Ahojte. Potreboval by som poradiť s výberom kapsičky pod sedlo, takej aby sa do nej vošlo to najpotrebnejšie príslušenstvo a pri tom bola čo najmenšia a aby dobre držala. Príslušenstvo myslím: pumpa (asi na bombičky), lepenie, montpaky, imbusaky, duša? Nič z toho nemám, idem kupovať, tak ak mi poradíte nejakú odskúšanú kombináciu s odkazmi napr. na kupkolo, budem rád.
Juraj , Lukemix sa tu pyta na "kapsicky podsedlové". Neriesme tu zbytocne padaky na chrbte Je a bude to vzdy o osobnych preferenciach. A rozvijat tu teorie o vhodnosti alebo nevhodnosti toho ktoreho riesenia je asi tiez bezpredmetne. Chcel info o kapsicke tak som mu ju dal. To je vsetko z mojej strany.
Tak ako vo viacerých veciach, aj tu sa našli 2 skupiny bikerov: jedni jazdia radšej s camelom, aby odľahčili bike, druhí zase radšej s kapsou a aj 2 fľaškami v ráme, lebo skôr prekusnú vyššiu hmotnosť biku ako zavadzajúcu vec na chrbte (môj prípad, som oveľa pomalší s ruksakom na chrbte ako s dvomi plnými 0.75l fľašami a dušou na biku ).
(môj prípad, som oveľa pomalší s ruksakom na chrbte ako s dvomi plnými 0.75l fľašami a dušou na biku ).
skus to napr tou tvojou jazdou po schodoch hore.. ci sa ti ide lepsie s 1,5L na rame alebo na chrbte vo vaku..
po rovinke a betone si nalozte na ram co chcete, ale pri terene je proste vak lepsi.. a dalsia vec naco odlahcujete bike po par gramoch na sedlovkach, predstavcoch a ostatnych nerotujucich castiach ked ho aj tak nalozite potom 2kg??
pre vodu na rame pri XC vidim snad len udrziavanie konstantneho vykonu pocas celych pretekov.. ked zaroven s dochadzanim sil ubuda aj hmotnost biku takze clovek sa menej namaka
ak sa to len trosku da, tak sa vyhybam batohu a aj kapsicke, ked uz idem na dlho, tak radsej batoh...a tento rok som absolvoval na cestnom 234 km km vylet s najpotrebnejsimi vecami v drese, do terenu to takto vzdy nie je mozne
Ahojte. Potreboval by som poradiť s výberom kapsičky pod sedlo, takej aby sa do nej vošlo to najpotrebnejšie príslušenstvo a pri tom bola čo najmenšia a aby dobre držala. Príslušenstvo myslím: pumpa (asi na bombičky), lepenie, montpaky, imbusaky, duša? Nič z toho nemám, idem kupovať, tak ak mi poradíte nejakú odskúšanú kombináciu s odkazmi napr. na kupkolo, budem rád.
Dakujem nebudem to by si tu vela ludi uz neškrtlo Ja len ze chalanisko s 5 postami tu chce info o kapsicke a nie o vakoch. O vakoch si snad nieco precital v inej teme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
he he neni!
ma sietku ako deuter he he.....
N I K D Y !!!
a ta kapsa mi vadila v stúpaniach zo sedla, nič vážne, ale s hrbom sa mi jazdí lepšie
...nejako som zle skopiroval text... neva
skus to napr tou tvojou jazdou po schodoch hore.. ci sa ti ide lepsie s 1,5L na rame alebo na chrbte vo vaku..
po rovinke a betone si nalozte na ram co chcete, ale pri terene je proste vak lepsi.. a dalsia vec naco odlahcujete bike po par gramoch na sedlovkach, predstavcoch a ostatnych nerotujucich castiach ked ho aj tak nalozite potom 2kg??
pre vodu na rame pri XC vidim snad len udrziavanie konstantneho vykonu pocas celych pretekov.. ked zaroven s dochadzanim sil ubuda aj hmotnost biku takze clovek sa menej namaka
-> ani vak, ani flasa
KLIK