Kategórie
Bike-techPreferované vlastnosti: Skladnosť (menší byt, hlučnosť / malé deti, cena do 300€).
posledný komentár: 4. 8. 2023 o 12:57
savings Elite adaptér zadnej osy pre trenažér, 10 a 12 mm os
22,99 €
savings
MOC 35,99 €
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
Ale treba si dat sluchatka, iba vtedy pocut dunivy zvuk. A vlastne pocas toho dunenia sa objavuju aj vibracie v klukach…
No neviem. Mam novy Kickr Core 2, nakoniec som vzal cely Zwift Ride bike. Mne to pri sliapani asi rovnako vibruje a vydava podobny zvuk. Je to moj prvy trenazer a ja ani vlastne neviem ako by to malo fungovat spravne... Ale vibracie v klukach akoby mam urcite...
Neviem do akej miery ta to obtazuje a do akej miery su u teba tie vibracie silne, ale mna to teda stvalo dost. Uvidim ako na tom bude druhy kus. Kazdopadne vela ludi o tom pise rozne po forach, nie len na reddite.
Ja hlavne neviem ci tie vibracie su v poriadku lebo to ide cez nejaky odpor alebo by tie kluky mali ist hladucko ako na klasickom biku...
Napr moj brat si ho nedavno tiez kupil a ziadne vibracie nepocituje. V stredu budem unho tak to este otestujem. Podla mna intenzita vibracii zavisi kus od kusu, je to chyba dizajnu.