Prosim poradi mi niekto s pripojenim na forum? Pred par dnami som posielal tu na fore SZ pri odoslani mi spadlo pripojenie a odvtedy sa na Mtbiker nemôzem dostat. Tiez mi nejde prip. na TRM ostatne web. stranky idu v pohode. Toto plati pre stolny Pc a motebok ktory pouziva rovnaku siet. S mobilu sa sem dostanem (T mobile). Je chyba u providera alebo ma blokuje forum?
Ahoj, často som prezeral nove príspevky cez učet na televizore LG. (luxsus z gauča, velka obrazovka)Asi pred cca 2 mesiacmi to prestalo fungovať, nedali sa prezerať fotky, bolo to cele rozbite . Pred cca 2-3 týždňami znova OK, ale nedá sa mi prihlasiť na môj účet. Po prihlásení naskočí obrazovka že som prihlásený, ale po cca 3 sekundách sa zmení znova na "prihláste sa.."
V PC a v mobile je všetko OK:
Nebude podpora pre taketo zariadenia, alebo je to iba nejaký problem u mňa ?
Neviem presne aký je op. system v LG televízore (starý 1,5roka, aktualizáciu mi neponúka žiadnu).
Pripájam sa s TV aj na ine fora a tam to funguje.
Ďakujem.
nie som momentalne pri LG TV, ale LG ma problem ten, ze uz davno nerobili aktualizaciu OS, maju len svoj default prehliadac (nie je mozne doinstalovat iny, pripadne ano, ale je to komplikovane). Skus pozriet, ci nie je mozne zmazat cache toho prehliadaca a ci to nepomoze. Ja sa k LG TV dostanem asi az dnes vecer, ze by som to odskusal. U nas sa nic zasadneho nemenilo, co by mohlo toto sposobovat.
steve4 - tak som to dnes vecer skusil a u mna vsetko OK na LG TV. Skus si ten prehliadac premazat cez Nastavenie, mala by to byt posledna polozka.
Ahoj, včera som sa s tým pobavil. Ten prehliadač je "pevný" -LG?, nedalo sa s tým nič robiť. Ale je tam predvoľba vyhľadávača, mal som Google cez ktorý som mal vyhľadaný "mtbiker". Zmenil som vyhladavač na "zoznam.sk", cez ktorý som vyhľadal "mtbiker", dal som heslo a zatiaľ to zostalo stále pripojené, snáď O.K. Vďaka za nakopnutie.
Mal som teraz problémy s prihlásením. Zdá sa mi, že to začalo vtedy po prechode na nový server, či čo sa to vlastne robilo. Nenačítavalo mi vôbec stránku, resp. potom stránku hej, ale nedalo sa prihlásiť. Ani mobil, ani PC, rôzne prehliadače. Následne mi zresetovali heslo a dva dni to fungovalo, potom zase nič. Stále vyhadzovalo chybu pri pokuse o prihlásenie. Dnes konečne OK. Mal niekto ešte podobné problémy? Lebo fakt neviem, kde bola/je chyba....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V PC a v mobile je všetko OK:
Nebude podpora pre taketo zariadenia, alebo je to iba nejaký problem u mňa ?
Neviem presne aký je op. system v LG televízore (starý 1,5roka, aktualizáciu mi neponúka žiadnu).
Pripájam sa s TV aj na ine fora a tam to funguje.
Ďakujem.
Ahoj, včera som sa s tým pobavil. Ten prehliadač je "pevný" -LG?, nedalo sa s tým nič robiť. Ale je tam predvoľba vyhľadávača, mal som Google cez ktorý som mal vyhľadaný "mtbiker". Zmenil som vyhladavač na "zoznam.sk", cez ktorý som vyhľadal "mtbiker", dal som heslo a zatiaľ to zostalo stále pripojené, snáď O.K. Vďaka za nakopnutie.