Po mesačnej pauze som chcel pripojiť Edge 530 k počítaču a aktualizovať mapy a softvér. Počítač však Garmin "nevidí" a nepripojí ho. Skúsil som všetky triky, ktoré som našiel na fórach. Nič nepomohlo. Samotný Garmin funguje so všetkými senzormi bez problémov. Má z vás niekto podobnú skúsenosť? Podarilo sa vám nejako problém vyriešiť?
Kamarat mal taky problem s Garmin edge 25. Nepomohlo nic. Bola to porucha v zariadeni. Skusal si aj reset?
Podržte symbol vypnutia na 10 sekúnd.
Zariadenie sa resetuje a zapne.
Tak ešte rozmýšľam, či to, že nefunguje iba spojenie cez Garmin Express (cez Garmin Connect v smartfóne je to OK), je dôvod na reklamáciu. Oplatí sa to? Čo myslíte?
Ten druhý počítač si skúšal? Prípadne preinštalovať Garmin Express? Či to náhodou nie je len nejaký problém s ovládačmi? Ak nič, tak by som skúsil reklamovať. Mám s Garminom dobrú skúsenosť. Po daždi mi vždy zblbol na 530 výškomer a začal zase fungovať až keď vyschol. Zabalil som, popísal problém, počkal a z Garminu prišiel nový kus, ktorý už problémy nerobí.
Nedám vedieť, lebo som urobil ešte jeden pokus - pripojil som Garmin cez USB Hub (nie priamo cez USB porty na počítači) a ono to normálne nabehlo a už aktualizuje mapy. Záhada mi je síce neznáma, ale predbežne to nemusím nikam posielať a môžem aj dnes vyraziť von. Je u nás krásne. Hriech sedieť doma .
Inak, telefonoval som do servisu a boli veľmi milí, vraj, ak je to porucha, ktorú nedokážu opraviť, pošlú nový počítač max. do 30 dní.
Zdravím. Dostal som Garmin Edge 530 a nejako sa nemôžem prihlásiť na WiFi v podnájme. Doma som sa v pohode prihlásil na WiFi ale v podnájme mi nevie nájsť WiFi ani na Garmine ani v aplikácii Garmin Express. Mate nejaký tip? Ďakujem
To je OK. Ale máš definovanú aj sieť? Inak sa WiFi nemôže pripojiť. Musíš mať definovanú aj tú LAN (sieť) v podnájme. Bluetooth je iba na pripojenie Garminu s mobilom.
Dobrý deň, vedel by mi niekto, kto má skúsenosti, odporučiť dobrý tachometer na meranie vzdialenosti, rýchlosti, kalórií atď. na cyklotrenažér? Mám cyklotrenažér Tacx T2600 Blue Motion. Za rozumnú cenu a aby bol spárovateľný s aplikáciou strava. Ďakujem pekne
Zdravím. Dostal som Garmin Edge 530 a nejako sa nemôžem prihlásiť na WiFi v podnájme. Doma som sa v pohode prihlásil na WiFi ale v podnájme mi nevie nájsť WiFi ani na Garmine ani v aplikácii Garmin Express. Mate nejaký tip? Ďakujem
Nazdar... mam rovnaky problem a evidentne co som pozrel fora tak aj viacero uzivatelov... Namiesto wifi siete mi bud ukazuje siete unknown alebo so znakmi ?????, nepomohlo nic ani madualne zadanie siete, ani pokus o pripojenie cez mobilnu aplikaciu... Fungujem momentalne bez pripojenia na wifi, vsetko stahujem cez mobilnu aplikaciu, pripadne update sa da vyriesit aj kablom a pocitacom...
Tak konecne sa mi to podarilo rozbehat na mojom garmin edge 530. "problem" alebo skor chyba softu je ta, ze ak mas na wifi heslo WPA/WPA 2 tak nevie nacitat ani nazvy sieti. Zmenil som na routri iba na WPA2 a uz som pripojeny... tak skus, mne pomohlo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte to skúšam pod Windows na notebooku.
https://support.garmin.com/en-US/?faq=PsxSBlFqTL57tN38aI6m29
Inak tie kable su osemetna vec, lebo nie vsetky podporuju aj datovy transfer. Ak mas original Garmin, tak to skus s nim.
Podržte symbol vypnutia na 10 sekúnd.
Zariadenie sa resetuje a zapne.
Inak, telefonoval som do servisu a boli veľmi milí, vraj, ak je to porucha, ktorú nedokážu opraviť, pošlú nový počítač max. do 30 dní.
Nazdar... mam rovnaky problem a evidentne co som pozrel fora tak aj viacero uzivatelov... Namiesto wifi siete mi bud ukazuje siete unknown alebo so znakmi ?????, nepomohlo nic ani madualne zadanie siete, ani pokus o pripojenie cez mobilnu aplikaciu... Fungujem momentalne bez pripojenia na wifi, vsetko stahujem cez mobilnu aplikaciu, pripadne update sa da vyriesit aj kablom a pocitacom...
Tak konecne sa mi to podarilo rozbehat na mojom garmin edge 530. "problem" alebo skor chyba softu je ta, ze ak mas na wifi heslo WPA/WPA 2 tak nevie nacitat ani nazvy sieti. Zmenil som na routri iba na WPA2 a uz som pripojeny...