cafte. Chcem sa spytat ako sportujete v zime, ak nechodite na bajk, viem ze dost vas tu aj v zime bajkuje, ale urcite sa tu najdu aj taky co nie. Ja napriklad skialpinizujem (sice nie casto, ale dufam ze sa zlepsim), lyzujem aj, ked tohto roku nebolo vela snehu (nastastie v tatrach a pod nimi ho bolo dost), v ke sa lyzovalo len tyzden a aj to tri dni na blate, a zacal som chodit do krateho bazena, kôli kajaku (trebalo trenovat eskimaka, ktori sa mi uz celkom dari: jeden sa podaru, druhy nie a tak fur dookola, takze 1:1) Mozno tu uz sice taka tema bola, ale ja som ju nenasiel. A pripojte aj foto.
cez tyzden - beh, plavanie, svihadlo, NW, hokejbal, posilka. ak su vhodne podmienky tak si aj zabezkujem a zazjazdujem.
cez weekend - bike(okolo 100-200km) , obcas turistika a diskoteka
Tak som tu onehdy povedal, že skúsim naskenovať pár starých fotiek. Takže v zime najradšej robím toto:
-A neukameňujte ma, ale je to ešte o trošičku lepšie ako mtb.
A už končím.
Môj najťažší zjazd v živote. Centrálny žľab Zlobivej. Fest strmé, fest úzke, fest exponované. Tak tam som sa skoro posr.... Ale dali sme to celé na lyžiach.
A už končím.
Môj najťažší zjazd v živote. Centrálny žľab Zlobivej. Fest strmé, fest úzke, fest exponované. Tak tam som sa skoro posr.... Ale dali sme to celé na lyžiach.
ani nie. tak ako som si dnes narazil koleno na bajku, to sa mi na lyžiach ešte nestalo.
Ale už som videl šúchať sa dole žľabom 200 metrov chlapa. To sa zas na bajku nestane.
2dutchman: blazon v tomto prípade znie hrdo. diky.
A už končím.
fuuu zavidim, obdivuhodne ... ja budem rada ked sa mi podari niekedy zlyzovat popripade na boarde zist tu krasu nad chatou nad zelenym plesom..mozno raz
nechcel by ist nejaky kosican zahrat (ladovy ) hokej na lokomotivu? chystame sa, ale este zhaname ludi... termin este nemame, platit sa bude cca 2 kilecka na hlavu
lyze nie su nebezpecnejsie ... vzdy som daval ovela narocnejsie trate na lyziach ako na biku .. uz sa tesim ked bude babatko a znova sa dam na skialp ;-]
Ani jedno ani druhe nieje nebezpecne, ak sa to robi dobre...Ale to plati asi vseobecne. Ja osobne tiez jazdim na lyziach tazsi teren a v pomerne vacsich rychlostiach ako na biku, ale predstava padu na zjazdovke naobliekany so zjazdovou helmou mi je prijatelnejsia ako predstava padu na biku medzi kamene v elastakoch a subtilnou helmou nacele...No - oboje ma v sebe svoje caro a davku adrenalinu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a tak od polky januara sup sa na trenazer!!!
cez weekend - bike(okolo 100-200km) , obcas turistika a diskoteka
-A neukameňujte ma, ale je to ešte o trošičku lepšie ako mtb.
no ale myslim ze aj o trosicku nebezpecnejsie
Blazon
no ale myslim ze aj o trosicku nebezpecnejsie
ani nie. tak ako som si dnes narazil koleno na bajku, to sa mi na lyžiach ešte nestalo.
Ale už som videl šúchať sa dole žľabom 200 metrov chlapa. To sa zas na bajku nestane.
2dutchman: blazon v tomto prípade znie hrdo. diky.
fuuu zavidim, obdivuhodne ... ja budem rada ked sa mi podari niekedy zlyzovat popripade na boarde zist tu krasu nad chatou nad zelenym plesom..mozno raz
cize ak by niekto mal zaujem, tak SS