plakať do vankúšika, že na MTBIKER dostal najmenej hlasov.
Asi ako aj toto hlasovanie. Ked som sa tu pozastavoval nad nepochopitelnou podporou SaS, tak som bol upozorneny, ze viaceri aktivni clenovia sa tu v minulosti chvalili, ze sa so Sulikom osobne poznaju, dokonca vraj jeden pisal, ze to tu Sulik sleduje. Takze asi tak.
Mne vyšlo z toho kvízu PS/Spolu, tých ale naisto voliť nebudem. Tu v ankete som hlasoval za olano. Myslím ale, že premiér/líder proti Ficovi môže byť z toho, čo je na výber, len Kiska. Ako tak ale čítam Trika a Brika, určite to hodím SaSke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mas pravdu.
Recept je jednoduchy:
- nic extra nerobit
- trochu ripnut
- a hlavne zbierat hlasy kazdym vyrokom politikov, aby nevolili Kotlebu
Som presvedceny, ze keby vsetci nevykrikovali “nevolte Kotlebu” tak nema ani polovicu percent.
a este nackovia, samozrejme
edit: tak oprava.. bude to dajaký SAS shit
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219142881260205&id=1152340675&anchor_composer=false
Asi ako aj toto hlasovanie.
Chlapi, fakt sa tu ešte niekto čudujete, že má Kotleba také preferencie?