ako je to u vas odkladate si bicykle na zimu a zacinate na jar alebo bicyklukjete aj cez zimu ... ale v zime to asi nie je velmi prijemne na take vecsie trasi si netrufam ja len tak k starej mame a naspet xixi 1-3 km
zima je zima a ma sa oddychovat, ja oddy***** a bike tak isto.... a neviem ani kde by som chodil na cestu ked su cesty zatrepane snehom a kamenmi, keby som mal nejaky dirt alebo nejake prijatelne MTB, tak chodim aj do terenu, ale takto nie. Potom je z neho len vela vody a spiny..... V zime mam posilnovnu a trening na leto, tak toho sa drzim stale...
Pokial nie je lad, zmrznuty sneh plny vyjazdenych kolaji alebo surovy mraz tak sa da v pohode jazdit. Samozrejme v snehu po stredovu osku sa tiez dost protivne vrti pedalmi.
no ako celu zimu nejazdit neni moc velka vyhra.. ked uz aspon trenazer alebo neco.. nech je clovek v sedle a tak.. ale ja aj tak radsej bike, cesta sa da skoro vzdy ak prave nesnezi..
Zima je na biku super,ale len kym nieje moc snehu. Jazdieval som v zime. Teraz uz nie. Bike mam v zime polorozobraty, aby nezaberal miesto. Teraz mam 2 biky, tak v zime mozno cosi vytiahnem. Uvidim.
sem tam dam reggae aj v zime ...
tu v UK je to pohodka okolo nuly ziadna namraza treba sa len obliect
co sa tyka SVK ked som bol mladsi tak som v tom videl machrovinu dokonca sme raz davali nocny po snehu to bola velmi zla vec teraz beriem viac ohlad na zdravie a techniku samoska
Tak samozrejme ze v UK to mas lepsie..... sama rovina, ziadny zima, akurat niekedy vela dazdov, ale kukni na Slovensko:
Raz som bol na biku na Velkom Poli cez Pilu az do Zarnovice. Hore nad Velkym Polom krasne, teplucko, pridem do Pily, no skoro som zamrzol a v Zarnovivi uz ani nehovorim, par stuponov nad nulou, este tam aj potok ladovy tiekol, brutal, ale ta krasa na nezaplatenie... nieco nadherne. To v UK nemas
Ozaj a ked sme pri tom jazdeni v zime, existuje nieco take ako zimne pneumatiky na bike Nemyslim take kde su kovove hroty, ale taka podobna zmes ako sa pouziva pri zimnych pneumatikach na aute...Hmmm ak viete nieco tak poradte...
retaze ste skusali?
no tiez by ma zaujimalo, ze s akymi plastami mate najlepsie skusenosti v zime. ja nahodim len co najhrubsie, a neako som sa nad tym viac nezamyslal
Ja sa snazim chodit do fittnes centra na trenazer tak hodinku a potom hodinku cinky! Ale moc ma to nebavy racej bike ale ked nakida snehu nemam inu moznost!! A ked sa podary tak mam rad slapacku (pesia turystyka) po horach! Aj unas v karpatoch je cez zimu pekne.
no ja na zimu tenke plaste lebo jazdim vacsinou beton.. ked sneh tak nejake 2,1 tam supnem.. ale o zimnych gumach som nepocul, ako na aute.. ono zimne gumy na aute su ti na snehu a lade tiez naprd.. tam ide len o teplotu vozovky a tak.. proste ak mas nasnezene a namrznute mozes mat tak maximalne retaze.. ale to by som na bike nedaval
no ja na zimu tenke plaste lebo jazdim vacsinou beton.. ked sneh tak nejake 2,1 tam supnem.. ale o zimnych gumach som nepocul, ako na aute.. ono zimne gumy na aute su ti na snehu a lade tiez naprd.. tam ide len o teplotu vozovky a tak.. proste ak mas nasnezene a namrznute mozes mat tak maximalne retaze.. ale to by som na bike nedaval
no retaze asi by mali taky ucinok, ako na betone strk a sol, nemyslis? v zime len v terene. chodnikom a cestam sa vyhynam. a po uslapanom snehu sa ide v pohode. len 2.1 sa mi zdaju uzke. 2.3 su istejsie
zima je na jazdenie uplne super. hlavne ked je pekne a teplota okolo -5. to by bolo treba tie retaze akor na to aby ma niekto udrzal doma. a uplne super su kadejake bocne cesty ked je na nich utlaceny sneh. na tom sa teda jazdi... normalne technicka jazda aj po ceste
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz sa tesim, len to nie je ono, moc sa mi to nelubi, ale co mam robit.... v zime nerad chodim
tu v UK je to pohodka okolo nuly ziadna namraza treba sa len obliect
co sa tyka SVK ked som bol mladsi tak som v tom videl machrovinu dokonca sme raz davali nocny po snehu to bola velmi zla vec
Raz som bol na biku na Velkom Poli cez Pilu az do Zarnovice. Hore nad Velkym Polom krasne, teplucko, pridem do Pily, no skoro som zamrzol a v Zarnovivi uz ani nehovorim, par stuponov nad nulou, este tam aj potok ladovy tiekol, brutal, ale ta krasa na nezaplatenie... nieco nadherne. To v UK nemas
Tak potom ako bikujes? ci len tak trocha rekreacne? (vsak ked mas zaujmy: Zeny.... hh)
no tiez by ma zaujimalo, ze s akymi plastami mate najlepsie skusenosti v zime. ja nahodim len co najhrubsie, a neako som sa nad tym viac nezamyslal
no retaze asi by mali taky ucinok, ako na betone strk a sol, nemyslis?