Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -18% Mavic Essential Thermo návleky na tretry, čierna
50,99 €
-18%
MOC 64,90 €
Akcia -7% BBB BWS-23 WATERFLEX 3.0 návleky na tretry, neón žltá
od 38,99 €
-7%
MOC 47,99 €
Akcia -31% Sportful INFINIUM návleky na tretry, čierna
od 56,99 €
-31%
MOC 91,99 €
-30% Specialized Deflect Pro návleky na tretry, čierna/antracitová
34,99 €
-30%
MOC 49,99 €
-8% GOREWEAR Sleet Insulated Overshoes návleky na tretry, čierna
od 89,99 €
-8%
MOC 102 €
inac mam tieto tretry https://www.thebikefactory.co.uk/img/pds2/6111-30_l.jpg s sm-sh51
no ked si das aj s tvrdou podrazkou, taky dlhsi zjazd s oboma, pochopis, o lepsej opore nezapnutej nohy ani nehovoriac ...pri akom jazdeni sa to hodi, si uz hadam domyslis
savings Shimano XT PD-T8000 nášľapné pedále, jednostranné + zar. SM-SH56
80,99 € savings
MOC 125 €savings Shimano Deore XT FC-M780-10 prevodník, 24T, 3x10
9,69 € savings
MOC 16,99 €Ti co to vymysleli snad vedia
- lahsie sa do toho zacvakava lebo sa ti nepretoci pedal - v pripade nudzoveho pedalovania (do kopca) pred zacvaknutim to je stabilnejsie
Tiez mam 785tky a uplna spokojnost.
Ale samozrejme moze byt obcas problem sa trafit, hlavne ak su vpredu hroty (tie mam na tretrach, a jazdim na cestaku
pre "teoretikov": lepsia opora je aj pri zapnutej tretre ked stojite na pedaloch,mensia namaha pri udrziavani rovnovahy...
ano mozes ...a aj pokrutit,napr. ked netrafis zamok ,aj ked taka "istota" ako zapnuta nie je a treba spoznat svoje limity aj pri vypnutej nohe...prisposobovat pritlak nohy prekazke,ale aby som bol konkretnejsi mam Shinpano- sh xc50 -to drzi
MiroSurin: tak hento nie, jak by to vypadalo na mojom biku
MageZ: som myslela ze napises ze pozicias na vyskusanie
v kazdom pripade po 6 rokoch na Crank brothers eggbeateroch, a jednu sezonu na pedaloch BBB force mount
hladam nejake s dobrou pruzinou ( sila upnutia) ale zaroven s moznostou stat na klietke pedala v niektorych momentoch bez zapnutia do pedala
neviem ale ci moje koleno toto "zozere"
sorry asi sme v zlej teme, Jezus mozes presunut
No prave kvoli kolenam chcem ist vyskusat SPD, lebo je to velmi neprijeme, ked sa pohne noha na pedaloch napr. v prudkom stupani a potom tlacim s posunutou nohou. :/