V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
cervo bud taky dobry a zakroc lebo znechutenych je nas stale viacej a z dobreho webu sa stava POKEC plny hovien
Na zaklade toho bola tema status zmazana a Jezus zmaze vsetko, co sa jej bude podobat. Zjavne volna off-topic diskusia nedokaze byt zavreta v jednej teme a postupne presakuje aj inde a to znizuje informacnu hodnotu tohto fora.
adop, ni_cky maju trvaly ban, milanko40 ma ban na mesiac a pripadny dalsi uz bude trvaly. Existuje mnozstvo platform, kde mozete vyjadrovat svoje genericke nazory a pocity a vyzivat sa v konfliktoch s inymi ludmi, tu to ale nie je.
Dôvody:
Vek. Má len 17, vysvetluje jej správanie. Dá sa ešte vychovať, na rozdiel od dospelých, ktorých už nie.
Ona spôsobila len zvýšenú návštevnosť, ostatní spamovali aby sa zviditelnili u nej. Alebo ako písal Turbi, leštili svoje ego.
Keď naozaj nemá priateľov, bežcov, tak aspoň nech má virtuálnych z fóra.
Nesuhlasim. Ak s tym ma taky velky problem, zalozi si novy profil, proti tomu admini nic nezmozu.
Ona dovtedy prispievala blbostami, kym nedostala pozadovany pocet reakcii. Ked zacali ludia ignorovat Status, presunula sa inde.
Jednoducho "attention whore". Ja som navrhoval zaviest jej limit na pocet prispevkov za den. To by ju prinutilo chvilu aj rozmyslat predtym, ako stlaci tlacitko na odoslanie prispevku.
Ak ta niekto doziera, ignoruj ho, daj si ho do nepriatelov a nebudes o nom uz pocut. Ak niekto hrubo porusuje pravidla, nahlas to moderatorovi a ak moderator situaciu neriesi, napis mne. Minca ma vsak vzdy 2 strany a mozno ma na vec iny nazor ako ty.
PS: "tak nejak" som asi mal napisat do uvodzoviek aby to bolo pochopene ako ironia. "Tak nejak" sme za ten cas narastli na 23. najnavstevovanejsiu cyklo stranku na svete (https://www.similarweb.com/category/sports/cycling_and_biking) a ver mi ze to naozaj nebolo "salamisticky" a len tak.
// 1000
ja to mam skor tak, ze ty prstom hore alebo dole niekto skor vyjadruje suhlas alebo nesuhlas k danemu prispevku. teda aspon ja som si to tak vysvetlil. aby niekto zbytocne nepisal prispevok typu: "mas pravdu" alebo dakujem alebo nieco podobne.