Ahojte. Potreboval by som poradiť s výberom kapsičky pod sedlo, takej aby sa do nej vošlo to najpotrebnejšie príslušenstvo a pri tom bola čo najmenšia a aby dobre držala. Príslušenstvo myslím: pumpa (asi na bombičky), lepenie, montpaky, imbusaky, duša? Nič z toho nemám, idem kupovať, tak ak mi poradíte nejakú odskúšanú kombináciu s odkazmi napr. na kupkolo, budem rád.
ja pouzivam tuto z alzy za 11e: https://www.alza.sk/sport/just-one-drive-3-0-l-d5103593.htm
Pekne sedi pod sedlom a rychlo sa upina ak ju nechces nosit stale.
A tiez ma vyhodu, ze jej objem sa da zvacsit rozzipsovanim dolnej casti, tazke do zazipsovanej sa zmestia zakladne veci na servis a pri rozzipsovani tam napchas aj nejake veci navyse.
Chlapi .. diky za rozne tipy, ale ja nie som kapsickar , vsak hento su strasne bagle .. kapsicka pod sedadlom je mozno ok na nejake lahke asfaltove tury, ale do terenu, hlavne s teleskopkou sa nielenze nehodi, ale je aj nebezpecna a zavadzia tiez noham. Skuste si niekedy sadnut za sedlo , kde visi kapsicka, hlavne taka tucna, stavnata (ale nie na rame, co ma TT 50cm ) /nehovoriac o tom, co sa stane ak doskocite a kapsicka sa pekne zabori do pneumatiky, ja nie som vysoky 2metre/. Dalsia vec .. nabera to blato a spinu a vazi to potom cele este viac. Uz tak mam pekelne tazke bajky, naco si pridavat dalsie kila
Tak ako tu padlo, potrebujem nieco vo velkosti (dlzky) cca 2/3 vrecka na vreckovky na dlzku, sirka cca tak, vyska 2/3 toho vrecka... zips + uchyt (medzi) na lyziny. Dovod je prozaicky, nebavi ma neustale menit 4 rozne druhy patiek na ramy a vozit to vsetko v batohu tiez nie /koncieva to pravidelne potom tak, ze bud mam zlu patku, alebo ziadnu /. A k tomu este potom mozno este nieco speci pre ten ktory bajk. Kapsicka, ako sem davate fotky je (pre mna) uplny nezmysel a faux pas. Povodne som to planoval upevnit na ram cez sk-pasky, alebo pouzit duct tape, ale je to na figu. Da sa to upevnit este pod sedadlo paskou, ale to sa mi tiez nepaci. Takze nieco male pekne, lahke a pevne a lacne . Asi jedina cesta je usit nieco (ale este som videl taku malicku vec od BBB). No a este som zmercil nieco na ebay, az sa k tomu dostanem, mozno to poriesim. Uvidime... splnuje skoro uplne vsetko co chcem.
ps: ypsilon je pisany zamerne, nie je to preklep. Viem, ze sa ma pisat inak, ale mne sa to tak nepaci. Ja s lyzinami lyzujem
Obsah kapsičky by mal byť: sada kľúčov s nitovačom reťaze, montpáky, sada na opravu bezduše, mini leatherman na odkrútenie ventilu, náhradná pätka, pár brzdových doštičiek, rýchlospojka na reťaz, hádam som nič podstatné nezabudol.
init: myslim , ze je to ona. Ale je moc siroka, tak som ju nevzal. Ale napchat ju do sedla by malo ist, v podstate na niektory bajk by mi nevadila (zimak), na niektory chcem mensiu.
lto menšiu ako túto Elan nwm či nájdeš, vošla sa do nej cestná duša a pár drobností... mal som ju na cesťáku, potom mi kdesi vypadla v zjazde, tak som objednal podobnú z Ali
Ja to mam takto riesene, tiez mi vadila kapsicka pod sedlom. Original treba tri diery na rame, ale som to poriesil plastovym adapterom vyrobenym z plastoveho blatnicka. Nelieta to, vaha je dole. Mam to tak uz skoro rok a ziadny problem. Specialized SWAT box.
Nejaky tip na miniaturnu podsedlovku kompatibilnu s teleskopkou ? vozim BBB BSB-31S, jedina vec o ktorej mam pochybnosti je kolko vydrzi ta guma co obopina sedlovku, pretoze vzdy pri spusteni ju rozplacne ...
