Resp.nejaky tip.
Skratka gps cyklo navig.
Dik.
- displej je paradny, je to ohromny rozdiel oproti transflektivnemu. Ten kontrast je naozaj skvely hlavne v mape, grafickych polickach.
- spotreba 1x na 100% nabitej novej baterie bola okolo 9,1%/hodina so zapnutym auto podsvietenim vsetky jazdy s prepojenym mobilom, senzorom rychlosti a niektore jazdy boli s navigaciou, powermetrom, climbpro. Casto bola teplota okolo 15°C.
- z 20% na 80% sa nabije len asi za 30 minut na 100% okolo hodiny (posledne 1% trva vecnost)
- sklon
- ani jeden reset, zaseknutie
- ziadne vypadky senzorov
- celkovo nemam ziadne pripomienky, jedine co ma stvalo boli navigacne prompty. Kym som nasiel, kde to je utopene (klasicky Garmin), tak ma islo porazit. Je to tu: Navigation/Courses/tri bodky hore v rohu a tam sa to da vypnut/zapnut. Ale musel som otvorit navod
https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/GUID-5BA20A50-BFFF-4418-AE4E-CA719C39EB05/EN-US/GUID-242D5BF5-74E7-4E80-9B6C-596FDC091544-homepage.html
Jak take tamagoči…. Stale to nejak pipalo.
Climb pro je nejaky upraveny, som sa tam nezorientoval. Nepochopil som ten graficky zoznam stupani.
Segment to iste…
Ten sprievodca vykonu… detto.
Prekazky na ceste.. idem po rozbitej asfaltky… hlasenie o rozbitej ceste - vytlk
Navigacia je az moc navigujuca… odbocka o 70m… o 50m… o 20m… divne oproti 830
Musim pohladat kde sa vypinaju ti pripomenutia na doplnenie energie. Medzi auto notifikaciami to nie je
Odpajalo mi hrudak, parkrat za jazdu. Sparoval som ho nanovo, tak uvidim.
Zo 100% na 78% po 65.32km / 1061vm / 3:31h
lenze par krat za rok taku trasu absolvuje tak s tym ma proste problem.
mne ak by mal vydrzat garmin papierovych 12h pri novom zariadeni zo 100% po uplne skapatie tak mi je taky garmin nanic.