Takže tu pridavajte hocijake inzeraty z bazara ktore vam pripadaju zabavne,smiešne...začnem...(Dufam že takato tema tu ešte nebola)
Cena: v texte,- Sk
Chalan musi byť velmi zufaly
posledný komentár: 20. 10. 2025 o 16:43
posledný komentár: 20. 3. 2023 o 20:53
posledný komentár: 14. 6. 2019 o 16:16
je pomerne novy ma 2 mesiace akurat dobre zajazdeny , idealny na začiatky na DH alebo na tažšie vyuzitie, predavak kvoly nedostatku financii, určite sa dohodneme, este v zaruke 22 mesiacov, su tam kotučove brzdy pohodlne meke sedlo , a vydla XCR 100mm zdvych dalsie foto a info poslem emailom cena je 12 500 no dam aj zlavu aj večiu zalezi od podmienkach
som nemohol ked som to cital
Tusim sa snazil dostat do interneho bazara.!!!!!!!
vsimnite si hlavne tlmic a ram
Je to dobry bike zadna guma maxxis high roller predna Kenda rychloupinak na sedlo vidla RST Capa je odpruzeny aj zadok
pribalym aj strieborny sprej zadara
predam za 9000 sk
alebo vymenim za CTM Raptor
Cena: 9000,- Sk
Foto: nie je k dispozícii
http://www.bicykle.eu/bazar/komponenty/vidlice/ 7-mi od hora (daj vyhladať číslo : 0907457475 )
nádherná replika, už aj len niekto, kdo sa trošku vyzná si všimne ten oblúk namiesto klasického M-ka ale vyzerá inak celkom PEKNE ale to je asi tak všetko
> Shimano Deore 08
nazdareq mam tu na predaj kluky shimano deore 08.povodna cena 3000 moja cena 2000plus dohoda.nan knej 44pilu 32pilu a 22pilu. a plus aj rocking FSA povodna cena 600.podrobne foto poslem na mail.a kluki boli jazdene len na xc asi 4 mesiace a potom som ich dal na druhi bike ale ten akurat rozpredavam takze neboli ani jazdene
Cena: 2000 plus dohodqa,- Sk
Ta dnesna mlades ma silny zmysel pre humor.
>...kluki boli jazdene len na xc asi 4 mesiace a potom som ich dal na druhi bike ale ten akurat rozpredavam takze neboli ani jazdene