Ahoj.
Prosím Vás, má niekto skúsenosti z Bryton Rider 50? Neviem sa dopátrať čí a ako sa dajú vkladať mapy aj keď mán DVD na ich obnovu. Cez ich terajší web a komunikačný software to neje možné.
Ďakujem.
inak po poslednych vyjazdov aj bryton 410 skrtam ako nahradu tachaca .. zacala sem tam vypadavat rychlost a podla vsetkeho napriek ant cidlu a priorite ciastocne berie rychlost z gps. alebo sa zacina kazit ,ale drobne preskakovanie robil od zaciatku,teraz ale uz aj na nulu. dnes je ocividne ta elektronika odflaknuta. ale hlavny problem je autopauza .. zapina ju pod asi 3km a vypina,ked sa chvilu ide nad 5km/h. ciry nezmysel,kvoli gps. lezyne toto nerobi.
Per ako som pisal 310 bez cidiel, s 1s zaznamom, bez podsvietenia s prehladom 27h logovania pocas leta. rano ho zapnem, vypnem vecer ked "parkujem". mam zapnutu autopauzu takze cely den ho neriesim.
vies ze ani netusim - ja som ho kupoval aj pouzival za jedinym ucelom - logger - a bol som spokojny. neriesil som ziadne app, podporu nic. no uz mi chybaju mapy - prestalo ma bavit vytahovat telefon z dresu pred kazdou odbockou tak zmenim znacku. ak by som nepotreboval navi kludne by som ho kupil znova.
mne sa nechce za tieto zariadenia davat vela penazi - viac ako 4 roky to aj tak neprezije.
dajme tomu ze idem na viacdenny trip a kazdy den to tam chcem nahrat, tipujem ze k tomu treba aplikacia v mobile
1. je potrebne pocas nahravania aktivity mat spojeny telefon s brytonom cez bluetooth ?
2.akym sposobom sa nahravaju aktivity na stravu ? kukam ze je tam nejaky autosync,cize bude stacit po nahrati aktivity v zariadeni zapnut bluetooth v telefone a vsetky tracky co mam nahrate v zariadeni sa mi uploadnu na stravu ?
1. ano, niektore modely vedia aj cez wifi napriamo bez app (450,aero60)
2. teoreticky ano, ale musis mat v aplikacii nastavene, ze ma bezat na pozadi, co bude zrat baterku mobilu. Upload je default na bryton cloud, do stravy to pojde, ak ju v bryton applikacii autorizujes /je tam aj relive a este cosi/.
Da sa do stravy z aplikacie uploadovat manualne ? Kedze by som si tu trasu chcel v app premenovat a nechem aby mi to automaticky uploadlo na stravu nejaky genericky nazov, hned ako uploadnem trasu z o zariadenia do app.
nastav si, ze nove vyjazdy (na strave) budu privatne - takze sa ti vsetko uploadne sice s generickym nazvom, ale neskor (o 5 minut) to budes moct premenovat a zverejnit
ma to aj tu vyhodu, ze ked mas 3 vyjazdy na pivo po 2km a tie nechces zverejnovat, tak nic nemusis riesit ...
uvažujem nad GPS navigáciou (zrejme Bryton, príp. Garmin), ale vidím, že existujú druhy bez farebného displeja a teda aj bez live navigácie? Tie ma nebudú navigovať terénom a ukazovať smer? Slúžia len ako zaznamenávače trasy, nie ako navigácie?
Hovorím o tomto: https://www.brytonsport.com/#/products - niektoré Bryton navigačky majú čiernobiely displej asi bez máp a navigovania a niektoré majú pekné mapy.
Rider 420 ma take /follow track/, ze nahras trasu a ukazuje ciaru/smer, mapy nema, vnutorne ulozisko total biedne asi 12mb, s trackom som sa este nehral, snad to bude lepsie ako u lezyne. Mal si ist do Garmin 530 , ked bol vypredaj
Zdarec, viete mi poradiť, ako zmením čas a dátum na Rider 420? mám ho zosynchronizovaný aj s appkou aj s online strankou na PC a vždy mi z vo výsledku jazdy hodí dátum napr. rok 2017. Priamo v zariadení som nenašiel edit času a dátum a soft od Brytonu je veľmi slabučký. Skúšal som aj továrenské nastavenia a znovu spárovanie a bez výsledku.
update posledného príspevku, synchronizácia času prebehne po pripojení GPS ale neuloží sa a po vypnutí znova nabehne nejaký čas...za mňa totálna blbosť, že si to nepamätá také triviálne natavenie.
Skusenost so 460 nemam, ale takmer so vsetkymi ostatnymi ano. Preskocim omacky a rovno ta nasmerujem na S800 ... pripadne 750SE, este aj 750 je jedla. Zvysok je pouzitelne iba ako basic GPS zariadenie na ukazovanie rychlosti
Používam Bryton s tromi rôznymi senzormi troch rôznych značiek (noname china speed, magene kadencia a kalenji tepák) a bez problémov, či už prvotného pripojenia alebo automatického pripojenia po zapnutí cyklopočítača. Mám síce Rider 420, ale nemyslím, že s novším by bol nejaký problém ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kolko mAh ma bateria ?
mne sa nechce za tieto zariadenia davat vela penazi - viac ako 4 roky to aj tak neprezije.
Tak to by bola asi dost vyhoda teda
dajme tomu ze idem na viacdenny trip a kazdy den to tam chcem nahrat, tipujem ze k tomu treba aplikacia v mobile
1. je potrebne pocas nahravania aktivity mat spojeny telefon s brytonom cez bluetooth ?
2.akym sposobom sa nahravaju aktivity na stravu ? kukam ze je tam nejaky autosync,cize bude stacit po nahrati aktivity v zariadeni zapnut bluetooth v telefone a vsetky tracky co mam nahrate v zariadeni sa mi uploadnu na stravu ?
2. teoreticky ano, ale musis mat v aplikacii nastavene, ze ma bezat na pozadi, co bude zrat baterku mobilu. Upload je default na bryton cloud, do stravy to pojde, ak ju v bryton applikacii autorizujes /je tam aj relive a este cosi/.
ma to aj tu vyhodu, ze ked mas 3 vyjazdy na pivo po 2km a tie nechces zverejnovat, tak nic nemusis riesit ...
uvažujem nad GPS navigáciou (zrejme Bryton, príp. Garmin), ale vidím, že existujú druhy bez farebného displeja a teda aj bez live navigácie? Tie ma nebudú navigovať terénom a ukazovať smer? Slúžia len ako zaznamenávače trasy, nie ako navigácie?
Hovorím o tomto: https://www.brytonsport.com/#/products - niektoré Bryton navigačky majú čiernobiely displej asi bez máp a navigovania a niektoré majú pekné mapy.
Mám totiž Sigma rox 10 a láka ma prechod na S800 za 215 na Amazone bez senzorov