Heh, no dosť divná otázka, sto ľudí, sto názorov. Podľa mňa je napr. "blbé" nosiť dres akéhokoľvek majstra (Slovenska, sveta alebo hoc aj Kambodže...), kým nie som sám tým majstrom a tiež je podľa mňa "blbé" robiť pojazdný reklamný sponzorom nejakého profesionálneho tímu, keď nie som jeho členom. Ale univerzálnu odpoveď ti nikto nedá.
Jedine Velominati v tom majú jasno:
"Rule 15: Respect the jersey.Championship and race leader jerseys must only be worn if you’ve won the championship or led the race."
"Rule 16: Team kit is for members of the team.Wearing Pro team kit is also questionable if you’re not paid to wear it. If you must fly the colors of Pro teams, all garments should match perfectly, i.e no Mapei jersey with Kelme shorts and Telekom socks." (http://www.velominati.com/)
Ja som dostal ten majstrovsky dres Petra Sagana. Osobne by som si ho asi nekupil, ale susit ho v skrinke rozhodne nebudem. Hlavne je to asi najkvalitnejsi dres, co vlastnim kedze som nakupoval dresy za 20 eur .
EDIT: Este by som dodal, ze ho nosim na vyjazdy. Brat ho na nejaky pretek je podla mna etickou dilemou a najma by som sa citil strasne trapne .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jedine Velominati v tom majú jasno:
"Rule 15: Respect the jersey.Championship and race leader jerseys must only be worn if you’ve won the championship or led the race."
"Rule 16: Team kit is for members of the team.Wearing Pro team kit is also questionable if you’re not paid to wear it. If you must fly the colors of Pro teams, all garments should match perfectly, i.e no Mapei jersey with Kelme shorts and Telekom socks." (http://www.velominati.com/)
Máš pravdu akurát ma to nenapadlo keď som kupoval scott?
EDIT: Este by som dodal, ze ho nosim na vyjazdy. Brat ho na nejaky pretek je podla mna etickou dilemou a najma by som sa citil strasne trapne