Ked bude nove forum nainstalovane a vyskytnu sa hocijake problemy, prosim, piste ich do tejto temy.
Edit: prosim, nepiste veci duplicitne. Ak najdete novu chybu / mate novy napad, sem s nim, ale ak je tu uz napisany, nepiste do tejto temy. Kvoli poriadku budu duplikaty a off-topic prispevky z tejto temy vymazane.
no skus aspon na posledny pridany prispevok.. inak super, vdaka
[Typ súboru xls bol deaktivované a preto nemôže byť zobrazený.]
EDIT: Strany pokracuju dalej, asi som predcasne vyvolal poplach. Najstarsia SS je z 12.1.2008. Nespominam si, ze by som ich mazal, co vsak nevylucujem.
Niečo nie je o.k. s citáciami, idem to ešte vyskúšať a pozrieť aj túto tému, či sa už o tom nepíše.
Rovnako v predchádzajúcom príspevku (skúška na citáciu), keď som dal button "upraviť", tak sa citácia stratila.
V predchádzajúcej verzii sa dalo kliknúť na nick autora príspevku a zobrazil sa jeho profil. Teraz to chýba... Mne dosť, lebo cez členov sa vyhľadáva zvolený user ťažšie - na M je napríklad 10 strán nickov.
- lepsie RSS (nainstalovat lepsi syndication mod)
- vyhladavanie (rebuild search index). S tymto je problem, ale snad by to malo nejako ist.
Prebehnite tuto temu este raz - popisal som poznamky pod vase prispevky. Ak nieco este nejde / je pokazene / nezodpovedane / podobne, dajte vediet.
toto ak by sa dalo vyriesit tak by ma to velmi potesilo
uz sa to tu spominalo a cervo povedal, ze to n ahradi odkaz Zobraziť nové príspevky
podla mna nenahradi lebo ked sa odhlasim a nemam precitane vsetko tak pri opatovnom prihlaseni mam v tych novych prispevkoch iba tie ktore boli napisane medzi mojou predoslou navstevou a terajsim prihlasenim...tie stare potom musim hladat cez jednotlive fora
A este by mi vyhovovalo prehodit riadky prihlasenie/odhlasenie + sukromne spravy dole a hore posunut faq, hladat, clenovia, ovladaci panel. Ale ak by som bol v mensine, nech ostane tak.
Na dnes posledne: Ked kliknem na oznacit vsetky fora ako precitane, nech sa stranka vrati na jej obsah, teda hlavnu.
Vdaka.
Aj ja s tym suhlasim.....je to zvyk a popritom len kozmeticka zmena...
A myslim ze by sa aj viac hodilo aby boli ,,Ovladaci panel uzivatela,, a ,,Sukromne spravy,, vedla seba.
Vdaka...
nechcem to tu tapetovat prispevkami k RSS tak editnem tento moj prispevok
Kedze ja som na pouzivani RSS zavysly, tak este par pripomienok:
1. RSS citacka mi dava na hlavnej stranke fora 2 moznosti: "najnovsie prispevky na FORUM.mtbiker.sk" a "najnovsie temy na FORUM.mtbiker.sk"
2. tzn ze ak vyberiem moznost "najnovsie temy na FORUM.mtbiker.sk" nikdy mi nenacita do RSS starsiu temu (napr "vyjazdy v okoli KE") - tato moznost je teda uplne zbytocna, kedze forum preferuje nezakladanie novych tem, ale prispievanie do starsich resp. vyhladat starsiu s danou temou a pripojit svoj prispevok tam
3. ak vyberiem moznosť "najnovsie prispevky na FORUM.mtbiker.sk", bude moj prehlad RSS vyzerat ako na prilozenom pic. - RSS mi bude hadzat predmet prispevku (Re: ...), ktory je najaktualnejsi bez ohladu na temu (vid pic - 2x zobrazeny prispevok "vyjazdy v okoli KE"). to ma vsak maly zadrhel. a to taky, ze ak predmet prispevku nieje - vyhodi len adresu prispevku (na pic oznacene cervenou) a z toho moc nemam(e)
navrhovane riesenie - skusit nastavit RSS tak, aby vyhadzovalo "najnovsie prispevky na FORUM.mtbiker.sk", no nazvy v RSS nebude Predmet prispevku, ale nazov temy v ktorej sa najnovsi prispevok nachadza a vyhadzovat vzdy len ten NAJnovsi prispevok (nie duplicitne). nieco ako je na hlavnej stranke fora (obsah fora) vpravo. je tam nazov poslednej zmenenej temy a po kliknuti to hodi na posledny pridany prispevok v danej teme.
ale to je len moj maly navrh na zlepsenie fora.