Čauko, potreboval by som vedieť či sa Garminy Instincty dajú prepojiť s apkou STRAVA… Myslím keď budem ísť nieaký výjazd a zapnem si GPSko na hodinkách tak či to viem potom preniesť do stravy… Kto vie nech prosím poradí…
Sice nemám instinct ale nevidím dôvod prečo by neboli vhodne. GPS aj výškomer majú, jedine ak chceš presné meranie tepu tak použi hrudný pas. Zo zápästia nebude úplne presný.
niečo na tom bude, ale ... na Instinct v1 mi ukazovalo nadmorskú výšku bez aktivity +/-50m, pri aktivite to bolo vcelku presné, dá sa tam nastaviť automatická kalibrácia výškomera pri spustení aktivity a nastúpané metre ukazovalo dobre. nedávno som mal Fenixy na reklamácii a používal som zatiaľ Instinct Solar, za 3 týždne som nepostrehol nejaké výrazné odchýlky v zobrazení nadmorskej výšky bez aktivity, koniec koncov ani Fenixy to často neukazujú úplne presne, aktivity som s nimi nerobil. všeobecne sa má za to, že nie je dobre umiestnený barometer na hodinkách, je na hrane konštrukcie, ktorá sa opiera o ruku, Fenixy ho majú o čosi vyššie
Fenix 5 sú v podstate 3 generácie starý model a kľudne o chvíľu môže skončiť podpora. Hlavne, čo sa týka pridávania nových funkcii, tak Garmin na to dosť prdí. Zohľadnil by som aj toto.
Ahoj. Mozno sa spytam hlupost, ale radsej. Uvazujem nad kupou Instinct 2 a na neviem akom eshope medzi recenziami chalan pise, ze nezaznamenava jazdy na biku. To sa mi nejako nezda preco? Potrebujem mat zaznamenane jazdy na mape a vo vyskovom profile. A ak sa pridaju este nejake udaje o rychlosti (povedzme priemer a max), popr flow a grit, budem spokojny. Navigaciu v hodinkach nepotrebujem. Dopredu dakujem.
Insticnt 2 majú hneď niekoľko druhov cykloaktivít a neexistuje dôvod aby ich nezaznamenávalo. na bike mám síce Edge, ale chôdza, turistika, lyžovanie na týchto hodinkách bez problémov a rovnako to bude aj s bicyklovaním.
Mám Garmin Instinct 2, fungujú ok, ak ti nevadí ekosystém Garmin (mne áno, ale cyklistika je pre mňa rekreačný šport, na behanie by som si kúpil asi nabudúce znova niečo od značky Polar, ktoré som mal predtým), tak je to dobrá kúpa. Pre starších môže byť problém s čitateľnosťou dispeja na druhej strane majú vďaka tomu veľmi dlhú výdrž batérie. Nemám verziu solar ale aj tak vydržia viac ako 10 dní, pri vypnutí merania Pulse Ox skoro 20 dní pri dennom tréningu (netestoval som, odhad). Treba zvážiť, či má zmysel kupovať verziu Solar, ja nemám a neľutujem, platím mobilom, platby v hodinkách nepotrebujem a tiež má vypnuté notifikácie z mobilu.
Hodinky sú super na dlhšie expedície typu bikepacking, hrebeňovky, splavy, ja som si ich kúpil hlavne kvôli výdrži batérie a výzoru ako G-shock Casio....výhoda je tiež zapustené sklíčko. Jedna vec, na presenenie výsledkov do Stravy a aj na niektoré metriky v appke treba mať mobil pripojený na internet, čo v horách nie je všade možné. Rovnako bez internetu a mobilu nefunguje v hodinkách počasie.
IMHO má každá firma (Garmin, Polar, Suntoo, Coros) nejaké silné a slabé stránky a nedá sa jednoznačne povedať, ktorá je lepšia. Hlavne sa treba venovať športu, počúvať najmä svoje telo a hodinky sú len v zásade nepotrebný doplnok.
Uvazujem o kupe Instinct 2 a chcem sa spytat garminakov aky je rozdiel napriklad medzi sportovymi profilmy Bike, Bike commute, Bike tour a MTB. Ci je to len v nastaveni obrazoviek, alebo kazdy profil meria aj nejake specialne paramatre, ktore ine cyklo profily nemeraju.
V Instinctoch 2 totiz nie je profile Ice Hockey, ktory chcem, ale neviem si predstavit, co take tento profil zaznamenava, co by neponukli ine profily. Mam Suunta a tiez tam nebol Ice Hockey, ale som si ho doplnil ako "Custom" profil a jedine, co tam dava zmysel merat je tepova frekvencia. Vyssie rady Garminov maju profil Ice Hockey, tak by ma zaujimalo, co je na nom take specialne.
Zdravím. Mám Garmin instinct. Chcel by som sa opýtať ako v nich zmením jazyk na slovenský?
V menu som dal, nastavenia jazyk našiel som že tam je slovenčina klikol som instal a ukazuje iba pending. Ako ju mám správne nainštalovať? Ďakujem za rady
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hodinky sú super na dlhšie expedície typu bikepacking, hrebeňovky, splavy, ja som si ich kúpil hlavne kvôli výdrži batérie a výzoru ako G-shock Casio....výhoda je tiež zapustené sklíčko. Jedna vec, na presenenie výsledkov do Stravy a aj na niektoré metriky v appke treba mať mobil pripojený na internet, čo v horách nie je všade možné. Rovnako bez internetu a mobilu nefunguje v hodinkách počasie.
IMHO má každá firma (Garmin, Polar, Suntoo, Coros) nejaké silné a slabé stránky a nedá sa jednoznačne povedať, ktorá je lepšia. Hlavne sa treba venovať športu, počúvať najmä svoje telo a hodinky sú len v zásade nepotrebný doplnok.
V Instinctoch 2 totiz nie je profile Ice Hockey, ktory chcem, ale neviem si predstavit, co take tento profil zaznamenava, co by neponukli ine profily. Mam Suunta a tiez tam nebol Ice Hockey, ale som si ho doplnil ako "Custom" profil a jedine, co tam dava zmysel merat je tepova frekvencia. Vyssie rady Garminov maju profil Ice Hockey, tak by ma zaujimalo, co je na nom take specialne.
V menu som dal, nastavenia jazyk našiel som že tam je slovenčina klikol som instal a ukazuje iba pending. Ako ju mám správne nainštalovať? Ďakujem za rady