Kategórie
Bike-tech
-6% adidas TEMPO BOA tretry, off white/cloud white/off white
od 136 €
-6%
MOC 180 €
savings fizik Tempo Powerstrap R5 tretry, modrá/čierna
od 89,90 €
savings
MOC 139 €
-30% Specialized Deflect Pro návleky na tretry, čierna/antracitová
34,99 €
-30%
MOC 49,99 €
Akcia -7% BBB BWS-23 WATERFLEX 3.0 návleky na tretry, neón žltá
od 38,99 €
-7%
MOC 47,99 €
Akcia -31% Sportful INFINIUM návleky na tretry, čierna
od 56,99 €
-31%
MOC 91,99 €
-16% Sportful SpeedSkin Silicone návleky na tretry, čierna
37,99 €
-16%
MOC 55,99 €
-16% BBB BWS-02B N HEAVYDUTY OSS návleky na tretry, čierna
od 19,99 €
-16%
MOC 32,99 €
To som samozrejme "KUK" zaujima ma realita ako tabulka pretoze pri niektorych znackach tabulka nesedi
Ked vies ze budes viac chodit bez bicykla tak riesit to niecim takym:
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/prislusenstvo/krytka-na-tretry-shimano-shmt33.html
Shimano SH-MT33 kryt zarážky SPD
9,19 €
MOC 9,69 €krytka sa mi zda tiez nezmysel pokial treba chodit v ramci dna. pokial vies na vylete cely den nebajkovat, tak mozno ano ale preskrutkovavat to kazdu druhu hodinu je asi blbost.
alebo si pribal ak chodis len pocas teplych mesiacov sandale. zaberu menej miesta urcite ako tenisky. mam sandale s vibram podrazkou a siel som v nich na rysy, slavkovsky a koprovsky štit. treba si ale davat extremny pozor kam a ako šliapeš.
ale ak nie si fanušik sandalov, tak to bude investicia na jednorazove pouzitia, ja nosim sandale cele leto.
osobne si v sak myslim, že asi po prvej "akcii" budes menit nazor a na dalsi vylet si vezmes aj beznu obuv. vies, my sme potom z penzionu isli po ture peši do mesta na veceru a pivo a tie tretry, to by bol des. obcas sme aj fajne zmokli do nitky a aspon sa potom dlhsie sušili, pokial sme my boli na tom pive.
a potom aj dobra cyklobrašňa je doležita vec. ja mam 20 rocnu verziu tohoto:
https://sportarsenal.sk/taska-na-nosic-sport-arsenal-art-460-20-litrova.html
dolezite je aby mali tie brašne zkosenie, lebo si budes do toho kopat pätami.
u tamtej brasne sa dat to vrchne "poschodie" zipsom prec, je k tomu popruh a vies si najcennejsie veci po odparkovani bajku vziat vo forme brasne cez plece zo sebou.
horsa za poznaním...