Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nerozumiem prečo mi plynule nefunguje garmin HR senzor na Zwifte, vonku funguje úplne normálne. Ide 10min, potom hodinu nič a potom zasa naskočí. Je spárovaný celý čas, len je zaseknutý napr na 80BPM. Mám to na macbooku cez BT + airpody na mobile, senzor kadencie a trenažér takisto cez BT, tak neviem či to je už príliš veľa signálu na Mac alebo čo.
Zobraziť komentár 28.11.2024 - 16:56:02
00
arrow_leftYesWeCan napísal:
Nerozumiem prečo mi plynule nefunguje garmin HR senzor na Zwifte, vonku funguje úplne normálne. Ide 10min, potom hodinu nič a potom zasa naskočí. Je spárovaný celý čas, len je zaseknutý napr na 80BPM. Mám to na macbooku cez BT + airpody na mobile, senzor kadencie a trenažér takisto cez BT, tak neviem či to je už príliš veľa signálu na Mac alebo čo.

Kup za 10€ ANT+ a vyskušaj - problem by mal zmiznuť
Zobraziť komentár 28.11.2024 - 17:13:33
01

evidentne viaceré aplikácie majú problém s HRM garminom. tiež som jablčkar, zwift som chodil cez iphone a sparovať som si musel apple watchky. Skúšal som trainingpeaks aplikáciu kde hrm vôbec nezoberie, ani hodinky, ani cez ant+.
Najkurioznejší je MySwoosh, tiež tam nejde hrudný pás a z podpory mi odpísal chlap, že on má HRMpro a ten mu funguje :D :D takže vybavené.
Zwift mi funguje len cez ant+ ale dočítal som sa, že keď si spustíš zwift, treba spárovať všetko okrem hrudného pásu, spustiť aktivitu, dať pauzu a následne spárovať hrudný pás. Vraj tento postup funguje.
Zobraziť komentár 29.11.2024 - 08:45:34
00

Baterka vybita, premeraj.
Zobraziť komentár 29.11.2024 - 13:20:49
00
Jetblack nakoniec prisiel rychlo. Od piatka je doma ale zatial som ho len rozbalil...som chorý, tak som.este neskúšal.

Prílohy:

20241202_194037.jpg
20241202_194037.jpg 0 bajtov Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.12.2024 - 20:43:00
01
Ahoj, mate niekto Garmin Tacx NEO 2T Smart T2875 ? Funguje na ňom meranie výkonu L/P ?, v akom nastavení , konfigurácií? Software mi ukazuje že je aktuálny. (firmware 0.0.38)
Videl som (na youtube a aj popise Garminu), že meria výkon Ľ aj P, ale iba v Tacx alebo Garmin. Mne sa to žiaľ nedarí, ukazuje iba jeden celkový výkon. (kúpený asi pred 3 rokmi)
Zobraziť komentár 08.12.2024 - 12:41:53
00
Ja mam tento model Garmin Tacx NEO 2T Smart. Firmware som nedavno pozeral, ano je to posledny a nie je dostupny vyšší.
"...že meria výkon Ľ aj P, ale iba v Tacx alebo Garmin. Mne sa to žiaľ nedarí, ukazuje iba jeden celkový výkon. (kúpený asi pred 3 rokmi)". Čo tym mysliš celkovy vykon? Priemerny? V tacx treining maš v setupe nastaveni možnosť vidiet len okamžitý, a možeš to rozšíriť o udaj maximalneho a priemerneho. Čo ale napr. pri teste napr. FTP môže vadiť. Nevidim tam vykon zvlašť na lavej a pravej kľuke.
Zobraziť komentár 09.12.2024 - 12:03:55
00
Mne funguje meranie vykonu na pravej aj lavej nohe zvlast. Na Zwifte, na Fulgaze a aj Training Peaks Virtual v spojeni s trenazerom Wahho Kickr. Ale iba ked mam namontovane pedale Favero Assioma Duo a v softe nastaveny ako merac vykonu prave tieto pedale. Pokial viem trenazery maju watmetre zabudovane v zadnej osi, cize v samotnom tele trenazera a pochybujem, ze by boli schopne merat osobitne pravu a lavu nohu
Zobraziť komentár 09.12.2024 - 12:55:53
02
Ved jasne, dava to logiku
Zobraziť komentár 09.12.2024 - 13:24:47
00
Elite trenazer dokaze merat L a P stranu, ukazka: https://youtu.be/a7uBTCWVg2w?t=311
Ma to ale niekolko podmienok. Je nutne mat elite snimac kadencie, rocne predplatne ich apky a este je potrebne za pedaling analysis extra zaplatit.
Len som este nevidel, aby tieto udaje citali ine apky.
Zobraziť komentár 09.12.2024 - 14:07:22
01
ten pedal analysis som chcel pozriet aj ja, rocne predplatne mam ako kupon k trenazeru, za ten pedal analysis pyta okolo 8eur ako jednorazovy poplatok, ale presne toto video co si dal, tak tam skorej hovori o tom, ze to proste je na efektivitu slapania ako taku, velmi tam sa neda az tak jednoducho zapnut zobrazenie lava/prava noha a tak jednoducho to sledovat, nakolko to meria kazdu fazu po celom obvode pedalovania, ci tlacid nohou dole alebo tahas hore...verim tomu, ze nejak sa tam da z toho dopatrat ci je lava/prava noha v rovnovahe alebo nie, ale nejake specialne udaje na toto zamerane to neposkytuje ani dalej neposiela
Zobraziť komentár 09.12.2024 - 15:17:10
00
Zobrazuje to len ako "uniformity". Nema to tak jednoducho spracovane, ako to zobrazuje napr garmin/wahoo, napr L49 P51.
Takze na plnohodnotne udaje potrebny dual powermeter.
Zobraziť komentár 09.12.2024 - 15:32:36
00
Videl som to tu v údajoch:
https://tacx.garmin.sk/neo2t.html#
a aj jedneho týpka čo to spomínal na Youtube (Boris Jesenik). Tak som nevedel či nemam nejaky staršíiu verziu..
Ale asi sa nevyjadrujem presne, myslel som ktoru nohu viac zatažujem - vyvaženie.
Toto mi odpisal:
Ahoj, trenažer neměří výkon každé nohy, ale poměr šlapání. tzn. poznáš kterou nohou jedeš více či méně. A toto lze nastavit na Garminu v sekci "výkon" a pak si najdi "vyvážení" toto sleduješ jen a pouze na Garminu. Výkon, kadenci, srdce, rychlost, sklon, atd. to najdeš na svém monitoru. Kdy cokoliv, tak piš. Ať to šlape.
A toto sa mi nedarí...najsť
Zobraziť komentár 09.12.2024 - 16:15:37
00
Toto by nepomohlo ? Tiež mám Neo 2T , skúsim zajtra...

Prílohy:

Left_Right_from_Neo2_On_Garmin_530.pdf [366.86 KiB]

Zobraziť komentár 09.12.2024 - 17:09:36
00
No našiel som iba toto tu, ale nepomohlo

Prílohy:

Screenshot_20241209_215026_Tacx Training.jpg
Screenshot_20241209_215026_Tacx Training.jpg 110.22 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 09.12.2024 - 22:03:06
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up