pozna nie to voliake medialne zname osboby a viete ze radi chodia na bicykloch ak nieto vie alebo pozna niekoho tak napiste meno a aky bike vlastny teda aj chodieva na nom mozno sa tu najde aj niekto kto sa chodieva bicyklovat s nimi??? dakujem za odpovede
no nahodou predvcerom som videl mariana grexu na obchodnej na biku a tusim viezol nejake GTcko.. je to akoze "znama" osobnost.. ale bike taky standard, cenu tipujem tak 25 asi..
ja som na jesen na kosarisku v lese stretol m nikodyma na biku, ale nepamatam si na akom. nejaky hardtail, mozno author alebo kellys, ale naozaj si nie som isty... zazitok roka, co vam budem hovorit
inak ked sme pritom neviem o ziadnej medialne znamejsej osobnosti ktora by nejako vo velkom zrala bike.. skor to beru tak rekreacne, ze trocha sportujeme.. tak v lete na hradzu, pripadne na zeleznu, peknu cestu a tak.. takze biky nebudu mat nejake extra, viac ako deore tam podla mna nebude, takze cenu 20 prekroci malo kto.. (imho)
inak ked sme pritom neviem o ziadnej medialne znamejsej osobnosti ktora by nejako vo velkom zrala bike.. skor to beru tak rekreacne, ze trocha sportujeme.. tak v lete na hradzu, pripadne na zeleznu, peknu cestu a tak.. takze biky nebudu mat nejake extra, viac ako deore tam podla mna nebude, takze cenu 20 prekroci malo kto.. (imho)
nevadi ale aspom budeme vediet kto sa tomu aspom troska venuje a apom trocha ho to bavi
Ja som si na minulorocnom Karpatskom vlkovi vsimol medzi pretekarmi J. Lohynu, M. Babjaka a samozrejme J. Svoradu. Bike si pamatam iba Svoradov, bol to Duratec s X.O saltrom a SIDou, ostatne som si nevsimol.
Ivan Miklos sa chvilu tvaril ze ma k biku relativne blizko.
Pravda! Na toho som uplne zabudol. Osobne som ho videl 2x na Bielom krizi. A tak ma este napada, ze na tom Bielom krizi som parkrat videl aj P. Barabasa.
no.. asi to bolo este v roku 2005.. na konci sezony.. v Brusne sa Miklos bol trochu popredvadzat.. 50ku si odslapal.. aj dake ceny potom odovzdaval.. no Brusnu to asi velmi nepomohlo kedze uz je out..,.
Neviem aký je I.Mikloš biker,ale je velmo dobrý skialpinista a tu jeho kondičku by mu mohol hoc kdo zavidiet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Videl som toho vyhybkara dzurindu mal nejaky trek ale taky slabucky.Asi taky slaby aky je politik.
Rasťo a Robo Kopinovci (Scott), kapela Noc a deň - napr.:
- Slansky cyklomaratón 2006 (54 km) - Rasťo (por. 18.), Robo (por.53)
- Zvolenský cyklomaratón 2006 (38 km) - Rasťo (por. 58.)
- Šarišský cyklomaratón 2006 (60 km) - Robo (por. 66)
- Hornohradský cyklomaratón 2006 (62) - Rasťo (por. 21)
.....
nevadi ale aspom budeme vediet kto sa tomu aspom troska venuje a apom trocha ho to bavi
- Slansky cyklomaratón 2006 (54 km) - Rasťo (por. 18.), Robo (por.53)
- Zvolenský cyklomaratón 2006 (38 km) - Rasťo (por. 58.)
- Šarišský cyklomaratón 2006 (60 km) - Robo (por. 66)
- Hornohradský cyklomaratón 2006 (62) - Rasťo (por. 21)
.....
no tak ty to akosi robehli v jednom roku urcite v tob budu pokracovat lebn tak dalej kde bude vediet o nejakych vysledkoch sem s nimi
Zdar!
Zdar!
sak aj miki je tazky cyklista.. ale to je len take ze si obcas vyrazia, resp pravidelne kazdy vikend.. ale stroje tak cca do 20k ziadna specialitka..
Neviem aký je I.Mikloš biker,ale je velmo dobrý skialpinista a tu jeho kondičku by mu mohol hoc kdo zavidiet.
Len ci na nich aj jazdia, bo aj jeden z partnerov penty ma fajnu masinku, len mu trci v garazi ... (ches: amen)
Len ci na nich aj jazdia, bo aj jeden z partnerov penty ma fajnu masinku, len mu trci v garazi ... (ches: amen)
a v ktorej to...?