Kategórie
Bike-tech
-5% fizik Vento Powerstrap Aeroweave tretry, movi yellow/white
od 319 €
-5%
MOC 359 €
-16% Sportful SpeedSkin Silicone návleky na tretry, čierna
37,99 €
-16%
MOC 55,99 €
Akcia -31% Sportful INFINIUM návleky na tretry, čierna
od 56,99 €
-31%
MOC 91,99 €
-16% BBB BWS-02B N HEAVYDUTY OSS návleky na tretry, čierna
od 19,99 €
-16%
MOC 32,99 €
savings FORCE Spring návleky na tretry softshell, čierna
od 16,69 €
savings
MOC 24,90 €
Akcia savings Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, žltá neón
44,99 €
savings
MOC 69,99 €
Vie niekto kde to kupit?
Nasiel som na bike24, ale cena 70e + 10e postovne mi prilis nevonia.
Osobne by som ich neodporúčal, ale neviem či sa ***** preliačila každému.
Ja v nich jazdim uz nejakych 1500km a neprejavili sa hore uvedene problemy. Tipujem na vadny model. Ale mozno som mal iba stastie
http://cyklisticke-tretry.heureka.sk/xlc-cb-m07-zimna/
XLC CB-M07 zimné tretry, čierna
175 €
http://www.bicycles.sk/shop/tretry/tretry-force-carbon-race-fluo/5545/
Hodnotenie m088 8/10
Inak nie je tiež na škodu si nastaviť silu upnutia na pedáloch pred prvou jazdou na minimum... Aspoň teda moje SH-M520 držia dosť silno aj na minime. Na max. ich je takmer nemožné vytiahnuť
Ahojte. Som tesne pred kúpou tretier a toto som zatiaľ v Košiciach našiel ako najschodnejšiu alternatívu (teda u mňa tretry + pedále do 100 eur), pričom obe stoja približne rovnako.
Viete poradiť, či ísť do staršieho, ale možno lepšieho Spešlu (body geometry), alebo radšej novšieho modelu od Shimana, ale s račňou?
Obe tretry som mal na nohe, viac mi asi sedel Spešl - u Shimana som mal aj pri väčšom čísle pocit, že palec mi naráža na ***** boty (na základe pár príspevkov, čo som tu našiel mali asi viacerí túto skúsenosť).
Pozeral som pred chvíľou aj ceny na webe a najmä český AXIT ich pekne zabíja (kamoš s nimi má dobrú skúsenosť, odporúčal). Ale z netu proste tretry kupovať nechcem (presne pre problémy s veľkosťami), na to radšej obetujem 17 eur a mám ich doma o hodinu.
Ďalšia otázka je, či radšej nepočkať na jeseň/zimu a prípadne lepšie, výpredajové ceny?
Díky moc.
Tie Sport teraz vozím len neviem aký to je ročník, okolo toho 2011-2012 to bude.
Že ako to so skúseností vidíte vy, lebo na tretrách mám odjazdených presne 0 km.