Nazdar borci v poslednej dobe som zacal premyslat nad podsedlovou kapsickou kedze nosenie prislusenstva v drese mi zacalo vadit aky mate na to nazor? Ja popravde niesom moc stotozneny co sa tyka vzhladu popripade dajte nejake foto vasej kapsicky hladam skor nieco na typ “micro” aby sa tam zmestila dusa, montpaky, lepiaca sada a multitool popripade ak dokupim tak pumpicka na bombicky
podsedlova je smrt ! neexistuje nieco tak ohavne a neuzitocne nosit ! Rozhodne je lepsie aby to tlacilo v drese a najlepsie pohodlie si vychutnas pri pade na chrbat , to je topka na nezaplatenie .
Som si na 99,999999 % isty, ze to myslel ako sarkazmus 🤣.
A pidla mna sa budes pri jazde na 99,999999 (zase len odhad 😁) pozerat na cestu a nie pod sedadlo, ci?
Nazdar borci v poslednej dobe som zacal premyslat nad podsedlovou kapsickou kedze nosenie prislusenstva v drese mi zacalo vadit aky mate na to nazor? Ja popravde niesom moc stotozneny co sa tyka vzhladu popripade dajte nejake foto vasej kapsicky hladam skor nieco na typ “micro” aby sa tam zmestila dusa, montpaky, lepiaca sada a multitool popripade ak dokupim tak pumpicka na bombicky
Tuto https://www.bike24.com/p218900.html vlezie cestna superlight dusa, minimalisticke lepenie, montpacky a airbone najmensia pumpicka.
Neviem o ziadnej mensej kapsicke, tuto na okoli vozia vsetci.
Ked idem na dlhy vyjazd a beriem dve flase, tak dusa, CO2 pumpa, lepenie a multitool sa zmestia do jedneho vrecka, v dalsom vrecku mobil a gely a v tretom jedlo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.alza.sk/sport/just-one-drive-3-0-l-d5103593.htm
Pekne sedi pod sedlom a rychlo sa upina ak ju nechces nosit stale.
A tiez ma vyhodu, ze jej objem sa da zvacsit rozzipsovanim dolnej casti, tazke do zazipsovanej sa zmestia zakladne veci na servis a pri rozzipsovani tam napchas aj nejake veci navyse.
Tak ako tu padlo, potrebujem nieco vo velkosti (dlzky) cca 2/3 vrecka na vreckovky na dlzku, sirka cca tak, vyska 2/3 toho vrecka... zips + uchyt (medzi) na lyziny. Dovod je prozaicky, nebavi ma neustale menit 4 rozne druhy patiek na ramy a vozit to vsetko v batohu tiez nie /koncieva to pravidelne potom tak, ze bud mam zlu patku, alebo ziadnu
ps: ypsilon je pisany zamerne, nie je to preklep. Viem, ze sa ma pisat inak, ale mne sa to tak nepaci. Ja s lyzinami lyzujem
https://www.eshop.sportservis.sk/bbb-bsb-14-racepack-kapsicka-white
a na cestak mam taku malu pod sedadlo zdecathlonu za 4 euri zmesti sa tam dusa a naradie a 10euro uchytava sa iba suchym sedlom o lyziny sedla
https://www.decathlon.sk/taska-pod-sedlo-100-05-l-id_8347394.html
Som si na 99,999999 % isty, ze to myslel ako sarkazmus 🤣.
A pidla mna sa budes pri jazde na 99,999999 (zase len odhad 😁) pozerat na cestu a nie pod sedadlo, ci?
Tuto https://www.bike24.com/p218900.html vlezie cestna superlight dusa, minimalisticke lepenie, montpacky a airbone najmensia pumpicka.
Neviem o ziadnej mensej kapsicke, tuto na okoli vozia vsetci.
Ja si vystacim s tymto: https://www.specialized.com/se/en/keg-storage-vessel-16oz-with-tool-wrap/p/155355?searchText=44017-1610&color=228943-155355
Ked idem na dlhy vyjazd a beriem dve flase, tak dusa, CO2 pumpa, lepenie a multitool sa zmestia do jedneho vrecka, v dalsom vrecku mobil a gely a v tretom jedlo.
mIShoO-BA Ja pouzivam tuto: https://www.slovkolex.sk/podsedlove/podsedlova-taska-acid-click-velkost-xs/
Napchal som tam ultralight dusu, 2 montpaky, 25G Co2 bombicku+Topeak hlavícu, 5mm inbus na pevne osky