Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftgravel1 napísal:
Tak toto budem urcite zvazovat ak to meria ako hrudak :)

Byva to presnejsie ako hodinky, ale je to rovnaky opticky princip (uz vobec to, ze dokaze nieco zmerat je zazrak techniky). Nedosahuje vsak presnost hrudaku, ktory meria zmeny elektromagnetickeho pola.

Pokial riesis stabilny tep, tak tam bude presny aj opticky system. +/- 2 tepy v pohode. Tu bude zavisiet od individualneho systemu. Ten problem s obcasnym zblbnutim hodnoty by ti mohol zmiznut.

Pokial chces riesit peaky v sprinte, tak silno odporucam hrudak.
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 10:15:42
03
Ine som chcel, ked som hladal tuto temu.

Myslim, ze Strava tou zalobou narazila. Pozrite, co sa mi objavilo po update Garmin Edge v appke.

Príloha:
Screenshot_20251112_100441_Garmin Connect.jpg
Screenshot_20251112_100441_Garmin Connect.jpg 61.47 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.11.2025 - 10:18:23
00
Chalani a baby: spojil som sa s Gravelistom a bude aktualizovat mapy, len to robi popri praci, takze chapeme. Napisal som mu, aspon za seba, ze veselo prispejem. Nocnu temu neplanuje, pouziva v noci dennu (fair enough). Ked by som sa dozvedel viac, napisem. :)
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 10:38:35
35
a to je dovod preco ich ani nebudem skusat aj ked su pekne - robi to popri praci - zvyknem si zase na nieco co sa bud spoplatni alebo to zakape.
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 11:42:18
00
Sak prepnes na ine spat lahko, ak to zakape. On mi pisal, ze ma na to script, takze uplne manualne to nerobi a teda raz za cas aktualizaciu asi cakat mozeme. (len pisem, co mi pisal...) Preto som sa mu ponukol, ze prispejem, nech ma aspon malu motivaciu :)
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 11:59:11
03
Nemenil Garmin v poslednej dobe sposob automatickeho urcenia FTP? Za posledny mesiac mi stuplo uz 3x a to dokopy uz o cca 20 wattov (comu fakt neverim), predtym dlhodobo nic, nemenil som ani sposob ani intenzitu treningu, paradoxne s nastavajucim zlym pocasim jazdim coraz menej aj mensie intenzity, ani wattmeter pocitovo nemeria ziadne bludy a stale cca rovnake priemery, v tom to podla mna nebude. A iba jeden z tych 3 vyjazdov, ked mi navysil hodnotu som fakt makal, posledne dva som skor mal pocit, ze som tomu vela nedal. Chapem, ze automaticky vypocet je iny ako si spravit poctivo vlastny test, ale pride mi to aj tak divne.
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 18:38:51
00
Ahojte ,prosim neviete poradit ako prepojim edge 840 s fenix8 koli srdcovemu tepu?
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 18:53:22
00
vo fenix 8 nájdi vysielanie srdcového tepu a v edge pridaj snímač a malo by ti to nájsť
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 18:59:35
00
Zatial to nechce fungovat ale pripadne ak to rozbeham musim to na hodinkach vzdy zapinat?
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 19:13:18
00
A nie len zapinat, ale aj po jazde vypinat ... to akokeby si sa spytal ci si musis zakazdym nasadxovat a po vyjazde dacat dole hrudny pas aby ti bral z neho udaje 😁
Ked uz raz v edge bude fenix tep sparovany, staci len vo fenixoch zapnut vysielanie a edge ho automaticky pripoji
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 19:18:05
02
Dakujem
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 20:09:01
00
arrow_leftStefo-ZV napísal:
Ahojte ,prosim neviete poradit ako prepojim edge 840 s fenix8 koli srdcovemu tepu?

Ja mam sice Epix hodiny, ale malo by to byt rovnake:
Nastavenia/Snimace a doplnky/Srdcovy tep na zapästi/Odoslat srdcovy tep/Štart

Samozrejme na Edge musiš dat vyhladat snimače.
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 12:59:59
00
arrow_leftGusto0 napísal:
a to je dovod preco ich ani nebudem skusat aj ked su pekne - robi to popri praci - zvyknem si zase na nieco co sa bud spoplatni alebo to zakape.

Tak sa toho môže ujať komunita...
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 13:14:11
00
arrow_leftwill napísal:
Byva to presnejsie ako hodinky, ale je to rovnaky opticky princip (uz vobec to, ze dokaze nieco zmerat je zazrak techniky). Nedosahuje vsak presnost hrudaku, ktory meria zmeny elektromagnetickeho pola.

Pokial riesis stabilny tep, tak tam bude presny aj opticky system. +/- 2 tepy v pohode. Tu bude zavisiet od individualneho systemu. Ten problem s obcasnym zblbnutim hodnoty by ti mohol zmiznut.

Pokial chces riesit peaky v sprinte, tak silno odporucam hrudak.

Najskor pockam ako sa vyjadri zeleny zmrd, v pondelok som to zaniesol na reklamacku, ak by mi dali novy kus co bude meriat bez tych vakacii tak +- 2 tepy by mali odmeriat aj hodinky to mi staci.
Ked tak potom budem riesit ten hrudak, ked uz mam daco extra na sebe nosit nech to aspon presne zmeria :D
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 13:24:24
01
arrow_leftStefo-ZV napísal:
Zatial to nechce fungovat ale pripadne ak to rozbeham musim to na hodinkach vzdy zapinat?

Vysielanie tepu zerie baterku. Preto ho pouzivaj, len ked meras. Ja mam hodiny ako zalozny snimac. Vacsinou ich nosim. Ak si zabudnem hrudak, alebo mi na vikende v horach dojde v nom baterka tak len zapnem vysielanie na hodinach a prepnem snimac z hrudaku na hodiny na Edge a idem. Spoji sa to hned.

PS: to umretie bateriek je ich velmi oblubena cinnost, najma na viacdennych akciach, pripadne pred pretekmi. Paklik s novymi CR2032 ma uz stabilne miesto v balicku, co nosim na taketo vylety.
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 13:34:45
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up