Poradte mi nejake dobre windstoperove navleky na tretry (značka+model). Jazdim cestu, takze pod dobrymi navlekmi si predstavujem take, aby mali dost velku dieru na kufor (pripadne aby sa dala vyrezat lubovolnej velkosti), dobry strih (najme s*****), rozopinanie zo zadu a dobre by bolo ak by mali aj gumennu podrazku. Podobne ako som opisal su napriklad od Giesegi, ale neviem kde ich maju. Dik.
Ja som to urobil tak, že som zašiel ku Koprnovi s tretrami v ruke a skúšal a skúšal. Keď som našiel vhodné, založil som si okuliare a pozrel si cenu. Bola v pohode a som celkom spokojný.
ja som v lídli náhodou narazil na nejakú kópiu veterných membrán ako motorkársku ponožku asi za 200-300sk neviem. vystrihol som kufre a okolo štoplov a dezénu a úplná pohoda. po dobrých 3 mes. som ich ešte videl v lídli. ale ináč neviem už som sa tomu viac nemusel venovať. najviac sa mi páčia pells.cz za 690CZK
Dik za rady. BBB som videl len jeden model a ten nemal zapinanie zo zadu co sa mi vidi dost neprakticke. Ani neopreny sa mi velmi nepozdavaju, na ceste ich velmi nevyuzijem. Nad tymi fusaklami z lidlu som uvazoval uz davnejsie.
Tie navleky od pellsu som pozeral u cechackov, ale velmi ma neoslovili aj ked fakt dobre vyzeraju. Asi pojdem kupit authoracke, stoja 580 sk a kvalitativne sa podla mna vyrovnaju tym od pellsu. Pri -10°C sa aj tak na ceste neda vela jazdit. JoKo ma pravdu, najlepsim riesenim su zimne tretry, ale ta cena.
tiez sa mi to zda celkom dobra kravina kupovat na cestak neopreny, ale uz som to poriesil. Kupil som author windstoperove za nejakych 560 sk + nepasovali lepaky na lookovy kufor, takze 30 sk za presitie. Ale som maximalne spokojny.
Rozdiel je asi ako medzi potapacskym neoprenom a windstoperovou bundou. Jedno nepremokne, neprefuka, nedycha to, druhe neprefuka, premokne, ale dycha to.
Rozdiel je asi ako medzi potapacskym neoprenom a windstoperovou bundou. Jedno nepremokne, neprefuka, nedycha to, druhe neprefuka, premokne, ale dycha to.
tak kua a teraz si vyber Asi ten winstoper teda bude lepsi,zas v extremnych mrazoch jazdit nebudem a do tych -10 by mala stacit ponozka,tretra a na tom ten navlek,ci...?
ja mam neopren a nestazujem sa.. ale jazdim vo vsetkom.. blato, sneh, dazde..
ale rozmyslam aj nad windami..
najlepsie je mat asi obe a podla vyjazdu zvolit.. zasa tak drahe to neni
Ja mam windstoperove kellys a po roku ich mam uz zodrate okolo kufrov a koliky uz tiez predrali dierky. Kamarat ma neoprenove Axony a robi sa mu to tiez. Bude to asi aj tym ze to v zime do kopcov dost tlacime.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozes to prosim Ta nejako rozviest? Preco nie windstop navleky na tretry?
tak kua a teraz si vyber
to bude to prave orechove,dik!!!
ale rozmyslam aj nad windami..
najlepsie je mat asi obe a podla vyjazdu zvolit.. zasa tak drahe to neni
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/navleky-x-race-srb-kolena/1496
co sa tyka navlekov na tretry, tiez som kupil od bbb waterflex http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?products_id=102765 vysli na nejakych 23€... v pohode sedia na tretre aj sa dobre natahuju... su pruzne, elasticke aj zateplene v ramci normy...