V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
- v hornom menu pribudol link na 'oblubene' temy - temy si sem mozete zaradit kliknutim na ikonku srdca pri vypise tem, pripadne pri nazve temy vo vypise prispevkov. Odstranite rovnakym sposobom
- horne menu je teraz komplet aj na mobile v jednom riadku, vratane aktivnych tem. Inak podla google analytics vobec nie je pravda, ze 'nove' a 'neprecitane' nikto nepouziva - maju zhruba polovicnu klikanost ako aktivne temy, ale stale to su desiatky tisic hitov mesacne.
- spodne menu zostava ako bolo, aktivne temy su v breadcrumb liste dole a na mobile sa zobrazia nalavo v liste
- mate moznost si pridat temy do blokovanych tem. Tieto temy sa nasledne nezobrazuju vo vypise tem (prispevky z nich sa mozu zobrazit vo vyhladavani). Temu zablokujete kliknutim na ikonku kosa pri vypise tem alebo nazve temy vo vypise prispevkov. Po refreshi uz tema vo vypise nebude - ak by ste ju chceli vratit, najdete ju v nastaveni fora: lave menu -> blokovane temy.
- pribudlo pre Palo TT nove 'forum', ktore zobrazuje diskusie pod clankami a videami. V tomto fore najdete zoznam diskutovanych clankov a videi, zoradenych podla posledneho prispevku. Ikonka naznaci, ci diskusiu sledujete alebo ste do nej prispeli. Zial nie je mozne trackovat precitanie diskusie ako vo fore, takze sa diskusie oznacia ako precitane az ked stlacite 'oznacit komentare ako precitane' alebo oznacite vsetky fora ako precitane.
Ak si vsimnete chyby, sem s nimi. Ak mate pripomienky, ako som pisal, porozmyslat najskor ako to bude fungovat na mobile/tablete/desktope.
Diky.
Aky je vas nazor?
Pod formular rychlej odpovede (cize len posledna strana temy) by sme dali vpravo od cerveneho tlacitka sede tlacitko 'Upravit pred odoslanim', ktore by islo do editora s napisanym textom.
OK?
Takze je to takto spravene, snad to vyhovuje. To tlacitko "Upravit pred odoslanim" sa zobrazi az ked zacnete pisat do toho pola rychlej odpovede, aby tam zbytocne nestrasilo ked nie je treba.
P.S. Obsah je tiez podstatny, ale pridat dve blbosti denne je ine ako pridat 20 blbosti za hodinu. Dufam, ze nikomu netreba vysvetlovat rozdiel. Forum si netreba mylit s vlastnou FB nastenkou, tam nech sa realizuje kazdy do sytosti. A tiez si forum netreba mylit s archivom vsetkych hluposti co najdete na webe - netreba sem prekopirovavat kazdu somarinu za kazdu cenu kvoli zbieraniu "pacikov" alebo poctu prispevkov.
Srdiecka su uz cervene.
A kedze uroven kvalitneho cyklistickeho fora zacina kvoli par individuam citelne upadat a zacina sa kopit nezmyselne a neprinosne OT, tak je zjavne nacase zase zacat viac strazit obsah a selektovat OT.
A kedze uroven kvalitneho cyklistickeho fora zacina kvoli par individuam citelne upadat a zacina sa kopit nezmyselne a neprinosne OT, tak je zjavne nacase zase zacat viac strazit obsah a selektovat OT.
cítim to rovnako, pár indivíduí čo nemá takmer žiadny príspevok k téme zamorilo takmer každú tému..., až strácam chuť sem chodiť, aj keď som tie indivíduá blokol. inak chcel by som mať ich čas na písanie toľkého OT a ešte si myslieť že som borec.. najhoršie, že ani moc nevidím nejaké demokratické riešenie, že čo s nimi.
tak uz fakt nemam chut sem ani chodit... uz si len prebehnem nejake fotky a idem dalej...
jfab skus mi blizsie vysvetlit Tvoj navrh, lebo ho nechapem. Aky je rozdiel medzi blokovanim tem a blokovanim obsahu?
gwixt je to nutne doplnat? Preco?