Nemcuri mi spravili dnes radost , tak ako kazdy tim, ktory porazi Kanadu. Skoda Cechov...nuz...ale kto nevie dat za 60min ani jedneho gola, nema narok na finale.
tak ono Kanada s tymto vyberom nemala moc sanci...vsak tam nemali ziadnych rozdielovych hracov...Nemci super snad im to vyjde aj v nedelu i ked dnes sa zlakli ked vyhravali
A to ta tak trapi? Keby si videl vyrazy ake mi casto pisali na ceskych forach, a obcas aj teraz pisu, a stale som tam.
-nech dnes vyhra ten lepsi. Kanadania chcu len zlato, a tak im je ten bronz mozno ukradnuty. Cechom to nevadi a budu bojovat aj o tretie, lepsie nez brambora.
Keď sa povie Ester, spomeniem si na túto sympaťáčku, ktorej sme zháňali po celom USA/CAN pohraničí CTčko alebo MRIčko potrebnej veľkosti: https://www.facebook.com/estherthewonderpig
Už skončilo, dobre ten záznam skrátili. Škoda, držal som čechom, keďže som polovičný čehúň Ale musím povedať, krásny hokej. Úplne iná liga, oproti slovenskému hokeju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja dnes lyzujem v San Pellegrine a mam pocit som v Polsku. Mrťe poliakov.
https://dennikn.sk/1039122/olympijsky-newsfilter-nori-dominuju-ich-deti-sportuju-pre-zabavu-a-maju-zakazane-ratat-si-vysledky/?ref=tit
P. S. Ak to niekto chcete/potrebujete odomknúť, pošlite mi SS.
-nech dnes vyhra ten lepsi. Kanadania chcu len zlato, a tak im je ten bronz mozno ukradnuty. Cechom to nevadi a budu bojovat aj o tretie, lepsie nez brambora.
https://www.facebook.com/estherthewonderpig
Parádna tá posledná tretina...