doteraz som si kupoval vzdy len lacne cinske cyklodresy a mozem povedat ze som celkom spokojny. Avsak rad by som mal aspon jeden set nejakej kvalitnej znacky, aj preto aby som to mohol porovnat a aj preto ze ak je to lepsie aby som to mal na dlhsie vyjazdy.
Nedavno som bol v Kaktus Bike v BA a skusal som si len ohmatat Sportful Dresy Bora a uz na dotyk som citil lepsiu latku. Chcem sa spytat ci tie dresy Sportful su kvalitne (vlozka, vzdusnost latky atd.) alebo sa za tu cenu mozem obzerat po niecom ovela lepsom. (Nohavice - 100e)
Pacia sa mi dresy Rapha ale kedze si velkost nemozem vyskusat a o zakaznickom servise som vela chvaly nepocul, do tych zrejme nepojdem.
Diky.
posledný komentár: 10. 6. 2012 o 21:20
Teraz rozmyslam nad nejakym dresom, a stale vaham nad rapha, konkretne nad tymto:
https://www.rapha.cc/nl/en/shop/etape-flyweight-jersey/product/EFJ01XX
Nemate niekto tipy na sizing? V porovnani s inymi znackami.Asi pojdem na XXL kedze aj XBionic mi sedel tak aj Castelli. Ale napr. Isadore alebo Maloja mi stacili XL
ma kusy ako XS alebo XXL za lepsie ceny ci je to original veru neviem nekupoval som.
Teraz len vaham nad Rapha dresom, kedze chcem nieco pekne, paci sa mi aj farebne sa mi hodi. A maju len XXL (co mi pri Castelli sedi pri Isadore nie), tak neviem ci mi to bude fajn alebo nie a neviem ako to je s vratenim u nich.
Akurat som si po roku vsimol, ze sa mi v mieste ohyby v pase trha, ale skor je to zodrate akokeby od dresu (v mieste kde konci dres).
Na dovolenke som si kupil dres ALÉ, je jemnejsi prijemnejsi material. Mozno pojdem aj do nohavic.
Je to uplne iny pocit mat na sebe veci, ktore sedia, "funguju" a maximalne plnia svoj ucel. Myslim ze investicia do dobrych handier ma vacsi prinos ako upgrade bajku (samozrejme pokial nemate nejaky Tescoid".
Dres hladam kazdopadne aj pre design. A konkretne ten jeden Rapha sa mi pacil a kedze vela gati mam cervenych hladal som cerveny. Bola to Limited Edition a podla Rapha ju uz nebudu mat takze musim cakat na dalsie. Jasne ze za tie peniaze uz chcem aj nejaku kvalitu, to uz neviem posudit kedze Rapha som nikdy neskusal, ale Castelli sa mi nejak nepacia, este mozno POC.