Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Na piate dvere ziadne paskove riesenia a hlavne zohladnit konstrukciu nosica a auto, na ktorom sa to bude pouzivat.
Niekde sa nosic opiera o dvere okolo skla, niekde visi na hornej hrane za plech a niektore sa opieraju o naraznik. Ja mam napriklad pod hranou kufra mekky plast, polozit tam cez 2 nozicky 40 kilovy nosic je chobotina.
A pokutu riskujes aj u nas, ECV takisto nesmie byt zakryta. Kamosovi takto davali flojdi premontovavat nosic na vyssiu polohu a az potom ho pustili (bez pokuty) dalej.
Keď som na konci roka 2006 uvažoval o kúpe Opela, tak to už mali v cenníku. Len nepoznám nikoho, kto by to mal a využíval a celkom zaujíma, či je to naozaj použiteľné.
Tiež sa pohrávam s myšlienkou nosiča na piate dvere na môjho kombíka. Najlepšie riešenie sa mi pozdáva nosič na ťažné zariadenie, ale nemám ho na aute namontované a investícia ťažné + nosič je už dosť vysoká.
Ten Oplacky vraj stoji za staru maderu (ako som pocul, tak posuvam), hoci je to genialne riesenie a asi to bude len patentom, ze to nikto dalsi neskopiroval aspon do triedy MPV.
Ten Opel systém som videl na živo len na autosalóne. Trocha som sa o to viac zaujímal, vyzerá to byt slušný systém. Cena okolo 800€, nemožnosť mať v aute rezervu, a že veľa ľudí to nekupuje. Ale pre cyklistov ktorí to budú využívať veľmi často sa to oplatí, výhoda je že to tam máš stále k dispozícii. Ja osobne by som to aj bral. A naviac Ople sa mi páčia.
Máte niekto skúsenosti s takýmto nosičom na auto?
Hucke Bike
Chlapi, tento nosic na piate dvere nekupujte. Sused ho mal na octavke kombi a rozhegalo to cele dvere. Nechcite vediet ako trpia tie panty ked to na ne zavesite. Ked uz nechcete na strechu tak kupte tazne a stojan na tazne, ten je najbezpecnejsi aj pri mensich tukancoch a takisto z hladiska stability ci manevrovania so stojanom. Ak nemate tazne a nechcete montovat, dajte to na strechu alebo zlozte do kufra.
Nazdar páni
Chcem sa informovať - prepravujete niekto bajk v strešnom boxe? Premýšľam nad kúpou niejakého boxu, lebo pôjdem na dovolenku na zopár dní a nechcem nechávať bajk na streche na očiach na parkovisku a do auta ho nenapchám.
Ak máte skúsenosti, prípadne typy výrobkov, rozmery, napište. Abych nekúpil niejakú somarinu.
Díkes
Nazdar páni
Chcem sa informovať - prepravujete niekto bajk v strešnom boxe? Premýšľam nad kúpou niejakého boxu, lebo pôjdem na dovolenku na zopár dní a nechcem nechávať bajk na streche na očiach na parkovisku a do auta ho nenapchám.
Ak máte skúsenosti, prípadne typy výrobkov, rozmery, napište. Abych nekúpil niejakú somarinu.
Díkes
Len niektoré boxy na prepravu bicyklov sú vhodné aj ako strešné boxy. Napr. tento: http://www.thule-centrum.sk/index.php?action=detail&id=196. Ja mám niečo podobné. Využívam najmä aj pri ceste autobusom.
Je to výborná, praktická vecička, len je riadne drahá. Ak to mieniš využívať, treba však zohnať lacnejšiu.
Ak máš záujem, napíš mi mail.
Thule je na SK predrazene. Uz len jednoduchy nosic ProRide 591 stoji na Slovenksu 90EUR, kym v Cechach 70EUR (aj kurz CZK-EUR to zlacnuje).
Ten box, co zverejnil Galipe vykazuje este vacsi rozdiel v cene. Na SK cca 530EUR, v CZ 395 EUR.
Nechcem nikoho ovplyvnovat, robit reklamu, ale moje nosice som vsetky kupil tu: www.thule-obchod.eu/cs/thule/1c/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niekde sa nosic opiera o dvere okolo skla, niekde visi na hornej hrane za plech a niektore sa opieraju o naraznik. Ja mam napriklad pod hranou kufra mekky plast, polozit tam cez 2 nozicky 40 kilovy nosic je chobotina.
A pokutu riskujes aj u nas, ECV takisto nesmie byt zakryta. Kamosovi takto davali flojdi premontovavat nosic na vyssiu polohu a az potom ho pustili (bez pokuty) dalej.
edit: http://media.gm.com/media/sk/sk/opel/news.detail.html/content/Pages/news/sk/sk/2009/Opel/08_13_2009_novy_opel_astra.html
EDIT: Nie desať rokov, ale od roku 2006. Tu je o tom pokec.
http://www.youtube.com/watch?v=iBGRLAIVQMo
dostalo to viac hviezdičiek, ako by som možno dal oplu
Hucke Bike
Chlapi, tento nosic na piate dvere nekupujte. Sused ho mal na octavke kombi a rozhegalo to cele dvere. Nechcite vediet ako trpia tie panty ked to na ne zavesite. Ked uz nechcete na strechu tak kupte tazne a stojan na tazne, ten je najbezpecnejsi aj pri mensich tukancoch a takisto z hladiska stability ci manevrovania so stojanom. Ak nemate tazne a nechcete montovat, dajte to na strechu alebo zlozte do kufra.
Díkes
Díkes
Len niektoré boxy na prepravu bicyklov sú vhodné aj ako strešné boxy. Napr. tento: http://www.thule-centrum.sk/index.php?action=detail&id=196. Ja mám niečo podobné. Využívam najmä aj pri ceste autobusom.
Je to výborná, praktická vecička, len je riadne drahá. Ak to mieniš využívať, treba však zohnať lacnejšiu.
Ak máš záujem, napíš mi mail.
len škoda že nieje z plastu
tento už je plastový
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?products_id=100360
Ten box, co zverejnil Galipe vykazuje este vacsi rozdiel v cene. Na SK cca 530EUR, v CZ 395 EUR.
Nechcem nikoho ovplyvnovat, robit reklamu, ale moje nosice som vsetky kupil tu:
www.thule-obchod.eu/cs/thule/1c/